ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Hayırlısı olsun beklemeye alıstık bu süreçte

Kizlar birde bir sorum olacak zaten duygusaldim.simdi hicngöz yasim durmaz oldu ilaclardan dolayimidir yada bilmiyorum yanlizliktanmi ilaclarda herkes mi benim gibi oldu ☹

Hayırlısı olsun beklemeye alıstık bu süreçte
Amin malesef napalim demekki vakti zamani var bende bekleyecem sende moralini bozma insallah hersey yolunda gider o 1 embriyon olurda annesine tutunu verir yeterki allahuteala "ol"desin!!
Amin canim senin sorunun nedir ilk tup bebek denemesimi ?
Canim benim 2.denemem olacak tupler kapali rezerv az biraz zor hasta grubuna giriyorum sadece yasimin genc olmasi avantaj

Kizlar birde bir sorum olacak zaten duygusaldim.simdi hicngöz yasim durmaz oldu ilaclardan dolayimidir yada bilmiyorum yanlizliktanmi ilaclarda herkes mi benim gibi oldu ☹
Duygusallik oluyor canim icini ferah tut bol bol dua et bebegini uzme lutfen

Canim o kadar cok sorun varmiski insanlarda ama.gercekten su gercekki yeterki Rabbim.istesin tek yumurtadan dunya guzeli evlat nasip ediyor ins sende bebisini bir an önce kucagina alirsin

Son düzenleme:
Canim o kadar cok sorun varmiski insanlarda ama.gercekten su gercekki yeterki Rabbim.istesin tek yumurtadan dunya guzeli evlat nasip ediyor ins sende bebisini bir an önce kucagina alirsin

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur.iyice toparlarsın dinlensin rahim ameliyat olmuşsun kolay değil.

Cok tesekkur ederim canim
Bende oyle diyorum herserde bir hayir vardir ben beklemeye alistim onceden co sabirsiz bir insandim sabretmeyi rabbimden ogrendim insallah sabrimin sonu selamet olur
Amin canim allah tum anne olmak isteyenlere versin insallah
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur.iyice toparlarsın dinlensin rahim ameliyat olmuşsun kolay değil.

aayyssee34 üzüldüm cnm umutların azalmıştır ama Allahtan umut kesilmez belki 2.veya 3.günü transfer ederler bekletmezler diye düşünüyorum inşallah sana evlat olur

Hakkında hayırlısı olsun cnm drun bir bildiği vardır geç olsun güç olmasın inşallah önemli olan sağlıkla bebeğini kucağına alman inşallah zaman su gibi akar ve tedavine başlarsın

cnm hakkinda hayirlisi olsun yaa sonu insaallah guzel olurda bekledigine deger

Selamm kızlarr
Dün ilk tüp bebek denememde negatifi gördüm malesef
Dondurulmuşlarım var onlarla 2. Tedaviye başlayacağım. Sizlere 2 sorum var
Negatiften kaç gün sonra adet oldunuz ?
Birde 2.tedaviye hemen başlanıyor mu?

Cnm ben negatifen 1 gün sonra adet oldum ve 3 ay sonra ikinci tedaviye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…