ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

hayırlısı olsun arkadaşım maşallah 5. güne geldi embriyoların maşallah

Hayirlisi olsun canim insallah guzel sonuclar alirsiniz baslayinca yazarsin

gunes0101 benide eklermisim cnm tedaviye henuz baslayamadim adet bekliyorum olursa subat benimde transferim

hilal1907
Sebep: polikistik over
Merkez: gürgan clinic
Kaçıncı deneme: 4.deneme
Kaçıncı gün embriyosu:
Transfer tarihi:
Test günü:

Kiz sen ne ara test yaptin
Rabbim yuzunu guldursun super haber bu ilk hamilemizsin insallah sonuna kadar devam eder dualarim aeninle at bakim şu test fotosunu bizde gorelim.bende yoldayim memlekete gidiyorum randevu aldim yarin gidecem doktora

Hosgeldin canim insallah bu demende bebisini kucagina alirsin ekleyecem suan yoldayim musait oldugumda tamammi:)

Opudan sonea oluyor canim ya erken oluyorsun yada gec sikinti yapma vardir bundada bi hayir subati beklersin

Rabbim yuzunu guldursun super haber bu ilk hamilemizsin insallah sonuna kadar devam eder dualarim aeninle at bakim şu test fotosunu bizde gorelim.bende yoldayim memlekete gidiyorum randevu aldim yarin gidecem doktora
amin canim cumlemizinkini testi attım canm yoksa atardim resmini

kızlar selem normal de bat 15 ocak tı ama kahve bir leke geldi sanırım birkaç gün erken adet olacagım :)) ben de bu adetle başlıyorum inş :))
hadi hayırlısı arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…