- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
Suan yasi kucuklerede transfer yapiliyor sen bi konus bencecnm yaşım genç olduğu için , doktor tek embriyodan yana... Birde çoğul gebeliği anormal bir gebelık olarak değerlendiriyor doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan yasi kucuklerede transfer yapiliyor sen bi konus bencecnm yaşım genç olduğu için , doktor tek embriyodan yana... Birde çoğul gebeliği anormal bir gebelık olarak değerlendiriyor doktorum
yaşım 32
yumurta rezervi azlığı var amh değerim 0.19
1 denemem var 2013 yılında
1 yumurta 1 embriyo negatif sonuç. sonraki ay kendiliğinden gebelik. kızım 3 bucuk yaşında.
ikinciyi denemek istiyorum adet günümü bekliyorum.
kendiliğinden birde düşüğüm var 2011 de.
kendimi bildiğimden beri adetlerim düzensiz. 7 yıl dır tek yada iki yumurta görünüyor ultrasonda. sadece bir tanesi büyüyor. tabi yeteri kadar değil. sizler neler yapıyorsunuz tüp bebek öncesi.
ben hayıt otu. aslan pençesi. civam perçemi içiyorum. macunumda var. ama düzenli kullanamıyorum.
Recetesiz aliniyor birde folikasit yerine inofolic combi kullan o daha etkili kalite yonunden hamile kalirsan onu birakip tekrar folikasite devam edersininşalllah. bu vitamin reçetesiz alınıyormu acaba sizin sorun neydi
Bu arada ne zaman basliyorsunuz tedaviye hangi merkezyaşım 32
yumurta rezervi azlığı var amh değerim 0.19
1 denemem var 2013 yılında
1 yumurta 1 embriyo negatif sonuç. sonraki ay kendiliğinden gebelik. kızım 3 bucuk yaşında.
ikinciyi denemek istiyorum adet günümü bekliyorum.
kendiliğinden birde düşüğüm var 2011 de.
kendimi bildiğimden beri adetlerim düzensiz. 7 yıl dır tek yada iki yumurta görünüyor ultrasonda. sadece bir tanesi büyüyor. tabi yeteri kadar değil. sizler neler yapıyorsunuz tüp bebek öncesi.
ben hayıt otu. aslan pençesi. civam perçemi içiyorum. macunumda var. ama düzenli kullanamıyorum.
konuşacagımda pek işe yarayacagını sanmıyorum semra kahramanı bilen bilir kuralların dışına çıkmazSuan yasi kucuklerede transfer yapiliyor sen bi konus bence
konuşacagımda pek işe yarayacagını sanmıyorum semra kahramanı bilen bilir kuralların dışına çıkmaz
hakkaten topiğimiz biraz durgun canlandırmak lazım ... sanırım herkes adetı beklıyor adet bir olsak coşar buralar :))
Bende ayni sekilde dikkat ediyorum simdiden basladim 3 gundur pasta yapim diyorum kismet buguneymis yaptim oturdum simdiİyiyim canm fındık,ceviz,kuru üzüm eşliğinde çay iciyorum.Malum iyi beslenmemiz lazım. Transfer yaklaşıyor. Her nekadar çay iyi beslenme şekline uymasa da neyse çok içmiyorum zaten.:))Se nasılsın canım?
ewt cnm ama çift embriyo transferini çok nadir yapıyor :) bana dediği şey artık devir tek embriyo ile başarıyı yakalama devri... :) benım için önemli olan eve tek sağlıklı bebek ve sağlıklı bir anne olarak eve dönmeniz demişti... semra hocaya güveniyorum o yüzden çok fazla ısrarcı olamıyorum :)Aynen kiz millet adet olmayi bekliyor ben dahi bekliyorumbide gecikir diye stres yapiyorum normalde gununde tik olurum hic belirtim yok bu sefer
Senin doktorun semra kahramanmi kiz o doktor super coknduydum adini
ewt cnm ama çift embriyo transferini çok nadir yapıyor :) bana dediği şey artık devir tek embriyo ile başarıyı yakalama devri... :) benım için önemli olan eve tek sağlıklı bebek ve sağlıklı bir anne olarak eve dönmeniz demişti... semra hocaya güveniyorum o yüzden çok fazla ısrarcı olamıyorum :)
merhabalar arkadaşım ben çalışıyorum bu aralar kurumda müfettiş var işler yoğun yazamıyorumYalniz kizlar buraya adini ekleyen kaciyor arada yazin yahu sohbet edelim
hayat_gun nasilsin nasil gidiyor
Merhaba canim ee tabi biz boyle evde olunca sıkiliyoruz bide gurbette kimsen yoksa dahada zor ne isle mesgulsun canim allah kolaylik versinmerhabalar arkadaşım ben çalışıyorum bu aralar kurumda müfettiş var işler yoğun yazamıyorum
ama okumaya çalışıyorum ara ara
inşallah şubat ayında müfettişler benim birimle ilgili işlemlerini bitirirde bende rahatça transfer olabilirim
Kamuda görevliyim canım. aminMerhaba canim ee tabi biz boyle evde olunca sıkiliyoruz bide gurbette kimsen yoksa dahada zor ne isle mesgulsun canim allah kolaylik versin
İyi canim afiyet olsun. Pastalar olmazsa olmazımız..Bende ayni sekilde dikkat ediyorum simdiden basladim 3 gundur pasta yapim diyorum kismet buguneymis yaptim oturdum simdi
Canim haber verirsin bizede