- 19 Ağustos 2007
- 399
- 317
- 39
Ne güzel 4ü sağlıklı gelmiş cnm benimde 5embriyo ngs de inşallah seninki gibi 4tane gönül isterki 5i de sağlıklı dönsün umudumuz artsın insan hiçbirine kıyamıyor bu süreçler uzun ve yıpratıcı ne kadar çok dondurulmuş embriyo o kadar çok umut demek inşallah bu tedavimiz başarılı olur sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız dondurulmuşlarda belki kardeş olur:)Canm benim de 14 tane döllenip 4 gün devam etti sonra 3e düştü. Önceden de iki tane vardı ngs ye gitti 4ü sağlıklı geldi.İnşallah senin de sağlıklı gelecek canm.Ngs embriyolara yapılan genetik testin adı canm..
Allah razi olsun benim ilk denememdi 5.gun embriyosu 2 tane koydular 1 tanesi tutmustu hersey guzeldi 2 ay olmustu gayet iyidi dun aksam wcde bir parca geldi kan gibi hasteneye gittik kese yok olmus uzulduk ins donmus embriyolara baslicaz
Merhaba canım geçmiş olsun çok üzüldümmmmArkadaslar mrb benimde ilk denememdi 2 aylik olmustu bebegimi kaybettim donmus embriyolar var onun maliyeti daha azdir ccp bekliyomsizledden
Selam canim hakkindan hayirlisi olsun dondurulmus emriyoda bana söylenen hamile kalmazsn adetin 1.gunu ara cözdurelim emriyolari dediler yani adetini beklemen yeterli olacakSelammm kızlarr öncelikleee herkesin tedavisi hayırlı olsun hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
2 ocakta ilk tüp bebek denememde transferim oldu ve cumartesi kan sonucum negatif çıktı malesef.
Dondurulmuş 3 tane daha embriyom var. Negatiften kaç gün sonra adet olunuyor ve dondurulmuşlarla 2.tedavi nezaman başlıyor bilgi verirmisiniz ?
Aaaa öylemi çok sağol canım bende uzun ara vermek istemiyordum açıkçası inşallah dediğin gibi olur benimdeSelam canim hakkindan hayirlisi olsun dondurulmus emriyoda bana söylenen hamile kalmazsn adetin 1.gunu ara cözdurelim emriyolari dediler yani adetini beklemen yeterli olacak
Ins cunku ekstra ilac kullanmana gerek olmadigi icin hemen veriyorlar ins Rabbim bu sefer nasip ederAaaa öylemi çok sağol canım bende uzun ara vermek istemiyordum açıkçası inşallah dediğin gibi olur benimde
ben ocak adetini oldum 9 ocaktakızlar merhaba nasılsınız ? benim transfer şubat ayına kalmıştı ohss olduğum için ,,, bugün yumurtalarım toplanalı 8 gun oldu sizler kaç gün sonra adet görmeye başladınız
kaç gün sonra olduğumu hatırlamıyorum canım ama normalde adet tarihimden 1 hafta önce olmuştum onu biliyorumkızlar merhaba nasılsınız ? benim transfer şubat ayına kalmıştı ohss olduğum için ,,, bugün yumurtalarım toplanalı 8 gun oldu sizler kaç gün sonra adet görmeye başladınız
ben ocak adetini oldum 9 ocakta
şubatta 7sinde görünüyor benim senin ne zaman canım
drun ikinci gün gel dedimi
ilaçlarını yazdımı senin
kaç gün sonra olduğumu hatırlamıyorum canım ama normalde adet tarihimden 1 hafta önce olmuştum onu biliyorum
Bende senin gibiydim canım genel de erken geliyormuş doktorum öyle demişti banaerken gelmiş senin ki keşke benimde erken gelse çok şiştim bir an önce rahatlamak istiyorum yürüyecek halim kalmadı
hımm ben gitmesemde dr bana ilaçları yazsa 10-13 gün sonra ne zaman derse o zaman gitsemde o zaman rahik kaınlığına baksa diye düşünüyordum ama kist varsa o zaman o ilaçları boşuna içmiş olurum en güzeli gitmek sanırım drahayır canım ilaç yazmadı adet olunca gel, kist olmazsa önümüzdeki şubat ayında yaparız dedi adetime 1 hafta var 24 ün de adet olmam gerekiyor ama erken adet görme ihtimalim var mı merak ettim
Bende senin gibiydim canım genel de erken geliyormuş doktorum öyle demişti bana
İnşallah canım benim oluşmuştu transfer ertelenmişti gerçi benim vücudum kist manyağı genelde hep çıkıyordu :)evet öyle oluyormuş , yumurtalarım kocaman olmuştu en son doktora gittiğimde kist olmaz inşallah
tabi doktor adetliyken bakması gerekiyor ilk önce muayne olmalısın her ihtimale karşı doktorunuz sizi çağırmadı mı?hımm ben gitmesemde dr bana ilaçları yazsa 10-13 gün sonra ne zaman derse o zaman gitsemde o zaman rahik kaınlığına baksa diye düşünüyordum ama kist varsa o zaman o ilaçları boşuna içmiş olurum en güzeli gitmek sanırım dra
İnşallah canım benim oluşmuştu transfer ertelenmişti gerçi benim vücudum kist manyağı genelde hep çıkıyordu :)
çağırdı canım ben gitmesemde telden ilaçları öğreniq kullanmaya başlasam diyordum ama öyle olmayacak anlaşılantabi doktor adetliyken bakması gerekiyor ilk önce muayne olmalısın her ihtimale karşı doktorunuz sizi çağırmadı mı?