Baskıdan bahsetmiyor üye. Munchausen by proxy sendromundan bahsediyor arsenik katıyormuş.Elbette öyle. Çocuklarda illa fiziksel bi belirti olmak zorunda da değil. Baskı da bi istismar. E çocuklar bunu anne babadan bile görüyor işte. Allah çocukların yardımcısı olsun asıl.
Benimde psikoloji hocam anlatmıştı bi vakasını. Bi çocuk hastayken babası tarafından tacize uğramış. Kız çocuk. Herkes babaya düşman olmuş, baba öyle bir şey yapmadığını defalarca anlatsa da kendini ispatlayamamış. Sonuç; çocuk yalan söylemiş. Daha sonra itiraf etmiş. Babasını annesinden kıskandığını ve öc almak istediğini söylemiş. O yüzden gördüğün şeyden bile emin olmak için 40 kere düşünmek gerekiyor.
Valla kv düşmanlığından psikolojin bozulmuş. Tuhaf iftiralar atıyorsun.Kızlar şu olaya bi açıklık getireyim kamera dolabımın ustundekı bavulda takılı yanı asla goze carpmayan ama odayı tamamen goren bıyerde. Bazı bayanlar burda oyle bı vıdeo yok bılmem ne falan atıp tutuyolar kendınce cantayı alıp yerıne koymadı salak degılım karıstırdı aldı baktı etıketını gordu yanı sadece bu kısmı bıle benım cınnet gecırmeme neden olması ıcın yeterlıyken aldı duvara fırlattı yere dusunce ıkı kere tekme attı sonra dondu dolap ıcındekı cekmecelerı karıstırdı ve cantayı kılıfına sokup cıktı odadan sonradan salonda mutfakta ne yaptıgını bılmıyorum artık yemegın ıcıne mı tukurdu dıs fırcamı alıp tuvaletemı soktu artık herseyı bekledım dogal olarak. Kendı kendınıze sız bunu normal karsıladıysanız ınsallah ama ınsallah en kısa surede aynısı basınıza gelır umarım bu hamıle halımle tek temennım bu. Benım sızden ıstedıgım sey esıme nasıl anlatmalıyım. Yanı gıdıp kv ıle aılecek ılıskımızı kesme amacım olsaydı zaten daha eve gıtmeden yollamıstım o vıdeoyuama benım amacım esım annesıne gıdıp hırlamasın bagını koparmasın sadece ben gorusmucem torununu da gormek ısterse babasının gozetımı altında bayramdan bayrama gorur. Esımın gelmesıne 3saat var. Sadece acıp ızletıcem ve suphelerımı belgelendırmıs olucam kendı ne yaparsa yapsın ama benım evıme yanıma yöreme artık yaklasamaz dıyecegım bu. AyrıcaAysenaz93 herkesı kendın gibi fake sanma yanımda bana destek olan yorumunu esırgemeyen arkadaslara tesekkurlerımı sunuyorum allah razı olsun
Anlattığı şey baskı demedim. Fiziksel istismar olduğu gibi psikolojik istismarda var, illa fiziksel bir etki gözlenmesi gerekmiyor dedim.Baskıdan bahsetmiyor üye. Munchausen by proxy sendromundan bahsediyor arsenik katıyormuş.
Valla kv düşmanlığından psikolojin bozulmuş. Tuhaf iftiralar atıyorsun.
Yardım almanı öneririm.
ama yıne de esım toz konduramıyo anasına
Annesine toz konduramayan adama ilk yapacağı görüntüleri izlettirmek olurdu.İftira olduğu kanısına nasıl vardınız
Merak ettim
Aman takmayın kafanıza insanların kamerayla ilgili düşüncelerini. Rezil etmiş kendini manyakKızlar ancak yazabiliyorum tüm detayları yazıcam ve konuyu kapattırıcam.
Eşime videoyu izlettim inanamayıp tam 5kere falan izledi. Şok oldu. Dondu kaldı. Bu kadar ileri gitmiş olamaz dedı oturduk sakınlestırdım konustum. Yoksa bende ateşi harlasam öfkeyle kalkan zararla oturacak bebegım etkılenecek ona bısey olmasın dıye sakınlestırdım dayanamadı sonuna kadar hak verdı (vermeyıp ne yapacaktı apacık ortada yapılan) sonra benı de aldı anasına gıttık sen ınmıceksın arabadan dedı ama duyuyorum konusulanları vıdeoyu ona ızlettı bagırıs cagırıslar. Kadın delırdı terbıyesızler ahlaksızlar o o... senınde ahlakını bozmus yatak odasında ne kamerasıymıs evın baska nerelerıne koydunuz senı evlatlıktan reddedıyorum mırasımı kopege verırım de yıne de sana yedırmem dıye saydırdı. Esımde sen bundan sonra benı de torununu da kulagının arkasında gorursun ozur dıleyıp helallık ısteyecegıne yaptıgın seyı yıyıp yutmamımızı beklıyosun oyle mı dedı. Ne utanacakmısım senın o... karın kım bılır ne yedırdı ıcırdı sana da boyle benı bı kalemde sılıp atıyosun allah cocugunun yuzunu gostermesın ne bana ne sıze dedı. Esım de sen bunu dedın ya ne ölüme ne dirime dedi. Eve donduk komsudan telefon 45dk falan sonra annen balkonlarda delı gıbı bagırıyo gel allah askına sakınlestır mahalle ayaga kalktı polıs cagıracaklar dıye gıttık bu swfer butun mahalleye karsı bu kadın o... bu benım oglumu aldı evımı karıstırdı gördüm kac kere yakaladım dıye yalan yanlıs seyler sımdı hastanedeler benı esımın dayıları eve bıraktı sakınlestırıcı yapmıslar uyuyomus esımde sımdı geldı eve. Kendı aralarında cozemedıler butun mahalle duydu herkesın agzında aa yatak odası mı kameramı dıye konusuyodu ınsanlar bız gıdene kadar bas bas bagırarak herseyı yalan yanlıs anlatmıs ınsanlar bı problem oldugunu bıluyolar ama ben karıstırdım yakalandım dıye bagırmamıs ahlaksızlar yatakodalarına kamera taktırmıs dıye bagırmıs. Ruh hastası ya gercekten. Esımde yarın mahalleye gıdıp usulunle anasının cozuttugunu anlatacak el mecbur. Boyle ıste kızlar tesekkur ederım yardımlarınız ıcın allah razı olsun
Kayınvalidemle çok şükür aram iyi, hiçbir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Ama evde yalnız kalsa bence oda bakar. Kesin bakar. Eleştirmek için bakar, denetlemek için bakar, merak eder bakar. Bi sebeple kesin bakar yani. Yatak odası özel bölge/mahrem düşünce yapısı yok zaten. Ben annemlerin odasına bile girmem. He annemde bakar bu arada. Yakalarsam ikisiyle de kavga ederim. Ama torun göstermeme gibi bi şey söz konusu bile olamaz. Yani çok net ispatlarla çocuğu bana karşı doldururlar mesela, çocuğuma yada herhangi birine zarar verirler, istismarcı olurlar göstermem. Bu tarz şeyler dışında asla bu konuşulamaz. Onların görmesi umrumda değil şahsen, ben çocuğumu anneanne-babaanne-dede sevgisinden mahrum edemem, böyle bir hakkım yok. Bazı şeylerin yerini anne-baba bile dolduramaz. Ben böyle inanıyorum. Benim gözetimimde görebilirler. Heralde yanımda kimse çocuğuma zarar veremez değil mi?
Tek sorunu benmişim onun hastaneden çıkmışlar hala sayıklıyomuş küfürlü dayının karısı söyledi arayıpta.Ayy abla tam deli çıktı yaa sabah sinir olmuştum kadına ama şimdi üzüldüm bellii sorunları var tedavi edilmeli balkonda bağırmak ney ya