- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 39
Hayırlısı oksun yarını bekleyecezCok iyi canim
canim insallah hepsi dollenirde hepsi gider 5.gune yarin seni ararlar kac yanesi dollendi diye bilgi verirler
Benim de 16siydi bu gun basladi sok oldum yarina randevu aldimkızlar selem normal de bat 15 ocak tı ama kahve bir leke geldi sanırım birkaç gün erken adet olacagım :)) ben de bu adetle başlıyorum inş :))
Karnın şiş olur canm normaldir.Opu sonrasi biraz daha şişecek ama geçici..:)Kızlar merhaba bende gonalf kullanıyorum sanırım bir hafta oldu bugun. Karnım sanki şişlik var sizde de oyle oluyor mu? Cumartesi günü tekrar kontrolüm var.
Adetin ilk günü estrojen hormonum 47 çıkmıştı. Bakalım ctesi kaç çıkacak
Oooo gerçekten mi :)Karnın şiş olur canm normaldir.Opu sonrasi biraz daha şişecek ama geçici..:)
Canim Allah yardimcin olsun inşallah pozitif sonuç alırsın dualarim seninleSelam kizlar öncelikle Rabbim bebislerimize kavustursun ins hepimizi
Yas 31
Bir asilama ve simdi tup bebek transferim yapildi ayin 23.ne tahlil yapacam.ben Finlandiyada yasiyorum Turkiyedeki gibi tedavi iyi degil transferi yaptilar degil.yarim saat 5 dk bile dinlenmedim dua edelim birbirimize ins Rabbim kavustursun bebislerimize
Cok tskurler arkadasim beklemek butun tedavi asamalarindan daha zormusCanim Allah yardimcin olsun inşallah pozitif sonuç alırsın dualarim seninle
Aradılar merkezden sadece birtanesı döllenmiş ilk gün 1 tane 5. Günü görmez bence buHayırlısı oksun yarını bekleyecez
Veren Rabbim birede binede verir uzme kendini arkadasim benimde emriyonun ikinci gunu tranfer yapildi 5.gune kadar beklmediler ins saglikla gelsinler bebislerimizAradılar merkezden sadece birtanesı döllenmiş ilk gün 1 tane 5. Günü görmez bence bu
Saol canım ama cok moralim bozuldu yanı umudum yokVeren Rabbim birede binede verir uzme kendini arkadasim benimde emriyonun ikinci gunu tranfer yapildi 5.gune kadar beklmediler ins saglikla gelsinler bebislerimiz
Kulum bittim dediginde Rabbim yettim der bendede hasta olacakmisim gibi his var ama Rabbimden umit kesilmez ins verirSaol canım ama cok moralim bozuldu yanı umudum yok
Sizin transver olmuş galibaKulum bittim dediginde Rabbim yettim der bendede hasta olacakmisim gibi his var ama Rabbimden umit kesilmez ins verir
Aleykum selam canim hic uzulme rabbim nasip ederse kossanda ziplasanda o bebis tutunur burdan arkadasim vardi oda almanyada ayni senin gibi yapmislar hatta cok aglamisti ama bak simdi ikizlere hamile onun icin uzme kendini sonucunu merakla bekleyecegizSelam kizlar öncelikle Rabbim bebislerimize kavustursun ins hepimizi
Yas 31
Bir asilama ve simdi tup bebek transferim yapildi ayin 23.ne tahlil yapacam.ben Finlandiyada yasiyorum Turkiyedeki gibi tedavi iyi degil transferi yaptilar degil.yarim saat 5 dk bile dinlenmedim dua edelim birbirimize ins Rabbim kavustursun bebislerimize
Evet benim transfer oldu ayin 23.ne test gunum bakalim ins nasip olur Rabbim nasip ederSizin transver olmuş galiba
Sizdeki sorun nedir ve kac embriyo kacinci gun transfer yapildi canim dondurulmusmu olduSelam kizlar öncelikle Rabbim bebislerimize kavustursun ins hepimizi
Yas 31
Ins arkadaslar Rabbim annelik duygusunu hepimize yasatsin ins ama beklemek en zoruymusAleykum selam canim hic uzulme rabbim nasip ederse kossanda ziplasanda o bebis tutunur burdan arkadasim vardi oda almanyada ayni senin gibi yapmislar hatta cok aglamisti ama bak simdi ikizlere hamile onun icin uzme kendini sonucunu merakla bekleyecegiz
Aleykum selam canim hic uzulme rabbim nasip ederse kossanda ziplasanda o bebis tutunur burdan arkadasim vardi oda almanyada ayni senin gibi yapmislar hatta cok aglamisti ama bak simdi ikizlere hamile onun icin uzme kendini sonucunu merakla bekleyecegiz
Slm canim isin garip tarafi sorunum.nedir onu bile bilmiyorum asiri adet sancilarim var hamilede kalamadim rahimde hicbirsey yok diyor ama bu degilki sorun yok endometriyozis yada adenemiyozis olabilir dedi bende hic uzun yola girmeden 1 asilama olmadi simdi tup bebek 10 tane yumirtam.toplandi 5 tane döllenmis 4 tanesini dondurdularSizdeki sorun nedir ve kac embriyo kacinci gun transfer yapildi canim dondurulmusmu oldu
Iyikide beklememissin en iyisini yapmissin canim insallah ilkindede bebegine kavusursunSlm canim isin garip tarafi sorunum.nedir onu bile bilmiyorum asiri adet sancilarim var hamilede kalamadim rahimde hicbirsey yok diyor ama bu degilki sorun yok endometriyozis yada adenemiyozis olabilir dedi bende hic uzun yola girmeden 1 asilama olmadi simdi tup bebek 10 tane yumirtam.toplandi 5 tane döllenmis 4 tanesini dondurdular
Ay hadi insallah allah cabanın karşılıgını verirEvet benim transfer oldu ayin 23.ne test gunum bakalim ins nasip olur Rabbim nasip eder