ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Merhaba canim ekliyorum senide:KK68:
Bendede amh sorunu var ilk deneme ayni senin gibi oldu sonra doktorum cok sıki hazirladi ben cok sey kullandim vitaminler dedigin gibi kurler beslenme falan oncelikle seker cok etkiliyor kaliteyi uzak dur derim ben internetten bal polen propolis getirttim onu yedim sonra bal tarcin corekotu kendim yaptim en son tedaviye baslamadan 1 ay oncede saf ari sutu getirttim oyle yumurtalar kendine geldi ama cok sabrettim 3 ay kullandim
yaşım 32
yumurta rezervi azlığı var amh değerim 0.19
1 denemem var 2013 yılında
1 yumurta 1 embriyo negatif sonuç. sonraki ay kendiliğinden gebelik. kızım 3 bucuk yaşında.
ikinciyi denemek istiyorum adet günümü bekliyorum.
kendiliğinden birde düşüğüm var 2011 de.
kendimi bildiğimden beri adetlerim düzensiz. 7 yıl dır tek yada iki yumurta görünüyor ultrasonda. sadece bir tanesi büyüyor. tabi yeteri kadar değil. sizler neler yapıyorsunuz tüp bebek öncesi.
ben hayıt otu. aslan pençesi. civam perçemi içiyorum. macunumda var. ama düzenli kullanamıyorum.

yaşım 32
yumurta rezervi azlığı var amh değerim 0.19
1 denemem var 2013 yılında
1 yumurta 1 embriyo negatif sonuç. sonraki ay kendiliğinden gebelik. kızım 3 bucuk yaşında.
ikinciyi denemek istiyorum adet günümü bekliyorum.
kendiliğinden birde düşüğüm var 2011 de.
kendimi bildiğimden beri adetlerim düzensiz. 7 yıl dır tek yada iki yumurta görünüyor ultrasonda. sadece bir tanesi büyüyor. tabi yeteri kadar değil. sizler neler yapıyorsunuz tüp bebek öncesi.
ben hayıt otu. aslan pençesi. civam perçemi içiyorum. macunumda var. ama düzenli kullanamıyorum.
Bu arada ne zaman basliyorsunuz tedaviye hangi merkez

İyiyim canm fındık,ceviz,kuru üzüm eşliğinde çay iciyorum.Malum iyi beslenmemiz lazım. Transfer yaklaşıyor. Her nekadar çay iyi beslenme şekline uymasa da neyse çok içmiyorum zaten.:))Se nasılsın canım?

hakkaten topiğimiz biraz durgun canlandırmak lazım ... sanırım herkes adetı beklıyor adet bir olsak coşar buralar :))

Aynen kiz millet adet olmayi bekliyor ben dahi bekliyorum:süslü:bide gecikir diye stres yapiyorum normalde gununde tik olurum hic belirtim yok bu sefer

Senin doktorun semra kahramanmi kiz o doktor super coknduydum adini:KK49:
konuşacagımda pek işe yarayacagını sanmıyorum :KK43: semra kahramanı bilen bilir kuralların dışına çıkmaz :KK43:
hakkaten topiğimiz biraz durgun canlandırmak lazım ... sanırım herkes adetı beklıyor adet bir olsak coşar buralar :))

İyiyim canm fındık,ceviz,kuru üzüm eşliğinde çay iciyorum.Malum iyi beslenmemiz lazım. Transfer yaklaşıyor. Her nekadar çay iyi beslenme şekline uymasa da neyse çok içmiyorum zaten.:))Se nasılsın canım?
Bende ayni sekilde dikkat ediyorum simdiden basladim 3 gundur pasta yapim diyorum kismet buguneymis yaptim oturdum simdi

Aynen kiz millet adet olmayi bekliyor ben dahi bekliyorum:süslü:bide gecikir diye stres yapiyorum normalde gununde tik olurum hic belirtim yok bu sefer

Senin doktorun semra kahramanmi kiz o doktor super coknduydum adini:KK49:
ewt cnm ama çift embriyo transferini çok nadir yapıyor :) bana dediği şey artık devir tek embriyo ile başarıyı yakalama devri... :) benım için önemli olan eve tek sağlıklı bebek ve sağlıklı bir anne olarak eve dönmeniz demişti... semra hocaya güveniyorum o yüzden çok fazla ısrarcı olamıyorum :)

Guven tabiki o cok iyi peki sana bisey soracam senin transferinde haziran topigini cok takip edememistim senin kacinci gun embriyosuydu dondurulup transfer olmustu degilmi
ewt cnm ama çift embriyo transferini çok nadir yapıyor :) bana dediği şey artık devir tek embriyo ile başarıyı yakalama devri... :) benım için önemli olan eve tek sağlıklı bebek ve sağlıklı bir anne olarak eve dönmeniz demişti... semra hocaya güveniyorum o yüzden çok fazla ısrarcı olamıyorum :)

Yalniz kizlar buraya adini ekleyen kaciyor arada yazin yahu sohbet edelim :KK12::KK12:

hayat_gun hayat_gun nasilsin nasil gidiyor
merhabalar arkadaşım ben çalışıyorum bu aralar kurumda müfettiş var işler yoğun yazamıyorum
ama okumaya çalışıyorum ara ara

inşallah şubat ayında müfettişler benim birimle ilgili işlemlerini bitirirde bende rahatça transfer olabilirim

merhabalar arkadaşım ben çalışıyorum bu aralar kurumda müfettiş var işler yoğun yazamıyorum
ama okumaya çalışıyorum ara ara

inşallah şubat ayında müfettişler benim birimle ilgili işlemlerini bitirirde bende rahatça transfer olabilirim
Merhaba canim ee tabi biz boyle evde olunca sıkiliyoruz bide gurbette kimsen yoksa dahada zor ne isle mesgulsun canim allah kolaylik versin

Canim haber verirsin bizede

Slm canım bugün kontrolüm vardı pazar günü toplanacak yumurtalarım yani adetin 11. Günü. İlaçları bırakmamı bu gece çatlama iğnemi vurmamı söyledi doktor. Yumurtaların en büyüğü 20 mm dedi.bu kadar çabuk olması şaşırttı ilk tedavi olunca herşeyi sorgular oldum.

X