ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Canm benim de 14 tane döllenip 4 gün devam etti sonra 3e düştü. Önceden de iki tane vardı ngs ye gitti 4ü sağlıklı geldi.İnşallah senin de sağlıklı gelecek canm.Ngs embriyolara yapılan genetik testin adı canm..
Ne güzel 4ü sağlıklı gelmiş cnm benimde 5embriyo ngs de inşallah seninki gibi 4tane gönül isterki 5i de sağlıklı dönsün umudumuz artsın insan hiçbirine kıyamıyor bu süreçler uzun ve yıpratıcı ne kadar çok dondurulmuş embriyo o kadar çok umut demek inşallah bu tedavimiz başarılı olur sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız dondurulmuşlarda belki kardeş olur:)

Allah razi olsun benim ilk denememdi 5.gun embriyosu 2 tane koydular 1 tanesi tutmustu hersey guzeldi 2 ay olmustu gayet iyidi dun aksam wcde bir parca geldi kan gibi hasteneye gittik kese yok olmus uzulduk ins donmus embriyolara baslicaz

çok geçmiş olsun arkadaşım.

Arkadaslar mrb benimde ilk denememdi 2 aylik olmustu bebegimi kaybettim donmus embriyolar var onun maliyeti daha azdir ccp bekliyomsizledden
Merhaba canım geçmiş olsun çok üzüldümmmm
Evet dondurulmuşların maliyeti daha az baştaki iğneler vurulmuyor yumurta toplamı işlemi falan olmuyor.
Bende geçen hafta ilk denememde negatifi gördüm bende dondurulmuşlarımla devam edicem

Tup bebege baslamadan önceki adet tarihim 16 sinaydi test gunum 23 ne benim adet 23 ne bile dayanamadi lekelenmelerim basladi ☹☹ uzerine birde ayagimi yaktim hem karin agrisi hem hamilelik yok Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ilk tup bebek denememdi ☹☹ ins 4 tane dondurulmus emriyom var ins onlardan biri tutunur :dua:

Selammm kızlarr öncelikleee herkesin tedavisi hayırlı olsun hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
2 ocakta ilk tüp bebek denememde transferim oldu ve cumartesi kan sonucum negatif çıktı malesef.
Dondurulmuş 3 tane daha embriyom var. Negatiften kaç gün sonra adet olunuyor ve dondurulmuşlarla 2.tedavi nezaman başlıyor bilgi verirmisiniz ?
Selam canim hakkindan hayirlisi olsun dondurulmus emriyoda bana söylenen hamile kalmazsn adetin 1.gunu ara cözdurelim emriyolari dediler yani adetini beklemen yeterli olacak

Selam canim hakkindan hayirlisi olsun dondurulmus emriyoda bana söylenen hamile kalmazsn adetin 1.gunu ara cözdurelim emriyolari dediler yani adetini beklemen yeterli olacak
Aaaa öylemi çok sağol canım bende uzun ara vermek istemiyordum açıkçası inşallah dediğin gibi olur benimde

kızlar dondurulmuş tedavisine adetin 2. günü mü gidiyorduk bir de herhangi bir test isteniyor mu

kızlar merhaba nasılsınız ? benim transfer şubat ayına kalmıştı ohss olduğum için ,,, bugün yumurtalarım toplanalı 8 gun oldu sizler kaç gün sonra adet görmeye başladınız

kızlar merhaba nasılsınız ? benim transfer şubat ayına kalmıştı ohss olduğum için ,,, bugün yumurtalarım toplanalı 8 gun oldu sizler kaç gün sonra adet görmeye başladınız
ben ocak adetini oldum 9 ocakta
şubatta 7sinde görünüyor benim senin ne zaman canım

drun ikinci gün gel dedimi
ilaçlarını yazdımı senin

kaç gün sonra olduğumu hatırlamıyorum canım ama normalde adet tarihimden 1 hafta önce olmuştum onu biliyorum

ben ocak adetini oldum 9 ocakta
şubatta 7sinde görünüyor benim senin ne zaman canım

drun ikinci gün gel dedimi
ilaçlarını yazdımı senin

hayır canım ilaç yazmadı adet olunca gel, kist olmazsa önümüzdeki şubat ayında yaparız dedi adetime 1 hafta var 24 ün de adet olmam gerekiyor ama erken adet görme ihtimalim var mı merak ettim

hayır canım ilaç yazmadı adet olunca gel, kist olmazsa önümüzdeki şubat ayında yaparız dedi adetime 1 hafta var 24 ün de adet olmam gerekiyor ama erken adet görme ihtimalim var mı merak ettim
hımm ben gitmesemde dr bana ilaçları yazsa 10-13 gün sonra ne zaman derse o zaman gitsemde o zaman rahik kaınlığına baksa diye düşünüyordum ama kist varsa o zaman o ilaçları boşuna içmiş olurum en güzeli gitmek sanırım dra

hımm ben gitmesemde dr bana ilaçları yazsa 10-13 gün sonra ne zaman derse o zaman gitsemde o zaman rahik kaınlığına baksa diye düşünüyordum ama kist varsa o zaman o ilaçları boşuna içmiş olurum en güzeli gitmek sanırım dra
tabi doktor adetliyken bakması gerekiyor ilk önce muayne olmalısın her ihtimale karşı doktorunuz sizi çağırmadı mı?

İnşallah canım benim oluşmuştu transfer ertelenmişti gerçi benim vücudum kist manyağı genelde hep çıkıyordu :)

seninde ertelendimi canım bu ay nasıl oldu benim de kist oluyor sürekli özellikle bu ilaçları ne zaman kullansam kist yapıyor

tabi doktor adetliyken bakması gerekiyor ilk önce muayne olmalısın her ihtimale karşı doktorunuz sizi çağırmadı mı?
çağırdı canım ben gitmesemde telden ilaçları öğreniq kullanmaya başlasam diyordum ama öyle olmayacak anlaşılan

X