- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 39
Hayırlısı olsun beklemeye alıstık bu süreçteHerkese iyi aksamlar kizlar benim transferim nisan adetine kaldi hakkimda hayirlisi buymus ben doktorumu yanlis anlamisim bugun kontrolum vardi ameliyat oldugum icin rahimin iyice toparlanmasi gerektigini 3 ay oncesi hamilelik tavsiye etmediklerini riske atmak istemedigini doktorum soyledi burdan hepinizi takip edecem hepinize dua edecem rabbim hepinizin yuzunu guldursun
Amin canim tum isteyenlere yani sira bana insAy hadi insallah allah cabanın karşılıgını verir
Amin canim senin sorunun nedir ilk tup bebek denemesimi ?Iyikide beklememissin en iyisini yapmissin canim insallah ilkindede bebegine kavusursun
Amin malesef napalim demekki vakti zamani var bende bekleyecem sende moralini bozma insallah hersey yolunda gider o 1 embriyon olurda annesine tutunu verir yeterki allahuteala "ol"desin!!Hayırlısı olsun beklemeye alıstık bu süreçte
Canim benim 2.denemem olacak tupler kapali rezerv az biraz zor hasta grubuna giriyorum sadece yasimin genc olmasi avantajAmin canim senin sorunun nedir ilk tup bebek denemesimi ?
Duygusallik oluyor canim icini ferah tut bol bol dua et bebegini uzme lutfenKizlar birde bir sorum olacak zaten duygusaldim.simdi hicngöz yasim durmaz oldu ilaclardan dolayimidir yada bilmiyorum yanlizliktanmi ilaclarda herkes mi benim gibi oldu ☹
Ins bebislerimiz skica annelerine tutunur bizimde aglayan gözlerimiz artik sevince dönusurDuygusallik oluyor canim icini ferah tut bol bol dua et bebegini uzme lutfen
Canim o kadar cok sorun varmiski insanlarda ama.gercekten su gercekki yeterki Rabbim.istesin tek yumurtadan dunya guzeli evlat nasip ediyor ins sende bebisini bir an önce kucagina alirsinAmin malesef napalim demekki vakti zamani var bende bekleyecem sende moralini bozma insallah hersey yolunda gider o 1 embriyon olurda annesine tutunu verir yeterki allahuteala "ol"desin!!
Canim benim 2.denemem olacak tupler kapali rezerv az biraz zor hasta grubuna giriyorum sadece yasimin genc olmasi avantaj
Herkese iyi aksamlar kizlar benim transferim nisan adetine kaldi hakkimda hayirlisi buymus ben doktorumu yanlis anlamisim bugun kontrolum vardi ameliyat oldugum icin rahimin iyice toparlanmasi gerektigini 3 ay oncesi hamilelik tavsiye etmediklerini riske atmak istemedigini doktorum soyledi burdan hepinizi takip edecem hepinize dua edecem rabbim hepinizin yuzunu guldursun
Amin canim allah tum anne olmak isteyenlere versin insallahCanim o kadar cok sorun varmiski insanlarda ama.gercekten su gercekki yeterki Rabbim.istesin tek yumurtadan dunya guzeli evlat nasip ediyor ins sende bebisini bir an önce kucagina alirsin
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur.iyice toparlarsın dinlensin rahim ameliyat olmuşsun kolay değil.
Hakkında hayırlısı olsun cnm drun bir bildiği vardır geç olsun güç olmasın inşallah önemli olan sağlıkla bebeğini kucağına alman inşallah zaman su gibi akar ve tedavine başlarsınHerkese iyi aksamlar kizlar benim transferim nisan adetine kaldi hakkimda hayirlisi buymus ben doktorumu yanlis anlamisim bugun kontrolum vardi ameliyat oldugum icin rahimin iyice toparlanmasi gerektigini 3 ay oncesi hamilelik tavsiye etmediklerini riske atmak istemedigini doktorum soyledi burdan hepinizi takip edecem hepinize dua edecem rabbim hepinizin yuzunu guldursun
cnm hakkinda hayirlisi olsun yaa sonu insaallah guzel olurda bekledigine degerCok tesekkur ederim canim
Bende oyle diyorum herserde bir hayir vardir ben beklemeye alistim onceden co sabirsiz bir insandim sabretmeyi rabbimden ogrendim insallah sabrimin sonu selamet olur
Amin canim allah tum anne olmak isteyenlere versin insallah
Gunaydın rahim dinlendirme yapacaktık sanmıyorum transfer yapacaklarınıaayyssee34 üzüldüm cnm umutların azalmıştır ama Allahtan umut kesilmez belki 2.veya 3.günü transfer ederler bekletmezler diye düşünüyorum inşallah sana evlat olur
Rabbim inss bir an önce saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin inssgunes0101 selam canim benide eklermisin ?
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Sebep: Azospermi + pko
Merkez: Ankara Bahçeci
Kaçinci deneme: 4
Kaçıncı gün embriyosu: 5.Gün 1 tane
Transfer tarihi:
Test günü:
Cnm ben negatifen 1 gün sonra adet oldum ve 3 ay sonra ikinci tedaviye başladımSelamm kızlarr
Dün ilk tüp bebek denememde negatifi gördüm malesef
Dondurulmuşlarım var onlarla 2. Tedaviye başlayacağım. Sizlere 2 sorum var
Negatiften kaç gün sonra adet oldunuz ?
Birde 2.tedaviye hemen başlanıyor mu?