uzun zamandır yazmasamda okuyucu olarak takip ediyorum forumu.birçogunuzun sıkıntısını okuyup üzülüyodum..suan bende pek iyi değilim ve sizle paylaşmak istiyorum.bakalım sizler ne düşüneceksiniz.27 yaşındayım eşim de 30 yaşında..aynı şehirde devlet memuru olarak çalısıoruz..7-8 aylık bır surecte tanısıp evlendık..sevgi ve uyum evliliği olsun diye boyle bır tercıh yaptım..ama suan yanlış yaptıgımı düşünüyorum..bu kadar zıt karakterde oldugumuzu evlenmeden anlamam da mumkun degılmiş..cok uzun anltmk isterdim ama gunlerımı alır heralde yazmam.ama gelen sorular olursa daha nıtelıklı sekılde acıklarım.suan sadece dunku olayı ve benım bu ınsan ıcın yaptıgım fedakarlıklardan bahsetmek ıstıyorum..dun işten geldıkten snra yorgun argın kendısıne rıca edip cıkarttırdıgım kurban etinden kavurma yaptım yanında sevıyor dıye salata..oturduk sofraya..et tam ıkı kısılığe gore posetlenıp konulmustu buzdolabına.dedimki kurban etlerımızın cogu cok buyuk parcalar halınde posetlenmş iki kişye fazla gelio nerdeyse hepsinde pişrip yemedık ve attık..buzluktan cıkan ette tekrar dondurulmuo bılıosunuz..keske kücük posetlenseydi..kurban ailesinin yanında kesıldıgı ıcın her haltı bıldıgını sana kayınvalıdem kendı kafasına gore bu sekılde posetletmişti..yaglarını ayırmamıs buzluktan cıkınca sert oluyor daha ıyı ayırırsın dıye..bende guclu kuvvetli biri degılım.buzlu eti dogruyamıorum bıle.esıme de geleck kurbana yagını ayırıp oyle posetliyelim ıkımzın yıyebılecgı mıktarlarda..gelgelelim bunun yuzu asıldı.gonulsuz yıyor.noldu noldu..snra bu dokulmeye basladı..aileme tesekkur edecegın halde bıde tenkıt edıosun sureklı elestırıosun..ALLAH askına surda onlarmı var sana syluorum bunu tecrube olsn geleck sefere daha bereketli olur atmayız dıye soyle paketleyelım dıorum burdan aılesıne pay cıkarıor adam..zaten kısaca bahseeyım..ailesinden aılevı dertlerinden bıktım usandım.onların yanına gıdınce bana farklı davranmasndan,istemedıgım halde benı onlarla samımı olmam ıcın zorlamasndan..her tatılımı onların evınde gecırmktn..aslına bakarsanız bana bı kotuluk etmıs degıller.sadece annesı laf sokucu kızkardeşi sımarık ve kaprisli babası ve anneannesi iyi insanlar..ama bana yaptıgı bu diretmeler yuzunden onlardn cok sogudum ve dun dedımkı..sana hıcbı sekılde yaranılmıor.bundan snra kendın gıt aılenın yanına benı zorlama bır araya gelınce hep ben senın aılene karsymısım gıbı benım acıgımı aramaya calısıp ılla kavga cıkarıosun mılletede rezil ediosun.(aılesının onunde kac kez kavga ettıkk)bu sozum uzerıne bana plastık su sısesı fırlatıp bana guya hedıye ettıgı papaganımın kafesini yere atıp kırdı..bende o ıcerdeyken soylene soylene sıldım supurdum ortalıgı..salonda yatıoken gel hadı cnnm dıye gece benı yataga cagırıor..normal gelmıo bana bu davranıs.özür dile dedim dilemem ben bsy yapmadım sen dile dedim..gece gece bıde bunun ıcın kavga edıldı ve bana gerızekalı dedı..o kdr saygısızkı.yanı soylemeyım dıoorum okul hayatım basarılarla dolu..aılemde tek okumamıs veya yanlıs ıfade guzel karıyer elde etmemış bı ınsan yok.bende güzel bir bolum okuyup guzel bı meslege sahıp olmusum..bu saygısız adamın hakaretlerını kaprısllerını cekmek ısetmeıorum..o bana bunu yapınca ondan nefret edıorum..dun anahtara sarılıp ıse gıtmıceksn dıye saklıor..maddı gucum oldgu ıcın dilim uzunmus..sana guvenıp de ıs bırakcak degılım dedım ve benı yatak odasındn kovdu.gıt naparsan yap dedi..bu saygısız adam ıcın yaptıgım fedakarlıkları saymak ıstıorum..bunları yapmassam evlı kalmam fıye benı tehdıt edıor cnku:
1.topuklu ayakkabı giymiorum(boyum uzun ve benı cok dıkkat cekıcı yapıomuş)
2.dar kotu gec dar paca veya ıspanyol paca kot bıle gıyemıorum..sade ve sadece bosbol hıphopcu pantolnu gıbı pntolonlar gıyıyrm
3.makyaj yapmıorum.
4.dısarda cafe nıtelıgı olan hıcbıyerde oturmuyorum
5.ögle yemegını bıle evıme gıdıp yıyorum.
6.gorevım geregı ılcelere gıtmem gerekıyor.mudurume rıca mınnet ısımı dgru duzgun yapamıorum
7.işten hıcbır erkekle konusmuyorum..zaten 4-5 bayanız
8.etek-elbıse-tayt-sort hıc bır sekılde adı gecmıyor.
9.sureklı evde yemek yenmelıymış.vıtamınlı beslenmek ıcın.sarmasından dolmasına slatasından tatlıısına herseyı vaktım olcusunde yapıorum..meyvesını cerezini cayını eksık etmıorum..suan ders calısıor dıye onun yapması gereken seylerı bıle ustlenıorum..ders calısırken camdan bakcak dıye camı bıle parıl parıl sılıorum..kı ben annemın evınde hıc ıs yemek yapan bırı degılkne..veya ortaokuldan bu yanan fon cektırıp mkyajını yapan bırıyken..
kendıme guvenım tam oldugu ıcın ve etraftan begenıldıgım ıcın bana bunları yapıor kıskanclık adı altında..cırkın bır adam degıl ustelık kendıne guvenı yok desem.uzun ve yapılı işi gayet iyi hanı desem altımda kalıor o yuzdn byle..etraftan bırbırıne yakısan guzel bı cıft duruoken neden ben ezıyet ceken taraf oluyrm..nıye ben sevdgm seylerden vazgecıorum..su fedakarlıklarımı hıc haketmıor..en ufak tartısmada evde kırılmadık esya kapı bardak canak kalmıor..bıde bana temzıletıo kendı kılını kıpırdtmaz yasar o sekılde..küsme huyunu hıc anlatmayım..konusmasam 10 gun yasar oyle..napmalı nasıl adam etmelı..veya nasıl vazgecıp gozden cıkarmalı
1.topuklu ayakkabı giymiorum(boyum uzun ve benı cok dıkkat cekıcı yapıomuş)
2.dar kotu gec dar paca veya ıspanyol paca kot bıle gıyemıorum..sade ve sadece bosbol hıphopcu pantolnu gıbı pntolonlar gıyıyrm
3.makyaj yapmıorum.
4.dısarda cafe nıtelıgı olan hıcbıyerde oturmuyorum
5.ögle yemegını bıle evıme gıdıp yıyorum.
6.gorevım geregı ılcelere gıtmem gerekıyor.mudurume rıca mınnet ısımı dgru duzgun yapamıorum
7.işten hıcbır erkekle konusmuyorum..zaten 4-5 bayanız
8.etek-elbıse-tayt-sort hıc bır sekılde adı gecmıyor.
9.sureklı evde yemek yenmelıymış.vıtamınlı beslenmek ıcın.sarmasından dolmasına slatasından tatlıısına herseyı vaktım olcusunde yapıorum..meyvesını cerezini cayını eksık etmıorum..suan ders calısıor dıye onun yapması gereken seylerı bıle ustlenıorum..ders calısırken camdan bakcak dıye camı bıle parıl parıl sılıorum..kı ben annemın evınde hıc ıs yemek yapan bırı degılkne..veya ortaokuldan bu yanan fon cektırıp mkyajını yapan bırıyken..
kendıme guvenım tam oldugu ıcın ve etraftan begenıldıgım ıcın bana bunları yapıor kıskanclık adı altında..cırkın bır adam degıl ustelık kendıne guvenı yok desem.uzun ve yapılı işi gayet iyi hanı desem altımda kalıor o yuzdn byle..etraftan bırbırıne yakısan guzel bı cıft duruoken neden ben ezıyet ceken taraf oluyrm..nıye ben sevdgm seylerden vazgecıorum..su fedakarlıklarımı hıc haketmıor..en ufak tartısmada evde kırılmadık esya kapı bardak canak kalmıor..bıde bana temzıletıo kendı kılını kıpırdtmaz yasar o sekılde..küsme huyunu hıc anlatmayım..konusmasam 10 gun yasar oyle..napmalı nasıl adam etmelı..veya nasıl vazgecıp gozden cıkarmalı