ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

çağırdı canım ben gitmesemde telden ilaçları öğreniq kullanmaya başlasam diyordum ama öyle olmayacak anlaşılan

Bana doktorum sadece 2 tane ilaç yazicam dedi transfer öncesi onları kullanıp geleceksin rahim kalınlınlasmıssa transfer yaparız dedi muayne mutlaka ol canım sen

Selammm kızlarr öncelikleee herkesin tedavisi hayırlı olsun hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
2 ocakta ilk tüp bebek denememde transferim oldu ve cumartesi kan sonucum negatif çıktı malesef.
Dondurulmuş 3 tane daha embriyom var. Negatiften kaç gün sonra adet olunuyor ve dondurulmuşlarla 2.tedavi nezaman başlıyor bilgi verirmisiniz ?
mrb cnm çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşallah bir dahaki denemende sağlıkla kucağına alırsın bilgilerini yaz istersen gunes0101 gunes0101 arkadaşımız seni de aramıza eklesin

Arkadaslar mrb benimde ilk denememdi 2 aylik olmustu bebegimi kaybettim donmus embriyolar var onun maliyeti daha azdir ccp bekliyomsizledden
çok üzücü bir durum cnm Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın inşallah bu denemende sağlıkla kucağına alırsın düşük sebebi neymiş peki drun birşey söylemedi bilgilerini yaz istersen burdan bilgi paylaşımı iyi oluyor

kızlar herkesin hayali hamile kalmak allah hepimize tez zamanda sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin maddi manevi çok yıpratıcı zamanlar yavrularımızı kucagımıxa aldıgımızda hepsi gelip geçicek ben bebeğime oda baktım isim baktım daha hamile kalmadan bakmak bile hoşuma gidiyor beni mutlu ediyor sizlerde bebek isimlerine baktınızmı :)

mrb cnm çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşallah bir dahaki denemende sağlıkla kucağına alırsın bilgilerini yaz istersen gunes0101 gunes0101 arkadaşımız seni de aramıza eklesin
Çok sağol canım inşallah 2.denemede yüzüm güler.
27 yaşındayım
şişli kolan hastanesinde tedavi görüyorum
1. denemem negatif
2.deneme (dondurulmuş transfer) adet olmayı bekliyorum
sorun: benim 1 tüpüm tıkalı açılamadı tek tüpüm var

kızlar herkesin hayali hamile kalmak allah hepimize tez zamanda sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin maddi manevi çok yıpratıcı zamanlar yavrularımızı kucagımıxa aldıgımızda hepsi gelip geçicek ben bebeğime oda baktım isim baktım daha hamile kalmadan bakmak bile hoşuma gidiyor beni mutlu ediyor sizlerde bebek isimlerine baktınızmı :)
Aynı bennn :) oda, kıyafet,isim,bebek arabası çok baktım Rabbim almayıda nasip etsin inşallah.
Bizim isimler hazır valla kız olursa kumsal erkek olursa doruk :)

ayyy hadi inş bir an önce olayım bende içim rahatladı 1 2 gün daha beklerim
cnm bana da kimse opudan sonra erken adet olacağımı söylememişti opu dan sonra bilgilendirme kağıdı verdiler orda yazıyordu 5-7gün sonra adet olacaksınız diye benim 7.gün lekeler geldi 9.günde aktif kanamam başladı, tedavide kullanılan hormon ilaçlarının etkisiymiş benimde heryerim şişti adet olduktan sonra şişler indi 1 kilo verdim :) o kadar vücut ödem toplamış

Aynı bennn :) oda, kıyafet,isim,bebek arabası çok baktım Rabbim almayıda nasip etsin inşallah.
Bizim isimler hazır valla kız olursa kumsal erkek olursa doruk :)
evet oda bebek arabası kıyafet yastığına kadar bakıyorum halaaa herşeyi araştırıyorum isim konusunda kesin bişey yok kız olursa ebrar, afra,begüm,eliz,lina erkek olursa çınar, ege ,toprak,ali,eymen, ama çok kararsizim ben heralde bi isim seçip koyamayacagım :))

cnm bana da kimse opudan sonra erken adet olacağımı söylememişti opu dan sonra bilgilendirme kağıdı verdiler orda yazıyordu 5-7gün sonra adet olacaksınız diye benim 7.gün lekeler geldi 9.günde aktif kanamam başladı, tedavide kullanılan hormon ilaçlarının etkisiymiş benimde heryerim şişti adet olduktan sonra şişler indi 1 kilo verdim :) o kadar vücut ödem toplamış
ben tam 2.5 kilo almışım okadar şiştim stres zaten hat safada artık :))

kızlar merhaba nasılsınız ? benim transfer şubat ayına kalmıştı ohss olduğum için ,,, bugün yumurtalarım toplanalı 8 gun oldu sizler kaç gün sonra adet görmeye başladınız

Canım ben yumurta toplamanın 4.günü adet oldum çok şaşırmıştım doktorla görüştüm hemen normal dedi Şubat adetimle transfere hazırlanacağım bakalım inşallah.

Ne güzel 4ü sağlıklı gelmiş cnm benimde 5embriyo ngs de inşallah seninki gibi 4tane gönül isterki 5i de sağlıklı dönsün umudumuz artsın insan hiçbirine kıyamıyor bu süreçler uzun ve yıpratıcı ne kadar çok dondurulmuş embriyo o kadar çok umut demek inşallah bu tedavimiz başarılı olur sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız dondurulmuşlarda belki kardeş olur:)
Aynen ben de öyle düşünüyorum.İnşallah onlar da hayirlisiyla kardeş olsun..

Arkadaslar mrb bende 2 aylik hamiledim dun bir dusuk yasadim hersey cok guzel gidiyodu donmus embriyolarimiz var bubkonuda bilginverimisiniz maliyet olarakda dusuyormu bilgilerinizi bekliyom arkadaslar

Allah razi olsun benim ilk denememdi 5.gun embriyosu 2 tane koydular 1 tanesi tutmustu hersey guzeldi 2 ay olmustu gayet iyidi dun aksam wcde bir parca geldi kan gibi hasteneye gittik kese yok olmus uzulduk ins donmus embriyolara baslicaz
Allah birdahakine sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah canm..

Arkadaslar mrb bende 2 aylik hamiledim dun bir dusuk yasadim hersey cok guzel gidiyodu donmus embriyolarimiz var bubkonuda bilginverimisiniz maliyet olarakda dusuyormu bilgilerinizi bekliyom arkadaslar
Çok üzüldümm canım geçmiş olsun.
Evet maliyet olarak baya düşüyor. Bende dondurulmuşlarımla 2.denememe başlayacağım
Hastaneye sadece transfer ücreti 1.700 tl vericem

Tup bebege baslamadan önceki adet tarihim 16 sinaydi test gunum 23 ne benim adet 23 ne bile dayanamadi lekelenmelerim basladi ☹☹ uzerine birde ayagimi yaktim hem karin agrisi hem hamilelik yok Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ilk tup bebek denememdi ☹☹ ins 4 tane dondurulmus emriyom var ins onlardan biri tutunur :dua:
Belki tutunma kanamasidir canm.Ayağın için çok geçmiş olsun..

X