Şu bebeği sağlıkla doğurabilecekmiyim

Baskıdan bahsetmiyor üye. Munchausen by proxy sendromundan bahsediyor arsenik katıyormuş.

Valla kv düşmanlığından psikolojin bozulmuş. Tuhaf iftiralar atıyorsun.
Yardım almanı öneririm.

Baskıdan bahsetmiyor üye. Munchausen by proxy sendromundan bahsediyor arsenik katıyormuş.
Anlattığı şey baskı demedim. Fiziksel istismar olduğu gibi psikolojik istismarda var, illa fiziksel bir etki gözlenmesi gerekmiyor dedim.

benim kv ve gorumcemde sozde evde hic bir yere dokunmazlar ama ayda bir geldikleri evde ben sunu nereye koymustum ki ya diye kendi kendime konusurken cat yerini soyleyiveriyolar :))
cokta umrumda degil buyursun karistirsinlar
cocugunuza zarar verecegi bir durum yok
torunla gelin bir olmuyor sizden nefret ediyo diye cocugunuza zarar vermeye kalkmasi cok uc noktalarda bir ruh hastaligi bence

Eşinize izletin görüntüler kaydediliyorsa ama kayınvalideye söylemeyin , başka odada yapar bu manyaklıkları kamera yok diye.Haberi olmasın kameradan.Aslında bence evinize sokmayın.Gerçi buna da "aaaa oğlunun evine gelmesin mi annesi!!??" diye yazarlar da böyle korkunç kadını kim olursa olsun evinize sokmayın bence.Size yapmak istediklerini çantanıza yapmış resmen.Ay bi' de hamilesiniz , o manyakla yalnız kalmayın.

Son düzenleme:
Cok haklısınız sinirlenmekte tabi ek olarak hamileliğin de etkisi vardır bu olayin sizi bu kadar yipratmasinda.Sakin olmaya çalışın, eşinize gösterin bence o da bilsin.Kv nizede hiç bir şey caktirmayin mesafenizi koruyun hatta tam tersi iyiliginizle ezin.Çanta etiketli demissiniz yeni sanirim.Yerinizde olsam o çantayı kv me hediye ederdim senin icin aldim diyerek, biraz olsun utanır belki

yatak odanızı neden kapatmıyorsunuz? yani sonuç olarak sizin yatak odanızda kv nin ne işi olabilir ki?

Mutlaka izletin toz konduramadığı anasının yüzünü görsün.

Ne demek eşyalarınızı karıştırıp tekme atmak. Allahım sen böyle insanları ırak et evlerimizinden. Bu devirde anamıza babamıza güvenemicez heralde.

Ben olsam o an arar verirdim ayarı. Çantamdan ne istiyorsun yada odamda,çekmecelerimde ne arıyorsun derdim yani. O şokla ve utançla bir daha evime gelmeye yüzü olmazdı.
Terbiyesiz ya.
Eşinize izletin,yarın öbürgün eşiniz bebeğe annem baksın muhabbeti yapamasın.

Kızlar ancak yazabiliyorum tüm detayları yazıcam ve konuyu kapattırıcam.
Eşime videoyu izlettim inanamayıp tam 5kere falan izledi. Şok oldu. Dondu kaldı. Bu kadar ileri gitmiş olamaz dedı oturduk sakınlestırdım konustum. Yoksa bende ateşi harlasam öfkeyle kalkan zararla oturacak bebegım etkılenecek ona bısey olmasın dıye sakınlestırdım dayanamadı sonuna kadar hak verdı (vermeyıp ne yapacaktı apacık ortada yapılan) sonra benı de aldı anasına gıttık sen ınmıceksın arabadan dedı ama duyuyorum konusulanları vıdeoyu ona ızlettı bagırıs cagırıslar. Kadın delırdı terbıyesızler ahlaksızlar o o... senınde ahlakını bozmus yatak odasında ne kamerasıymıs evın baska nerelerıne koydunuz senı evlatlıktan reddedıyorum mırasımı kopege verırım de yıne de sana yedırmem dıye saydırdı. Esımde sen bundan sonra benı de torununu da kulagının arkasında gorursun ozur dıleyıp helallık ısteyecegıne yaptıgın seyı yıyıp yutmamımızı beklıyosun oyle mı dedı. Ne utanacakmısım senın o... karın kım bılır ne yedırdı ıcırdı sana da boyle benı bı kalemde sılıp atıyosun allah cocugunun yuzunu gostermesın ne bana ne sıze dedı. Esım de sen bunu dedın ya ne ölüme ne dirime dedi. Eve donduk komsudan telefon 45dk falan sonra annen balkonlarda delı gıbı bagırıyo gel allah askına sakınlestır mahalle ayaga kalktı polıs cagıracaklar dıye gıttık bu swfer butun mahalleye karsı bu kadın o... bu benım oglumu aldı evımı karıstırdı gördüm kac kere yakaladım dıye yalan yanlıs seyler sımdı hastanedeler benı esımın dayıları eve bıraktı sakınlestırıcı yapmıslar uyuyomus esımde sımdı geldı eve. Kendı aralarında cozemedıler butun mahalle duydu herkesın agzında aa yatak odası mı kameramı dıye konusuyodu ınsanlar bız gıdene kadar bas bas bagırarak herseyı yalan yanlıs anlatmıs ınsanlar bı problem oldugunu bıluyolar ama ben karıstırdım yakalandım dıye bagırmamıs ahlaksızlar yatakodalarına kamera taktırmıs dıye bagırmıs. Ruh hastası ya gercekten. Esımde yarın mahalleye gıdıp usulunle anasının cozuttugunu anlatacak el mecbur. Boyle ıste kızlar tesekkur ederım yardımlarınız ıcın allah razı olsun

Aman takmayın kafanıza insanların kamerayla ilgili düşüncelerini. Rezil etmiş kendini manyak

Ayy abla tam deli çıktı yaa sabah sinir olmuştum kadına ama şimdi üzüldüm bellii sorunları var tedavi edilmeli balkonda bağırmak ney ya

Ya zaten tutup çocuğa şiddet uygulayacak değil zarar vermeden bahsederken bunu kastetmedik biz. Ben çok şahit oldum kw torununu eltime karşı doldurup annesine karşı çok saygısız terbiyesiz davranmasını sağlıyordu. benim annem 3 ay evimde kaldı asla girmedi yatak odama. Bende asla annemin odasına girmem

Ayy abla tam deli çıktı yaa sabah sinir olmuştum kadına ama şimdi üzüldüm bellii sorunları var tedavi edilmeli balkonda bağırmak ney ya
Tek sorunu benmişim onun hastaneden çıkmışlar hala sayıklıyomuş küfürlü dayının karısı söyledi arayıpta.

Yatak odama kamera taktırmamdaki amacı merak edenler olmuş açıklayayım hemen
Bundan oncekı haftalık temızlıge gelen kadınım vardı. Herkes alırken durust guvenılır al dıyen coktu sıtede bende laflarına ıstınaden aldım. Durumu da pek ıyı degıldı bende esımın gıymedıgı ama hıc yıpranmamıs esyalarını onun ogluna verdım. Ama ne verdım ne vermedım dun gıbı hatırlıyorum cunku esımle bırlıkte ayırdık vereceklerımızı. Sonra bıgun kadının ısı bıtınce oglu almaya geldı onu bende markete gıdecektım evden bırlıkte cıktık ne goreyım oglunun ustunde esımın daha yenı aldıgı gomlegı var dıyecegım yanlıs anlasılmasın esımın en az 45-50 gömleği var ve ustundekının fıyatıda 500cıvarı bı gomlek yanı onu almıs asla olamaz kadın anladı benım bıseylerı caktıgımı ama renk vermedım markete gıttım kosarak eve geldım bı baktım gomlek yok esımı aradım anlattım oda caktırmıcaksın dedı kamera taktırdık bıdahakı hafta kadın geldı esım evde olmucaksın dedı bızde yakınımızdakı bı kafeye gıttık ızlıyoruz ne olacak ne gıdecek dıye. Kadın yanında getırmıs gomlegı yıkayıp utuleyıp dolaba astı ve evı temızlemeye devam ettı sonra eve donduk ve ısıne son verdık ve bızım sıtede bıdaha ıs bulamadı herkes cıkıs vermıs olayı duyanlar. Taktırma amacımız buydu yanı yenı baslayan kadında bılmıyo ama yatakodasında gordugum kadarıyla tertemız temızleyıp cıkıyo takıp edıyorum gece yatagın altına gumus kupemın arkası fırlamıstı onu bıle bulup aynanın onune koydu gozumle gordum. Zaten yatakodası harıc evın gerı kalanında alınacak araklanacak bısey yok. Bızde kamera olayını aıleler dahıl kımseye soylemedık Merakınız gıderılmıstır umarım

Siz görüşmeyin ama eşiniz annesini tedavi ettirsin kadın normal değil annesini kaybettiğinde vicdan azabı duymasın bişi yapmadım diye bu konuda destekleyin eşinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…