- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Kızlar yumurta toplamanın 4. Günü adet oldum ben pkoluyum 40 günden aşağı adet olmuyordum bu sefer iki adet arası 14 gün sürdü normalde Ocak adetimle transfere hazırlanacaktım ama çok erken oldu Şubat adetine kaldı transfer.bugün embriyolarımın 5. Günü bugün doldurulacaklar.
Hayırlı olsun canm
Evet karnım bayag şiş ve kabızlık da oldu sanki ilaçlardan
Rabbim bu mübarek Cuma gününün hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin âmin
çok normal kasıklarda hassasiyet ve batmalarım oldu bu 5-6 gün sürdü arkadaşım
slm arkadaşlar yine dayanamadım idrar testi yaptim silik cikti ikinci çizgi asıl test günüm salı insallah kandada çıkar rabbim kucağıma almayı nasip eder çünkü pozitif olunca iş bitmiyo ilk denememden 17.hafta düşüğün var dua edin kızlar bana rabbim herkese nasip etsin
Hosgeldin canim insallah bu demende bebisini kucagina alirsin ekleyecem suan yoldayim musait oldugumda tamammi:)
Tamam canim tesekkur ederimmHosgeldin canim insallah bu demende bebisini kucagina alirsin ekleyecem suan yoldayim musait oldugumda tamammi:)
Opudan sonea oluyor canim ya erken oluyorsun yada gec sikinti yapma vardir bundada bi hayir subati beklersinKızlar yumurta toplamanın 4. Günü adet oldum ben pkoluyum 40 günden aşağı adet olmuyordum bu sefer iki adet arası 14 gün sürdü normalde Ocak adetimle transfere hazırlanacaktım ama çok erken oldu Şubat adetine kaldı transfer.bugün embriyolarımın 5. Günü bugün doldurulacaklar.
Tamam canim tesekkur ederimm
Tesekkur ederim canım. Yazarim tabi.Hayirlisi olsun canim insallah guzel sonuclar alirsiniz baslayinca yazarsin
Kiz sen ne ara test yaptin
Rabbim yuzunu guldursun super haber bu ilk hamilemizsin insallah sonuna kadar devam eder dualarim aeninle at bakim şu test fotosunu bizde gorelim.bende yoldayim memlekete gidiyorum randevu aldim yarin gidecem doktora
amin canim cumlemizinkini testi attım canm yoksa atardim resminiKiz sen ne ara test yaptin
Rabbim yuzunu guldursun super haber bu ilk hamilemizsin insallah sonuna kadar devam eder dualarim aeninle at bakim şu test fotosunu bizde gorelim.bende yoldayim memlekete gidiyorum randevu aldim yarin gidecem doktora
sagol canim rabbim sizede nasip etsin inşallah tez zamndahayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağında göstersin evladını /evladlarını
hadi hayırlısı arkadaşım rabbim yüzünü güldürsünkızlar selem normal de bat 15 ocak tı ama kahve bir leke geldi sanırım birkaç gün erken adet olacagım :)) ben de bu adetle başlıyorum inş :))
amin cnm hepimizin yüzü gülsün inşhadi hayırlısı arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün
kızlar selem normal de bat 15 ocak tı ama kahve bir leke geldi sanırım birkaç gün erken adet olacagım :)) ben de bu adetle başlıyorum inş :))
canim insallah hepsi dollenirde hepsi gider 5.gune yarin seni ararlar kac yanesi dollendi diye bilgi verirlerKizlar yumurta toplama işlemim bitti geldim 10 yumurta yoplandi kaçı 5 günü görecek acaba
ayyy inş kuzummmOhh gelsin bebisler tey teyyy