Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insaallah kuzummm bizde senden guzel haberler alalim@adasu_deniz Y yagmur_20 amin kizlar hayirlisiyla bende sizden guzel haberleri alirim bana umut olursunuz insallah
Ya ben burayı kaçırmışım.:)) Evet canm biraz şişiyor ama 1 hafta 10 güne geçiyor. Sıkıntı etme bir de soğuktan dolayi kalın giydigimiz için belli öyle çok belli olmuyor.Oooo gerçekten mi :)
Canm rahim hazırsa drun hemen başlatır. Ben bir hafta içinde adet görmüştüm.Selamm kızlarr
Dün ilk tüp bebek denememde negatifi gördüm malesef
Dondurulmuşlarım var onlarla 2. Tedaviye başlayacağım. Sizlere 2 sorum var
Negatiften kaç gün sonra adet oldunuz ?
Birde 2.tedaviye hemen başlanıyor mu?
Anladım canımYa ben burayı kaçırmışım.:)) Evet canm biraz şişiyor ama 1 hafta 10 güne geçiyor. Sıkıntı etme bir de soğuktan dolayi kalın giydigimiz için belli öyle çok belli olmuyor.
Dondurulmuş embriyo transferimi olmak için adetimi bekliyordum ama aksilik ya adetim gelmek bilmedi.Bekliyorum canm..Anladım canım
Sen transferini oldun mu peki?ne durumdasın simdi
Canım stres yapma o zaman da geçikebilir. İyi bari iğnelerle uğraşmana gerek yokmuşDondurulmuş embriyo transferimi olmak için adetimi bekliyordum ama aksilik ya adetim gelmek bilmedi.Bekliyorum canm..
Rabbim inss bir an önce saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin inss
Aynen canm çok şükür iğne sorunumuz bitti ama adet bi gelse yolumuza bakacağız. Büyük ihtimal önümüzdeki aya kalacak transfer hazırlığı. Tabi inşallah bir sorun çıkmazsa. .Canım stres yapma o zaman da geçikebilir. İyi bari iğnelerle uğraşmana gerek yokmuş
Biraz daha bekleyecem canim, sebebini yazmistim bi dunku yazilara bak istersen suan yoldayim eve dönuyorum nisan adetinde baslanacakgunes0101 canm nasılsın? Ben topici kaçırmışım ya yeni farkettim.
Ekledim canim hakkinda hayirlisi olsunAmiin canim saol isteyen herkeze nasip etsin insallah
Canm benim drun en doğrusunu söylemiş.Zaten yeni ameliyat olup transfere hazırlandığını söyleyince çok erken diye sasirmistim ama umudunu kırmak istemedim.Belki de sorun olmicaktir erken transfer olmanda diye düşündüm. Geç olsun güç olmasın. Hem canm zaman çok hızlı geçiyor,o zaman hava da soğuk olmaz öyle daha iyi olur.Bu süreçte dolu dolu geçir zamanını,pasta yapmayı seviyordun galiba.Pasta yap gezmelere,arkadaşlarına git.Tabi beslenmene de dikkat et bebişin sağlıklı bir bedene gelsin.Öyle böyle zaten bir bakacaksin ki Nisan gelmiş geçmiş ve inşallah göbüşünde bebişini büyütüyor olacaksın. :))Herkese iyi aksamlar kizlar benim transferim nisan adetine kaldi hakkimda hayirlisi buymus ben doktorumu yanlis anlamisim bugun kontrolum vardi ameliyat oldugum icin rahimin iyice toparlanmasi gerektigini 3 ay oncesi hamilelik tavsiye etmediklerini riske atmak istemedigini doktorum soyledi burdan hepinizi takip edecem hepinize dua edecem rabbim hepinizin yuzunu guldursun
normal sorun yok tatlım endişe etme. rahmin iç yüzeyi iyice kalınlaşmış demek ki gebelik olmayınca da söküldü. aşırı bi sancın bulantın filan yoksa sorun değil.kızlar günaydın benım adet kanamam pıhtı gibi gelıyor 3 günden... beri sanki vücudumdan bir parça düşüyor... ayaıptır söylemesi elledim biraz sanki et parçası gibi bende anlamadım... ilk defa başıma böyle birsey gelıyor... Dün muanede hersey normal di kist falan yok dedi günseli hoca.... bu normal mi bilemedim... bu ayda transfer olacagım inş bir terslik olmaz
yok cnm sancım yokta pıhtı gibi gelmesi benı rahatsız etti... iki günde erken adet oldum inş dediğin gibidir..normal sorun yok tatlım endişe etme. rahmin iç yüzeyi iyice kalınlaşmış demek ki gebelik olmayınca da söküldü. aşırı bi sancın bulantın filan yoksa sorun değil.
canım bende ekim ayında miyon operasyonu oldum dr bana 3 adet bekleriz demişti en baştanBiraz daha bekleyecem canim, sebebini yazmistim bi dunku yazilara bak istersen suan yoldayim eve dönuyorum nisan adetinde baslanacak
Selam kizlar öncelikle Rabbim bebislerimize kavustursun ins hepimizi
Yas 31
Bir asilama ve simdi tup bebek transferim yapildi ayin 23.ne tahlil yapacam.ben Finlandiyada yasiyorum Turkiyedeki gibi tedavi iyi degil transferi yaptilar degil.yarim saat 5 dk bile dinlenmedim dua edelim birbirimize ins Rabbim kavustursun bebislerimize
Yas:26
Sebep:spermazligi
Deneme: 1
Merkez:
Kacinci Gun embiryosu: 4 gun
Transver Tarihi :Şubat tahminimce 9-10
Test Gunu:
gunes0101 canım bugun Dr. Erhan Şimşek'e gittim. Çok ilgili alakaliydi. Yarım saatten fazla konuştuk kesin. Bir sürü bilgi verdi. Çok memnun kaldık. Şubat başında tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Insallah hayirlisi olur.