Ngs embriyolara yapılan genetik ve kromozom testine deniyor.Embriyo direkt transfer edilmiyor testten geçiyor önce canm..benim ilk tüp bebeğim olacak ngs nedir ?
Anladım canm benim çok teşekkür ederim.Yarın inşallah iyi bir sonuç alırım.canım bizim merkezde de progestran ve e2 tahlilleri adetin ikinci günü istiyorlar
bunlar istedikleri referans değerlerde ise transfer hazırlıkları oluyor
progestron hormonu yüksek ise adet olamıyoruz diye biliyorum canım
Canm benim de 14 tane döllenip 4 gün devam etti sonra 3e düştü. Önceden de iki tane vardı ngs ye gitti 4ü sağlıklı geldi.İnşallah senin de sağlıklı gelecek canm.Ngs embriyolara yapılan genetik testin adı canm..benim ilk tüp bebeğim olacak ngs nedir ?
canım geç olsunda güç olmasın sonuçta rahim işlem gördü düzelsinAynen işte banada ocak adwtinde gel bakalim normalse şubatta baslariz demisti bu gittigimdede nisan adetinde gel dedi rahim iyice toparlanir dedi
canım yaa inşallah inşallah 5. güne gelirler en azından biri gelirRabbim o embriyolarinin 3 unude 5.gune goturmeyi nasip etsin 3 ude bebek.olsun sana insallah sanada cok cok gecmis olsun
tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım bende istanbul fulya bahçeci hastasıyım
ankara yeni açıldı inşallah bu klinik size uğurlu gelir
Ayyy aminnn canım ne kadar güzel dua öyle!! Allah razı olsun cümlemize, isteyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİyi ozaman canm transfere az kaldı ne güzel..:)İnşallah sana hayırlı olacak yüzünü güldürecek evlatların orda seni bekliyordur canm..
Amiinn ins cumlemizin canim en kisa zamanda bebislerimizi kucagimiza aliriz instedaviniz hayırlı olsun arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Aminn canımm rabbim duysun innnşallah..Ayyy aminnn canım ne kadar güzel dua öyle!! Allah razı olsun cümlemize, isteyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canımAminn canımm rabbim duysun innnşallah..
Canm sen kafanı karıştırma. Kimi 2.gün kimi 3.gün ya da kimi 5.gün transfer oluyor.Genelde yumurta sayisi az olunca bence riske atmayip hemen transfer ediyorlar.Çünkü bebişler için en iyi en sağlam yer anne rahmidir. Sen druna güven..Kizlar ben yorumlari okuyunca diyorum ben nasil tedavi olmusum ☹ Ben yurtdisindayim ne aciklama ne birsey yumurtalari toladilar 2 gun sonra transfer yapildi 10 yumurtadan 5 i döllenmis biri transfer 4 tanesini dondurdular ama ben burda okuyinca 5.gun felan duyuyorum.benim yumurtam.az döllendigi icinmi acaba 5 gune gitmemis doktor bakalim benim transferimin 5.gunu bitiyor 23 ne idrar testi yapacam dusunun kan vermeye bile gerek yik diyorlar
Sagol canim cevapladigin icin benimde ilk tup bebek o yuzden insan haliyle acaba birseyler yanlis mi oldu dusuncesi oluyor Rabbimde bir an önce senide saglikla bebisini kavustursun kucagina almayi nasip etsin ins csnimCanm sen kafanı karıştırma. Kimi 2.gün kimi 3.gün ya da kimi 5.gün transfer oluyor.Genelde yumurta sayisi az olunca bence riske atmayip hemen transfer ediyorlar.Çünkü bebişler için en iyi en sağlam yer anne rahmidir. Sen druna güven..
Amin canım hepimizi yavrularimiza kavuştursun inşallah.İçin rahat olsun embriyologlar ve drlar bu süreçte birlikte hareket ediyorlar. Allah emeklerimizi araya vermesin..Sagol canim cevapladigin icin benimde ilk tup bebek o yuzden insan haliyle acaba birseyler yanlis mi oldu dusuncesi oluyor Rabbimde bir an önce senide saglikla bebisini kavustursun kucagina almayi nasip etsin ins csnim
Canm sanırım daha önce de yazmıştım sana. İlk bir hafta içinde adet gördüm ben.Diğer ay rahim hazırsa yine başlarsınız ama bir ay en azından ara versen rahim dinlenmiş olacağı için başarı şansın daha yüksek olur.Tabi en doğrusunu drun söyler.Diğer arkadaşlar da görürse yazarlar diye tahmin ediyorum.Selammm kızlarr öncelikleee herkesin tedavisi hayırlı olsun hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
2 ocakta ilk tüp bebek denememde transferim oldu ve cumartesi kan sonucum negatif çıktı malesef.
Dondurulmuş 3 tane daha embriyom var. Negatiften kaç gün sonra adet olunuyor ve dondurulmuşlarla 2.tedavi nezaman başlıyor bilgi verirmisiniz ?
Geçmiş olsun canm.İnşallah bu defa sağlıklı hayırlı yavrularına kavuşursun. Evet dondurulmuş embriyon varsa maliyetin çok az oluyor. O pahalı iğneler yok,yumurta toplama yok.Maddi manevi daha rahat olursun yani..Arkadaslar mrb benimde ilk denememdi 2 aylik olmustu bebegimi kaybettim donmus embriyolar var onun maliyeti daha azdir ccp bekliyomsizledden
Bazı merkezler ilk denemede pgt yi önermiyorlarmış ya da 3.gün embriyosu ise az hücreli old için yapmıyorlarmış embriyo zarar görebilirmiş cnm sizden onay almadan bu testi yapmazlar embriyo başına ayrı bir ücret alıyorlar tüp bebek paketine dahil değil yanivalla bizde son teknoloji olan imsi yapıldı bizdede morfiyolojı bozukluğu vardı tavmergen tüp bebek merkezinde yaptırıyorum özel bir doktora gidiyorum sitesinde sizin dediğiniz uygulamanın yapıldığını yazmışlar bize böyle bir bilgi verilmedi ama belki yapmış olabilirler