şu el üstünde tutulan, bir dedikleri iki yapilmayanlar

Ben bunu gercekten merak ediyorum. Gecen bi arkadasimla sohbet ediyoruz. Diyo ki, benim sevgilim beni el ustunde tutar. Uzmemek icin, surekli mutlu etmek icin cabalar biseyler soyler. Bu gibi bir suru sey anlatti.
Ben iliskiye basladigim ilk aylar boyle ama sonrasinda resmen umursamaz oluyolar. Suan 1 bucuk seneye yaklasti. Yani soyle desem uzulur mu ki diye dusunen yok. bu ve benzeri bi suru sey.
Banada ogretin el ustunde tutulmayi :KK43:
Nazima oynasin istiyorum sevgilim ama yok iki naz yapsam kavgaya donusuyo.
Var mi aramizda esi nisanlisi sevgilisi boyle olan?
Nasil bbasariyosunuz bunu?
Bi akil verin..
Ben bunu gercekten merak ediyorum. Gecen bi arkadasimla sohbet ediyoruz. Diyo ki, benim sevgilim beni el ustunde tutar. Uzmemek icin, surekli mutlu etmek icin cabalar biseyler soyler. Bu gibi bir suru sey anlatti.
Ben iliskiye basladigim ilk aylar boyle ama sonrasinda resmen umursamaz oluyolar. Suan 1 bucuk seneye yaklasti. Yani soyle desem uzulur mu ki diye dusunen yok. bu ve benzeri bi suru sey.
Banada ogretin el ustunde tutulmayi :KK43:
Nazima oynasin istiyorum sevgilim ama yok iki naz yapsam kavgaya donusuyo.
Var mi aramizda esi nisanlisi sevgilisi boyle olan?
Nasil bbasariyosunuz bunu?
Bi akil verin..
iki tip erkek var
1.aptal kadınları seven hiç bir şeye karışmasın yesin içsin gönlünü eğlesin
2.güçlü kadınları sever dinlesin hatta yeri geldiğinde yönetsin
bunlardan biriysen ala el üstünde tutulursun eğer değilsen ve istediği 1. şık sense 2 isen maalesef değil el üstünde tutulmak sadece arkadaşı olursun..

Bu işin sırrını söyleyeyim : yalan.
Her kimki ay benim kocam böle sevgilim şöle diyerek yıkayıp yağlıyorsa yalan söylüyordur. İnsanlarda dışarıya karşı mükemmel bir ilişki profili çizme isteği var. Allah bilir ne gibi sorunları var ama asla onlardan bahsetmezler.

Asla asiri fedakar olma. Hep taviz veren taraf sen olma. SInIrlarIn olsun yani prensiplerin. Iliski yurumuyorsa da yurumesi icin ugrasan sadece sen olma. Yurumuyorsa da birak gitsin.

5 yildir bi iliskim var nisanliyim ve nisanlim gercekten el ustunde tutar. Yalan veya aay benim iliskim cok guzel havasi degil. Simdiye kadar istedigim her seyi mutlu olacagim her seyi yapmistir elinden geldigince. Bunun sebebi insanin kendisinde aslinda. Biri yazmisti konuda bencilim ondan diye. Bende bencilim belki gercekten ondandir. Bide ben senin avucunda degilim istediğim zaman giderim sana muhtac degilim mesajınin cok etkisi var bence.

Bu yoruma baştan sona katılıyorum.Mesela benim el üstünde tutulma anlayışım ''istediğim şeyin yapılması''. Ama bunu ona ne şekilde yaptırdığım önemli değil.Sonunda benim istediğime varınca ben mutlu oluyorum ay her istediğimi yapar oluyor.Yani durum bundan ibaret,ilişkide her konuda geçerli olan bi yargı değil bu el üstünde tutulma olayı.Misal,sürekli sevgilime yazan 4 yıllık iliişkimizin ilk 2buçuk yılında abazamsı abazamsı peşinde dolanan bi kızceyiz var.Dedim ya sen bu kızı benim yanımda aricaksın,ağzına geleni sayıp yakamızdan düşürüceksin,yada abbas yolcu.Neyse buda aradı saydırdı etti kızda bi kaç denemeden sonra düştü yakamızdan ahada istediğim oldu el üstündeyim.Ya da iş yerinde işten kesinlikle çıkarılmasını istediğim bi kız vardı ama patron babası,benimkinin yetki o noktada bitiyor.Dedim ya bi yolunu bulur çıkarırsın yada ben gelir şirkette kızı döverim sonra sen üzülürsün.Tamam dedi kızla bi tartışma çıkarmak suretiyle olayı büyüttü büyüttü çıkmaza soktu,babasıda oğlunu gönderemiceğinden kızı gönderdi oldumu sana yine ben el üstünde.Benim olaylar kıskançlık üzerine gerçi sen onlara çok takılma.Haaa dersenki nasıl sen istiyosunda yapıyor,şimdi buraya yazarken kısa oldu ama misal şirketteki kız için 3 gün ağlama krizleri,bitmeyen bağrış çağrış,son çırpınış olarak eşyalarımı alıp giderim bir daha beni göremezsin oldu.Anca yani.Ama bana sorarsan istediğim yapıldı sonuçta hooop ben gene el üstü.Bütün mesele şu, ''aşkından öleceğini bilsede,gözde bi çıldırır giderse bir daha dönmez,geberse aramaz'' bu fikri onun beyne hoop ben bi aşıladım.Ne zaman bakarki gidiyorum artık cinnet geldi,o zaman yapılır.Ama sonuç olarak istedim ve oldu.O yüzden etraftakilerde gözde el üstünde tutuluyor yapıyor çocuk diyor.Durum bu yani canım.
Cok guzel anlatmisin oncelikle bunun icin tsk ederim :)
Ama ben bagrip cagirip trip attiktan sonra yaptigi biseyin onemi kaldigini dusunmuyorum. Yani sonucda yapmis olsa dahi beni once uzuyo. Gozumde degeri kalmaz ki o zaman yaptigi seyin.
Galiba tam olarak dedigin gibi her iliskide el ustunde tutulma olayi farkli.
Ne zamanki ben bisey yapmasini isterim, beni uzmeden yormadan yapmayo kabul eder, o zmn ben derim ki el ustunde tutuyo.

Asla asiri fedakar olma. Hep taviz veren taraf sen olma. SInIrlarIn olsun yani prensiplerin. Iliski yurumuyorsa da yurumesi icin ugrasan sadece sen olma. Yurumuyorsa da birak gitsin.
Galiba benim yapimda var fedakar olma, taviz vermek felan. Mesela bugun ki konun etkisiyle soguk davraniyorum. Ama icim icimi yiyo uzuluyo mu ki diye :KK43:. Oysa o hic dusunmuyo sinirliyken ettigi laflarin beni kirip kirmadigini.

5 yildir bi iliskim var nisanliyim ve nisanlim gercekten el ustunde tutar. Yalan veya aay benim iliskim cok guzel havasi degil. Simdiye kadar istedigim her seyi mutlu olacagim her seyi yapmistir elinden geldigince. Bunun sebebi insanin kendisinde aslinda. Biri yazmisti konuda bencilim ondan diye. Bende bencilim belki gercekten ondandir. Bide ben senin avucunda degilim istediğim zaman giderim sana muhtac degilim mesajınin cok etkisi var bence.
Bencillik en sevmedigim huydur. Ama anladim ki yeri geldiginde bencil olmak gerekiyomus. O avucunda.degilim imajini bi cizemedim ya ben :KK43:

Umar
Galiba benim yapimda var fedakar olma, taviz vermek felan. Mesela bugun ki konun etkisiyle soguk davraniyorum. Ama icim icimi yiyo uzuluyo mu ki diye :KK43:. Oysa o hic dusunmuyo sinirliyken ettigi laflarin beni kirip kirmadigini.
Yaslariniz kac bilmiyorum ama umatim bu adamla ilerisini dusunmuyorsundur.

İnsanlar ilişkilerini neden çıkar hesabı yaparak yaşıyor gerçekten anlam veremiyorum. Ben bencilim arkadaş işine geliyorsa, beni mutlu edemezsen bir gün çekip gidebilirim demek bir nevi. El üstünde tutulmak demek diğerine karşı üstünlük sağlamış olmak demek. Sevgiyse paylaşılan, gelecekse kurulan ortak hayaller birinin diğerine fark atmasına lüzum yok. Hep söylerim sınırsız aşk, dostluk yada her neyse o kavramlardan yoktur. Sınırsız sevgi ve tahammül vardır. Kimseden fazla taviz vermesini bekleyip tahammülünü yitirmeyin.

Bu işin sırrını söyleyeyim : yalan.
Her kimki ay benim kocam böle sevgilim şöle diyerek yıkayıp yağlıyorsa yalan söylüyordur. İnsanlarda dışarıya karşı mükemmel bir ilişki profili çizme isteği var. Allah bilir ne gibi sorunları var ama asla onlardan bahsetmezler.
İlginç bir yaklaşım.
Sanırım gerçekten sevmemiş, sevilmemişsiniz.
Sizi ve çevrenizi bilemem ama unutmayın ki; bu dünyada çok sevmeyi, çok sevilmeyi yaşayan insan çok var.
Tavsiyem; dua ediniz, size de nasip olması için.

Hayatının merkezine eşini koymayacaksın

Eşini yada sevgilini cok sık arayıp ,nerdesin napıyorsun..hesap sormayacaksan..kıskandığını belli etmeyeceksin.

Kıskanıyormusun kıskanmıyormusun anlamayacak arada bırakacaksın.

Bırak o sana desin neden beni aramadın etmedin ..biz kadınlar fazla düşüyoruz erkeklerin üzerine..birazda bundan bu ilgisizlik..yedin mi içtin mi doydun mu..lara fazla gerek yok.ipin ucunu bırak ki o sana doğru adım atsın.

Cok ağlak ve duygusal kadın yerine güçlü ve güldüren kadın olun.sahip olamayacağı kadın her zaman daha caziptir.

Ona sahip olunamayacak güçlükadın imajı verin.unutmayın daima alınması güç pahalı ürünler nasıl ki cazip ve hoş gelir.aynı ürün ucuza gelse kıymeti kısa sürer .2güne tozbezi olur.fazla fiyat harcarsanız.dolabınızda özenle saklarsınız.aynen öyle kendinizi ağırdan satın

Çok sık sevdiğinizi söylemeyin.gerektiği gün söyleyin.onu duyduğu da sasırsın ve sevinsin.

Çok söylenen söz tesirini yitirir.unutmayın

İşinize evinize kendi hobilerinize(kesinlikle) değer verin uğrasın.

Sanki tek uğrasınız sevgilinizmiş imajından sıyrılın.wAtsupta göründün niye yazmadın gibi kendinizi küçültücü şeylere girmeyin.

İşimdeyim gücmdeyim..imajı candır.

Mesaj yazdığında anında yazmayın.meraklandırın..niye yazmadı dedirtin şu erkeklere ..artık biz cok cektik birazda şu erkekler desin yahu.

Ne cok kac ne cok belli et sevdiğini.işte tam da bu ikisi arasında tut ilişkiyi.muallak kalsın muallak candır.

Bende şunları uygulayımda 3-4 erkek tavlayım hadi baş..

ben eşimi başımın üstünde, oda beni el üstünde tutar :nazar::nazar::nazar: herşey karşılıklıdır bana göre. gereksiz yere kapris naz yapmam... hatta eşim böyle insanlardan nefret eder. Herşey dozunda iyidir bana göre. :KK68:

galiba insanın kendisine değer vermesi lazım. yoksa karşısındaki neden değer versin. insan kendisini seviyorsa kendisine saygısı varsa karşıdakide ona aynı şekilde davranıyor.
dip not: eşim beni el üstünde tutmuyor.

Hayatının merkezine eşini koymayacaksın

Eşini yada sevgilini cok sık arayıp ,nerdesin napıyorsun..hesap sormayacaksan..kıskandığını belli etmeyeceksin.

Kıskanıyormusun kıskanmıyormusun anlamayacak arada bırakacaksın.

Bırak o sana desin neden beni aramadın etmedin ..biz kadınlar fazla düşüyoruz erkeklerin üzerine..birazda bundan bu ilgisizlik..yedin mi içtin mi doydun mu..lara fazla gerek yok.ipin ucunu bırak ki o sana doğru adım atsın.

Cok ağlak ve duygusal kadın yerine güçlü ve güldüren kadın olun.sahip olamayacağı kadın her zaman daha caziptir.

Ona sahip olunamayacak güçlükadın imajı verin.unutmayın daima alınması güç pahalı ürünler nasıl ki cazip ve hoş gelir.aynı ürün ucuza gelse kıymeti kısa sürer .2güne tozbezi olur.fazla fiyat harcarsanız.dolabınızda özenle saklarsınız.aynen öyle kendinizi ağırdan satın

Çok sık sevdiğinizi söylemeyin.gerektiği gün söyleyin.onu duyduğu da sasırsın ve sevinsin.

Çok söylenen söz tesirini yitirir.unutmayın

İşinize evinize kendi hobilerinize(kesinlikle) değer verin uğrasın.

Sanki tek uğrasınız sevgilinizmiş imajından sıyrılın.wAtsupta göründün niye yazmadın gibi kendinizi küçültücü şeylere girmeyin.

İşimdeyim gücmdeyim..imajı candır.

Mesaj yazdığında anında yazmayın.meraklandırın..niye yazmadı dedirtin şu erkeklere ..artık biz cok cektik birazda şu erkekler desin yahu.

Ne cok kac ne cok belli et sevdiğini.işte tam da bu ikisi arasında tut ilişkiyi.muallak kalsın muallak candır.

Bende şunları uygulayımda 3-4 erkek tavlayım hadi baş..

:-) :-):-) :-)

Bugün çok güzel bi söz öğrendim birlikte yaşamak istiyorsan yanlız yaşamayı öğreneceksin yani kocaya sevgiliye bagımlı olursan beklentin çok oluyo en iyisi hayatına yanına yakışıyosa güven verip kötü gününde yanında oluyosa daha el üstünde nası tutulurki

İlginç bir yaklaşım.
Sanırım gerçekten sevmemiş, sevilmemişsiniz.
Sizi ve çevrenizi bilemem ama unutmayın ki; bu dünyada çok sevmeyi, çok sevilmeyi yaşayan insan çok var.
Tavsiyem; dua ediniz, size de nasip olması için.

:)) Asıl ilginç olan sizin böyle düşünmeniz.

İnsan aşık olabilir çok sevilip sevebilir. Fakat başka insanlara devamlı kendisinin ne kadar harika bir ilişkisi olduğunu anlatıp duranların yalancı olduğunu düşünüyorum. Çünkü mükemmel yada ideal olan sürekli pohpohlandığınız bir dediğinizin iki edilmediği prenses muamelesi gördüğünüz bir ilişki değil, saygı duyduğunuz ve duyulduğunuz, tartışabildiğiniz beraberce bir şeyler paylaşabildiğiniz bir ilişkidir bana göre. Konu sahibi zaten arkadaşlarının sürekli el üstünde tutulduğunun sevgililerinin onlara harika davrandığından dert yanmış. Yanlış mı anladım?

Tavsiyem; az bilginiz olduğu konularda çok konuşarak kendinizi küçük düşürmeyin.

6 sayfa okudum bir kişi de ağzına s.ç bir dediğin iki edilmez dememiş.
Ağzına s.çan kıymetlidir efem.

Çok inanarak söylüyorum.
Ama öyle benim gibi açık açığa, dürüst dürüst, cadalozluk yaparak s.çan değil, cilvesiyle, nazıyla, bencilliğiyle s.çan kıymetlidir.

Sevgiliyken kesinlikle kaybetme korkusu asilamak. Onsuz devam edebilecegini gostermek.

Saygisizlik kesinlikle bizim iliskimizde yok. Cok kufur ederiz. Normalde kufur olan kelimeleri sevgi sözcüğü olarak da kullaniriz ama kavga esnasinda kesinlikle bu olmaz.

Maddi acidan asla birbirimizi darlamayiz. Yani otomatikman "istiyorsa yapayim" durumu olustu.

Bir seye kirildiysak "yok bisii" moduna girmeyiz. Senin bu hareketine bu nedenle kizginim var. Direk hata duymak yerine hata yapmamayi tercih ediyoruz.

Normalde herkes esi hayatin merkezine koymayın der fakat bizde tam olarak merkeze koyma durumu var. Karsilikli olunca sorun yok.

yeri geldiğinde doğru sekilde nazlanmak cok onemli. Mesela cam mi silinecek, askim ben cikamam hic cikmadim duserim nasil yapacagiz? es cikinca da aslansin kaplansin sevgilim sen.

Beklentileri dusuk tutmak cok onemli. Herhangi bir konuda en iyi benim diye atlamaya gerek yok. Ornegin ben yemek yapmayı ehh iste kivaminda biliyorum. Eşim de yaptigim her yemege iltifat ediyor. Cunku harikayim demedim ama ac da kalmadik.

Esimin en sevdigi huyum sevgili oldugumuz gunden beri aldigi tum cicekleri kurutup saklamam. Onlari evimizde dekoratif olarak kullanmam. Bu onu daha fazla cicek almaya tesvik etti mesela. Jestlerine onem vermek onemli. Daha da jest yapasi geliyor.

Ozel gun falan kutlanacaginda supriz beklememek! Kesinlikle onceden uyarmak. Her erkek oyle mi bilmiyorum ama benim esim soyleneni direk soylendigi sekilde anliyor, mecaz falan kesinlikle yok onda. Yapilacak edilecek seyi planlayip plani onun gerceklestirmesini saglamak.

Her yaptigini her firsatta takdir etmek, iyi huylari baskasiyla kiyaslayip yuceltmek, kotuleri yok saymak. Evet pohpohlamak. Bu karsilikli olmali.

Aklima baska bisey de gelmedi.

O da sıkıcı değil mi, her dediğini yapan erkek bi yerden sonra sıkar bence :)

Evet katiliyor buna.
Benim niye sevgilim/ kocam var yoksa ya?
Konusalim fikirlerimizi paylasalim, yol gosterelim birbirimze. Dogruyu yanlisi ayirt etsin benim icin. Her dedigime tamam demesin, cabuk ulastgin sey hic bi zman degerli olmazki?

" ne yapmaliyim sence kocacm, hangi elbiseyi giyeyim?'

' sen hangisini istiyosan onu giy karicim, ikiside gzel karicim. Super ikiside karicim. Ha bu arada seni seviyorum karicim, sana pasta yapiyimmi sen seversin karicim?"

' he he yap kos'

Duvarla evlenmisim gibi o ne oyle.

El üstünde tutulan kadın aldatılıyordur

X