ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Canimsin icime bi nemzede olsa oyle su serptinki anlatamam cok tesekkur ederim.bende 2 tane miyom vardi ikiside rahmin disinda fakat bir tanesi 2 cmden birden nasil olduysa 4.17 cm olunca rahme baski tapmaya baslamisti doktorum bu sekilde transfer tapamam once yumurtalari toplarim dmbriyolari dondururum sonra ameliyat yaparim dedi ve oylede oldu cok sukur guzelce aldi fakat ameliyat oncesi iki doktorda ultrosondan iyice bakti incelediler digerininde nohut kadar oldugunu fakat yeri tehlike yerde oldugu icin onu hic ellemeyeceklerini soylediler o kaldi ilerde cocuklarin oldugunda buyume yaparsa aliriz dediler cunku dogum kanalina cok yakinmis alirsak oradaki damarlar kendini yenilemez dedi o kaldi cumartesi kontrole gittim ben ameliyatliyken zaten soylemis 3 ay oncesi yapmam diye oyle işte canim senin miyomun neredeydi kac cm di ?insallah sende yavruna yada yavrularina sagliklica kavusursun
ne demek arkadaşım benzer şeyler yaşıyoruz.
canım benim miyon 1,5 cm idi tam bebeğin transfer edilecek yerde idi. dr bundan gebe kalamadığımı söyledi
eylül ayında yumurtalar toplandı 3 tane 3. gün embriyosu donduruldu. transfer zamanı çözdürülüp 5. güne gidecekler kalan en az bir olurda tranferimi olurum çok korkuyorum bu yüzden

amin canım inşallah hepimiz bu yolda uğraşıyoruz dr miyon alındıktan sonra normal olarakta gebe kalabilirsin dedi ama biz bu sürece girdiğimiz için özel günleri değerlendirmedik

doktorum öyle bişey söylemedi kromozom takibi sanırım ngs akşam arayıp sorayım
Kromozom bozukluğu var mı diye bakılıyor cnm bizim sperm morfolojisi düşüktü %1di hızda %1di drum her kontrolde yaptırmanızı öneririm diyince yaptırdık sonucumun gelmesini bekliyorum bende nasipse şubat adetimle transfer olucam

Inşallah isteyen herkes hayirlisiyla olumlu sonuçlar alır. Ben de tüp bebek annesi yim 28 günlük bebeğim. Çok umutsuzluğa kapildigimda burda olumlu sonuçlarla umutanirdim. Güzel bir forum herkes birbirinden güç alıyor.
Allah bağışlasın cnm darısı başımıza olsun inşallah

kızlar benim 23 tane yumurtam toplanmıştı 14 tanesi döllendi ama sadece 4 tane 5. gün embriyosu olmuş ve 3. gün embriyosu hiç yok bilgilwndirmedeiler neden öyle olduğu hakkında hiç fikrim yok sizleri bilgilendiriyorlar mı neden böyle olmuş olabilir kalitesiz dedi diğerleri için dondurmaya gerek görmemişler çok üzüldüm okadar yumurta nereye gitti bir de OHSS oldum bu ay ertelendi zaten 3. gün hepsi iyi demişlerdi bi anda hepsi öldümü
canım çok yumurta har zaman kaliteli olmuyor aslında az yumurta ile daha çok kaliteli embriyo elde ediliyor
maşallah yumurta sayın çok iyiymiş

benimde 12 tane toplandı 10 tanesi döllendi bunlardan elimde sadece 3 tane 3. gün embriyosu kaldı
3. gün aradılar 3 tae donduruyoruz dediler 7 tanesi için 5. güne gideceklermi diye bekliyoruz ama gelişimleri çok yavaş dendi ve 5. gün aradıklarında hepsinin gelişemediğini söylediler

Birde sana histereskopi ne zaman yapildi kamerayla bakti degilmi canm

canım benim kapalı miyon operasyonu ekim ayında
bir ay sonra kasımda da kontrol histereskopisi oldu kamera ile bakıldı
dr miyonu aldığım yerde çukurluk var dedi onun dolması gerek rahim dokusu ile dedi
ocakta transfer diyordu önceden kasımdaki kontrolde bunu şubata çekti

canım çok yumurta har zaman kaliteli olmuyor aslında az yumurta ile daha çok kaliteli embriyo elde ediliyor
maşallah yumurta sayın çok iyiymiş

benimde 12 tane toplandı 10 tanesi döllendi bunlardan elimde sadece 3 tane 3. gün embriyosu kaldı
3. gün aradılar 3 tae donduruyoruz dediler 7 tanesi için 5. güne gideceklermi diye bekliyoruz ama gelişimleri çok yavaş dendi ve 5. gün aradıklarında hepsinin gelişemediğini söylediler
hayırlısı canım sağ salım kucağımıza alalım inşallah

Inşallah isteyen herkes hayirlisiyla olumlu sonuçlar alır. Ben de tüp bebek annesi yim 28 günlük bebeğim. Çok umutsuzluğa kapildigimda burda olumlu sonuçlarla umutanirdim. Güzel bir forum herkes birbirinden güç alıyor.
allah evladınızı sağlıkla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi nasip etsin arkadaşım

kaç yumurta toplandı canım taze transfer olacak sanırım senin
hayırlısı olsun inşallah, ağrı normal canım benim 5-6 gün sürmüştü o ağrı

bende iyiyim şubat adetini bekliyorum bende bakalım
inşallah birbirimize güzel haberler veririz burdan
Evet canımm büyük ihtimalle taze transfer olur. Doktor progestana bakınca transferi yaparız dedi.
8-9 tane toplandı canım bakalım kaç tanesi devam edecek.
Evet agrı var yaaa bayag
Hadi hayırlısı senin de az kalmış canım benim insallah güzel haberler veririz birbirimize

Kromozom bozukluğu var mı diye bakılıyor cnm bizim sperm morfolojisi düşüktü %1di hızda %1di drum her kontrolde yaptırmanızı öneririm diyince yaptırdık sonucumun gelmesini bekliyorum bende nasipse şubat adetimle transfer olucam
valla bizde son teknoloji olan imsi yapıldı bizdede morfiyolojı bozukluğu vardı tavmergen tüp bebek merkezinde yaptırıyorum özel bir doktora gidiyorum sitesinde sizin dediğiniz uygulamanın yapıldığını yazmışlar bize böyle bir bilgi verilmedi ama belki yapmış olabilirler

valla bizde son teknoloji olan imsi yapıldı bizdede morfiyolojı bozukluğu vardı tavmergen tüp bebek merkezinde yaptırıyorum özel bir doktora gidiyorum sitesinde sizin dediğiniz uygulamanın yapıldığını yazmışlar bize böyle bir bilgi verilmedi ama belki yapmış olabilirler doktorumu arayıp soracağım mutlaka

Evet canımm insallah oyle görünüyor
Progesteron hormonuna baktı persembe veya cumaya yaparız dedi. Bakalım hayırlısı insallahb
İyi ozaman canm transfere az kaldı ne güzel..:)İnşallah sana hayırlı olacak yüzünü güldürecek evlatların orda seni bekliyordur canm..

marta kaldı o zaman sanin güç olmasında geç olsun derler
bunda da bir hayır vardır
Aynen canm öyle görünüyor ama yine de adetim bi başlasa daha net kararlar vereceğiz. Ortada gelen giden bir adetim yok..:) Merkez beta hcg ve progesteron testi istedi.Progesteron ne için acaba?Sorun çıkar mı sence?Neden böyle olmuş olabilir ki?
Adetim şimdi başlasa Şubat adetini beklerim,transfer Mart ayını bulur.Ama adetim Ocak sonunu bulursa beklemem canm.O zamana kadar da gecikmez diye tahmin ediyirum.Hayırlısı inşallah.

Aynen canm öyle görünüyor ama yine de adetim bi başlasa daha net kararlar vereceğiz. Ortada gelen giden bir adetim yok..:) Merkez beta hcg ve progesteron testi istedi.Progesteron ne için acaba?Sorun çıkar mı sence?Neden böyle olmuş olabilir ki?
Adetim şimdi başlasa Şubat adetini beklerim,transfer Mart ayını bulur.Ama adetim Ocak sonunu bulursa beklemem canm.O zamana kadar da gecikmez diye tahmin ediyirum.Hayırlısı inşallah.
canım bizim merkezde de progestran ve e2 tahlilleri adetin ikinci günü istiyorlar
bunlar istedikleri referans değerlerde ise transfer hazırlıkları oluyor

progestron hormonu yüksek ise adet olamıyoruz diye biliyorum canım

Canim benim ne guzel dua etmissin hepimizin dualari kabul olsun muminin mumine ettigi dua daha cabuk kabul olurmus sende benim dualarimdasin bu arada dedigin gibi yapacam yoksa zaman gecmez demekki biraz daha sabretmem gerekiyor eger sonunda bebegime kavusacaksam hic sorun degil ben beklerim rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Amin canm inşallah..Şuanda ezan okunuyor. Okunan ezanın yüzü suyu hürmetine rabbim sesimizi duysun,emeklerimizi sarfettigimiz mücadelemizi araya vermesin.Cennet kokulu yavrularımızı kucağımıza göndersin. Rabbim kimseyi evlatla ve evlatsizlikla sınamasın. .İnşallah senin de güzel haberlerini alalım canimm..:dua::dua::dua:

ne demek arkadaşım benzer şeyler yaşıyoruz.
canım benim miyon 1,5 cm idi tam bebeğin transfer edilecek yerde idi. dr bundan gebe kalamadığımı söyledi
eylül ayında yumurtalar toplandı 3 tane 3. gün embriyosu donduruldu. transfer zamanı çözdürülüp 5. güne gidecekler kalan en az bir olurda tranferimi olurum çok korkuyorum bu yüzden

amin canım inşallah hepimiz bu yolda uğraşıyoruz dr miyon alındıktan sonra normal olarakta gebe kalabilirsin dedi ama biz bu sürece girdiğimiz için özel günleri değerlendirmedik
Rabbim o embriyolarinin 3 unude 5.gune goturmeyi nasip etsin 3 ude bebek.olsun sana insallah sanada cok cok gecmis olsun

canım benim kapalı miyon operasyonu ekim ayında
bir ay sonra kasımda da kontrol histereskopisi oldu kamera ile bakıldı
dr miyonu aldığım yerde çukurluk var dedi onun dolması gerek rahim dokusu ile dedi
ocakta transfer diyordu önceden kasımdaki kontrolde bunu şubata çekti
Aynen işte banada ocak adwtinde gel bakalim normalse şubatta baslariz demisti bu gittigimdede nisan adetinde gel dedi rahim iyice toparlanir dedi

Amin canim amin :dua::dua:
Amin canm inşallah..Şuanda ezan okunuyor. Okunan ezanın yüzü suyu hürmetine rabbim sesimizi duysun,emeklerimizi sarfettigimiz mücadelemizi araya vermesin.Cennet kokulu yavrularımızı kucağımıza göndersin. Rabbim kimseyi evlatla ve evlatsizlikla sınamasın. .İnşallah senin de güzel haberlerini alalım canimm..:dua::dua::dua:

X