- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
Canm çok sevindim..Transfer olacaksın ve kendine dikkat edip çokk güzel haberler alacaksın innnşallah..Rabbim yardımcın olsun..aradılar iyimiş durumu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm çok sevindim..Transfer olacaksın ve kendine dikkat edip çokk güzel haberler alacaksın innnşallah..Rabbim yardımcın olsun..aradılar iyimiş durumu :)
İnşallah seninki gecikmez canm.Benim adetim şimdi gelse bile ertelemek zorunda kalacağım. Çünkü bu defa tam yakınımın doğum zamanına geliyor.Kimse bilmediği için stres olmaktan korkuyorum.Sonraki adetimde en azından doğumun üzerinden biraz geçer.canım nasip seninle beklemeyi çok istiyorum inşallah bugün yarın gelir adetin
benim adet bu gün bitti dur bakalım benim şubat adeti kaç gün gecikecek
Evet canımm toplandı iyiyim şükür biraz ağrım var dinleniyorum bitanemcanım yumurtalar toplandımı nasılsın
Hayırlı olsun canm.Taze transfer mi olacak seninki?Evet canımm toplandı iyiyim şükür biraz ağrım var dinleniyorum bitanem
Sen nasılsın iyimisin
Evet canımm insallah oyle görünüyorHayırlı olsun canm.Taze transfer mi olacak seninki?
çok sağolCanm çok sevindim..Transfer olacaksın ve kendine dikkat edip çokk güzel haberler alacaksın innnşallah..Rabbim yardımcın olsun..
Allah razı olsun canımHayırlı olsun canm.Taze transfer mi olacak seninki?
Evet canımm toplandı iyiyim şükür biraz ağrım var dinleniyorum bitanem
Sen nasılsın iyimisin
Evet canımm toplandı iyiyim şükür biraz ağrım var dinleniyorum bitanem
Sen nasılsın iyimisin
İnşallah seninki gecikmez canm.Benim adetim şimdi gelse bile ertelemek zorunda kalacağım. Çünkü bu defa tam yakınımın doğum zamanına geliyor.Kimse bilmediği için stres olmaktan korkuyorum.Sonraki adetimde en azından doğumun üzerinden biraz geçer.
Canim benim ne guzel dua etmissin hepimizin dualari kabul olsun muminin mumine ettigi dua daha cabuk kabul olurmus sende benim dualarimdasin bu arada dedigin gibi yapacam yoksa zaman gecmez demekki biraz daha sabretmem gerekiyor eger sonunda bebegime kavusacaksam hic sorun degil ben beklerim rabbim hepimizin yuzunu guldursunCanm benim drun en doğrusunu söylemiş.Zaten yeni ameliyat olup transfere hazırlandığını söyleyince çok erken diye sasirmistim ama umudunu kırmak istemedim.Belki de sorun olmicaktir erken transfer olmanda diye düşündüm. Geç olsun güç olmasın. Hem canm zaman çok hızlı geçiyor,o zaman hava da soğuk olmaz öyle daha iyi olur.Bu süreçte dolu dolu geçir zamanını,pasta yapmayı seviyordun galiba.Pasta yap gezmelere,arkadaşlarına git.Tabi beslenmene de dikkat et bebişin sağlıklı bir bedene gelsin.Öyle böyle zaten bir bakacaksin ki Nisan gelmiş geçmiş ve inşallah göbüşünde bebişini büyütüyor olacaksın. :))
Canimsin icime bi nemzede olsa oyle su serptinki anlatamam cok tesekkur ederim.bende 2 tane miyom vardi ikiside rahmin disinda fakat bir tanesi 2 cmden birden nasil olduysa 4.17 cm olunca rahme baski tapmaya baslamisti doktorum bu sekilde transfer tapamam once yumurtalari toplarim dmbriyolari dondururum sonra ameliyat yaparim dedi ve oylede oldu cok sukur guzelce aldi fakat ameliyat oncesi iki doktorda ultrosondan iyice bakti incelediler digerininde nohut kadar oldugunu fakat yeri tehlike yerde oldugu icin onu hic ellemeyeceklerini soylediler o kaldi ilerde cocuklarin oldugunda buyume yaparsa aliriz dediler cunku dogum kanalina cok yakinmis alirsak oradaki damarlar kendini yenilemez dedi o kaldi cumartesi kontrole gittim ben ameliyatliyken zaten soylemis 3 ay oncesi yapmam diye oyle işte canim senin miyomun neredeydi kac cm di ?insallah sende yavruna yada yavrularina sagliklica kavusursuncanım bende ekim ayında miyon operasyonu oldum dr bana 3 adet bekleriz demişti en baştan
kasım aralık ocak adeti ile transfer olurum diye beklerken
kasım ayında kontrol histereskopisi sonucunda dr bana şubatta dedi
rahmin kendini en iyi sekilde toparlamasını istiyorum dedi peki dedim çıktım
ben 4. adet ile transfer olacağım allah nasip ederse
bekleme süreci gerçekten zor kendi adıma en iyi ben anlarım seni
zaman hızla geçiyor
sana ne işlem yapıldı rahimde canım
Hic sorun yapma canim istersen doktoruna bi sor kafanda soru kalmasin kontrolun ne zaman canimkızlar günaydın benım adet kanamam pıhtı gibi gelıyor 3 günden... beri sanki vücudumdan bir parça düşüyor... ayaıptır söylemesi elledim biraz sanki et parçası gibi bende anlamadım... ilk defa başıma böyle birsey gelıyor... Dün muanede hersey normal di kist falan yok dedi günseli hoca.... bu normal mi bilemedim... bu ayda transfer olacagım inş bir terslik olmaz
Birde sana histereskopi ne zaman yapildi kamerayla bakti degilmi canmcanım bende ekim ayında miyon operasyonu oldum dr bana 3 adet bekleriz demişti en baştan
kasım aralık ocak adeti ile transfer olurum diye beklerken
kasım ayında kontrol histereskopisi sonucunda dr bana şubatta dedi
rahmin kendini en iyi sekilde toparlamasını istiyorum dedi peki dedim çıktım
ben 4. adet ile transfer olacağım allah nasip ederse
bekleme süreci gerçekten zor kendi adıma en iyi ben anlarım seni
zaman hızla geçiyor
sana ne işlem yapıldı rahimde canım
Canim hayirlisi olsun acaba strestenmi gecikti bence once bir kadin dogumcuya git bi baksin sorun yoksa sana adet sokturucu verir galiba transferini erteleyeceksin gec olsun guc olmasinCanm adet olmadım henüz. Merkez mutlaka gebelik ve progesteron testi istiyor.Az önce sağlık ocağına gittim sonuç yarın belli olur.Gebelik olmadığına eminim ama başka birşey çıkar mı bir sorun falan bilmiyorum.Adetim bir başlasa sürecin ilerleyişine bakacagiz ama şu durumda beni ne bekliyor bilmiyorum.İnşallah böyle geç gelmesi tedaviyi olumsuz etkilemez.Ondan korkuyorum..
Cnm benimde 17yumurta toplandı ertesi gün 13ü döllenmişti 3.gün 10tanesi iyi 3tanesi orta dediler 5.gün 4tanesi iyi kalite dediler dondurdular 6.gün 1tane dondurdular.3.günden sonra sperm faktörü ortaya çıkıyormuş benimkilere ngs uygulanıyor siz yaptırdınız mı ngskızlar benim 23 tane yumurtam toplanmıştı 14 tanesi döllendi ama sadece 4 tane 5. gün embriyosu olmuş ve 3. gün embriyosu hiç yok bilgilwndirmedeiler neden öyle olduğu hakkında hiç fikrim yok sizleri bilgilendiriyorlar mı neden böyle olmuş olabilir kalitesiz dedi diğerleri için dondurmaya gerek görmemişler çok üzüldüm okadar yumurta nereye gitti bir de OHSS oldum bu ay ertelendi zaten 3. gün hepsi iyi demişlerdi bi anda hepsi öldümü
benim ilk tüp bebeğim olacak ngs nedir ?Cnm benimde 17yumurta toplandı ertesi gün 13ü döllenmişti 3.gün 10tanesi iyi 3tanesi orta dediler 5.gün 4tanesi iyi kalite dediler dondurdular 6.gün 1tane dondurdular.3.günden sonra sperm faktörü ortaya çıkıyormuş benimkilere ngs uygulanıyor siz yaptırdınız mı ngs