- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
ne demek arkadaşım benzer şeyler yaşıyoruz.Canimsin icime bi nemzede olsa oyle su serptinki anlatamam cok tesekkur ederim.bende 2 tane miyom vardi ikiside rahmin disinda fakat bir tanesi 2 cmden birden nasil olduysa 4.17 cm olunca rahme baski tapmaya baslamisti doktorum bu sekilde transfer tapamam once yumurtalari toplarim dmbriyolari dondururum sonra ameliyat yaparim dedi ve oylede oldu cok sukur guzelce aldi fakat ameliyat oncesi iki doktorda ultrosondan iyice bakti incelediler digerininde nohut kadar oldugunu fakat yeri tehlike yerde oldugu icin onu hic ellemeyeceklerini soylediler o kaldi ilerde cocuklarin oldugunda buyume yaparsa aliriz dediler cunku dogum kanalina cok yakinmis alirsak oradaki damarlar kendini yenilemez dedi o kaldi cumartesi kontrole gittim ben ameliyatliyken zaten soylemis 3 ay oncesi yapmam diye oyle işte canim senin miyomun neredeydi kac cm di ?insallah sende yavruna yada yavrularina sagliklica kavusursun
canım benim miyon 1,5 cm idi tam bebeğin transfer edilecek yerde idi. dr bundan gebe kalamadığımı söyledi
eylül ayında yumurtalar toplandı 3 tane 3. gün embriyosu donduruldu. transfer zamanı çözdürülüp 5. güne gidecekler kalan en az bir olurda tranferimi olurum çok korkuyorum bu yüzden
amin canım inşallah hepimiz bu yolda uğraşıyoruz dr miyon alındıktan sonra normal olarakta gebe kalabilirsin dedi ama biz bu sürece girdiğimiz için özel günleri değerlendirmedik