ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Karnın şiş olur canm normaldir.Opu sonrasi biraz daha şişecek ama geçici..:)

Selam kizlar öncelikle Rabbim bebislerimize kavustursun ins hepimizi
Yas 31
Bir asilama ve simdi tup bebek transferim yapildi ayin 23.ne tahlil yapacam.
ben Finlandiyada yasiyorum Turkiyedeki gibi tedavi iyi degil transferi yaptilar degil.yarim saat 5 dk bile dinlenmedim dua edelim birbirimize ins Rabbim kavustursun bebislerimize

Canim Allah yardimcin olsun inşallah pozitif sonuç alırsın dualarim seninle

Herkese iyi aksamlar kizlar benim transferim nisan adetine kaldi hakkimda hayirlisi buymus ben doktorumu yanlis anlamisim bugun kontrolum vardi ameliyat oldugum icin rahimin iyice toparlanmasi gerektigini 3 ay oncesi hamilelik tavsiye etmediklerini riske atmak istemedigini doktorum soyledi burdan hepinizi takip edecem hepinize dua edecem rabbim hepinizin yuzunu guldursun

Aleykum selam canim hic uzulme rabbim nasip ederse kossanda ziplasanda o bebis tutunur burdan arkadasim vardi oda almanyada ayni senin gibi yapmislar hatta cok aglamisti ama bak simdi ikizlere hamile onun icin uzme kendini sonucunu merakla bekleyecegiz

Sizdeki sorun nedir ve kac embriyo kacinci gun transfer yapildi canim dondurulmusmu oldu

Ins arkadaslar Rabbim annelik duygusunu hepimize yasatsin ins ama beklemek en zoruymus

Sizdeki sorun nedir ve kac embriyo kacinci gun transfer yapildi canim dondurulmusmu oldu
Slm canim isin garip tarafi sorunum.nedir onu bile bilmiyorum asiri adet sancilarim var hamilede kalamadim rahimde hicbirsey yok diyor ama bu degilki sorun yok endometriyozis yada adenemiyozis olabilir dedi bende hic uzun yola girmeden 1 asilama olmadi simdi tup bebek 10 tane yumirtam.toplandi 5 tane döllenmis 4 tanesini dondurdular

Iyikide beklememissin en iyisini yapmissin canim insallah ilkindede bebegine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…