Şu bebeği sağlıkla doğurabilecekmiyim

Öyle bir görüntüyu gormek benim için de çok rahatsız edici olurdu.Evim benim en guvenli kalem. Kesinlikle eşinizle konusmalisiniz.

Öyle bir görüntüyu gormek benim için de çok rahatsız edici olurdu.Evim benim en guvenli kalem. Kesinlikle eşinizle konusmalisiniz.
Evet canım saat sayıyorum gelsin konuşucam zaten:KK1: ne yaşadığımı ben biliyorum akşamdan beri uyku uyumuyorum midem bulandı diş fırçası yazmış bi arkadaş onları çöpe attım yemekleri döktüm ne yapayım risk alamam

Evet canım saat sayıyorum gelsin konuşucam zaten:KK1: ne yaşadığımı ben biliyorum akşamdan beri uyku uyumuyorum midem bulandı diş fırçası yazmış bi arkadaş onları çöpe attım yemekleri döktüm ne yapayım risk alamam
Allah böyle kv leri bildiği gibi yapsın bizden uzak olsunlar terbiyesiz kadınnn
Ben bile nasıl sinirlendim burda

Söyleyeceğim şey çok ütopik gelebilir ama bu şekilde olupta evin bir yerlerine büyü vs saklayan ara bozan insanlarda var o yüzden bence de eşine izlet çünkü sadece lafla söyleyince inanmayıp üste birde seni fesat çıkarabiliyorlar

Arkadaslar bılıyosunuz kı kv derdım artık burda dıllere destan oldu. Artık karı koca bıktık ama yıne de esım toz konduramıyo anasına. Anlıyorum ama artık anlayıp susmaktan bıktım. Objektıf yorumlara ıhtıyacım var zıra gebelıkten hormonlarım tavan yaptı. Bıkac yorumda belkı dıkkat etmıssınızdır banyomuzun tavanı coktugu ıcın (nerdeyse benım ustume) usta falan gelecektı kendı annemle kardesımde ülke dısında oldugu ıcın esım annesını bızım eve getırdı asla ıstemedım kendı cok zorladı bak ustalara yemek yapar yok hamılesın nasıl banyo temızlıceksın dıye kadın tutarım dedım dınletemedım amacı farklı cunku göya bizi kaynaştıracak. Neyse geldı kadın ustalara genele kadar klasık laf sokuşları (banyonun tavanının neden lap diye aşağıya düştüğünü elin adamı ustalara anlattı. Nedeni de bizim gece yıkanıp banyoyu havalandıramamızmış ki üst kattaki sızıntıdan çökme yapmış elin adamlarına bizim gece yıkandıgımıza sanki gözüyle şahitmiş gibi anlattı ben yerin dibine girdim) buraya kadar sustum. Sonra dr kontrolum vardı ben evden cıktım 2saat yokum cunku dr bıraz uzak kalıyo bana gıt gel muayene 2saatımı alıyo. Yatak odamda mınık bı kamera var ayrıca sadece ben ve esım bılıyo ve sadece dısarı cıkarken aktıflestırıyorum. Daha once muzdarıp oldugumuz bı konudan dolayı taktırma geregı duyduk. Dr gittim sıramı beklıyorum kamerayı bı acayım dedım şeytan dürttü cunku kv asla guven olmaz onda kalırkende esyalarımı karıstırdıgını hıssedıyodum cunku ısten gelınce esyalarımda hep sarı saclar goruyodum esıme dedım kac kere kocaman kadın senın gıydıgın esyaya bakacak degıl abartma dıye bıde bı ton azar yedım sankı ıftıra atıyorum. Kv odaya gırmıs orasını yakalayamadım en son butun cekmecelerı tam yarım saat boyunca karıstırdı ıc camasır cekmecemı actı sonra etıketlı bı cantam vardı daha kullanamadım aldı yere attı tekmeledı sonra aldı yerıne koydu ayy bunları yazarken resmen aglıyorum sınırlerıme hakım olamıyorum eve zor geldım bugun allahtan geldıgımde gıtmıstı kapıyı cek cık dedım gıdeceksen evımızın anahtarını asla vermedım vermemde. Ama eve resmen gıremedım sınırımden korkumdan. Ya baska yerlerı de karıstırdıysa korkusundan muftags salona gıremıyorum sınırlerım koyverdı hep aglamaklıyım esıme ızletmeyı dusundum sonra bana bırı senın annen boyle yaptı dese ben felc gecırırım uzuntuden kahrolacak esım ama boylede ben kahroluyorum napmalıyım kızlar. Dolabı cekmeceyı acıp esya alasım gelmıyo esım uyuyo ben salonda emanet gıbı oturuyorum allah ıcın bı akıl verın esımı kırmadan bu durumu nasıl anlatayım
İzlet ve bundan sonra evimde bir saat kalmasını bile istemiyorum de
Yoksa kocan sizi kaynaştırma çalışmalarına hız verecek
sen istemeyincede kadın sana ne yapsa yaranamıyor melek gibi kadından ne istiyorsun denilecek

Arkadaslar bılıyosunuz kı kv derdım artık burda dıllere destan oldu. Artık karı koca bıktık ama yıne de esım toz konduramıyo anasına. Anlıyorum ama artık anlayıp susmaktan bıktım. Objektıf yorumlara ıhtıyacım var zıra gebelıkten hormonlarım tavan yaptı. Bıkac yorumda belkı dıkkat etmıssınızdır banyomuzun tavanı coktugu ıcın (nerdeyse benım ustume) usta falan gelecektı kendı annemle kardesımde ülke dısında oldugu ıcın esım annesını bızım eve getırdı asla ıstemedım kendı cok zorladı bak ustalara yemek yapar yok hamılesın nasıl banyo temızlıceksın dıye kadın tutarım dedım dınletemedım amacı farklı cunku göya bizi kaynaştıracak. Neyse geldı kadın ustalara genele kadar klasık laf sokuşları (banyonun tavanının neden lap diye aşağıya düştüğünü elin adamı ustalara anlattı. Nedeni de bizim gece yıkanıp banyoyu havalandıramamızmış ki üst kattaki sızıntıdan çökme yapmış elin adamlarına bizim gece yıkandıgımıza sanki gözüyle şahitmiş gibi anlattı ben yerin dibine girdim) buraya kadar sustum. Sonra dr kontrolum vardı ben evden cıktım 2saat yokum cunku dr bıraz uzak kalıyo bana gıt gel muayene 2saatımı alıyo. Yatak odamda mınık bı kamera var ayrıca sadece ben ve esım bılıyo ve sadece dısarı cıkarken aktıflestırıyorum. Daha once muzdarıp oldugumuz bı konudan dolayı taktırma geregı duyduk. Dr gittim sıramı beklıyorum kamerayı bı acayım dedım şeytan dürttü cunku kv asla guven olmaz onda kalırkende esyalarımı karıstırdıgını hıssedıyodum cunku ısten gelınce esyalarımda hep sarı saclar goruyodum esıme dedım kac kere kocaman kadın senın gıydıgın esyaya bakacak degıl abartma dıye bıde bı ton azar yedım sankı ıftıra atıyorum. Kv odaya gırmıs orasını yakalayamadım en son butun cekmecelerı tam yarım saat boyunca karıstırdı ıc camasır cekmecemı actı sonra etıketlı bı cantam vardı daha kullanamadım aldı yere attı tekmeledı sonra aldı yerıne koydu ayy bunları yazarken resmen aglıyorum sınırlerıme hakım olamıyorum eve zor geldım bugun allahtan geldıgımde gıtmıstı kapıyı cek cık dedım gıdeceksen evımızın anahtarını asla vermedım vermemde. Ama eve resmen gıremedım sınırımden korkumdan. Ya baska yerlerı de karıstırdıysa korkusundan muftags salona gıremıyorum sınırlerım koyverdı hep aglamaklıyım esıme ızletmeyı dusundum sonra bana bırı senın annen boyle yaptı dese ben felc gecırırım uzuntuden kahrolacak esım ama boylede ben kahroluyorum napmalıyım kızlar. Dolabı cekmeceyı acıp esya alasım gelmıyo esım uyuyo ben salonda emanet gıbı oturuyorum allah ıcın bı akıl verın esımı kırmadan bu durumu nasıl anlatayım
Ya ne kadar iyisin canım. Çabuk acilen kalkman gereeekk hemen tam şuan o videoyu eşine seyrettir. Niye eşin kahroluyomuş hiç de bir şey olmaz eşine merak etme. Lütfen yap bunu. Sadece de ki aşkım 1 saniye gelir misin, ben konuşmak istemiyorum bu konuda sadece azıcık da olsa belki beni anlarsın diye düşündüm dersin. İzlesin bırak

Ya kamerayı taktırma amacım hırsızlık olayına karsıydı cunkı daha once cok kotu bı tecrube yasadık o yuzden yoksa zaten evıme bensız asla gıremez ondan korkmuyorum ama sımdı ya bana ya bebege zarar verecek dıye odum kopuyo. Tamam bende ondan nefret edıyorum ama bıseyıne zarar verecek kadar degıl ya nasıl kinlenmiş bana
Tanımıyorum ama ben kıyamadım sana. Canım benim üzülme. Sakın o kadına güvenme. Güler yüz bitti artık gösterme. Sadece eşin için saygı göster ama asla kendinden taviz verme. Yanlış konuştukça sınırlar dahilinde lafını esirgeme. Sakın alttan alayım da içime atayım deme bak hamilesin sen. Kimi gererse gersin atma içine. Sakın sakın ama sakııınn aman eşim üzülmesin aman kahrolmasın diye düşünüp de kendi içinde büyütme. Hasta olursun kardeşim. Bak ben hasta oldum. Eşime kv me hiçbir şey olmadı ama. İçime ata ata hem ilk ayımda sütüm kesildi, hem de beynimde sinirlere giden damarlardan biri tıkandı. Türlü türlü şeye sebep oluyor bu stres inanamazsın. Lütfen canım eşine göster. Ben senin yerinde olsam artık yüzüne bile bakmaz görüşmezdim ama..

ayy bu kadının yaptığı yemekte yenmez...bu nasıl bir hırs, nasıl bir kin...ben 55 yaşında koca kadın, ürktüm yeminle...

Kocanıza söyleyemiyorsunuz kv soyleyin açıkça. Benim özelime girme diyebilirsiniz. Benim yatak odama elbise dolabima ic camasirima kadar duzenlemis kafasinca. Bir de yaptim diye boburleniyor. Burasi benim ozelim adimini bile atmaman lazim dedim. Hemen her seyi yikayip eski haline getirdim. Bunlati gozunun onunde yaptim. Yatak odamin kapisi acik dahi olsa onunden gecmez artik. Acik net olun derim ben.

Gelmesin gitmesin zor biraz. Illaki gelecek. Hele ki cocuk olduktan sonra daha sık gelmek isteyecek. Sana tavsiyem yatak odani kilitle ve anahtari yaninda gotur disari cikarken. Diger yerleri siler temizler yikarsin.

Yani ilginç olan hiçbirinizin kamera kaydını görmeden, kadının sesini duymadan üzerinde tepindiğini, eşyalara zarar verdiğini falan düşünüyor olmanız. Ben aynı kaydı izlesem “kadın ayağıyla itmiş, ne abartıyorsun” diyeceğim bir görüntüye sinirle konu sahibi “benim çantamı attı yere ve tekmeledi” gibi yorumluyor belkide. Karşımızdaki kayınvalide olunca önce tırnaklar çıkıyor sonra konu okunuyor vallahi. Elini vicdanına koyan yok. Buyursun aklınıza uysun çocuğu göstermesin o zaman. 2 gün sonra boşanma konusu açsın ve sizde sırtını sıvazlayın.
Gecenlerde cocuklarda ihmal ve istismarla ilgili bir seminere gittim. Adli tip ana bilim baskaninin anlattiklarini dinlerken kanim dondu. Cocuguna torununa zarar vermesi icin dusmanlik beslemesine gerek yokmus. Asiri koruyuculuk da ayni eylemi yaptiriyormus. Cocugu il disi universitede okumasin yaninda dursun diye cocugunun yemeklerine arsenik atiyormus. Kiza da " bak sen hastasin il disinda yalniz kalamazsin gitme diyormus" tabi bu sure boyunca hastanede yatmis kiz. Doktorlar bir sekilde anlamis. Bir de bosanma davasinda velayeti almak icin anne cocugun elini tavada yakip hastaneye gidip rapor almis. Baba yapmis demis. Bunlari duunca Allahim aklimizi koru diye dua ettim.

Gecenlerde cocuklarda ihmal ve istismarla ilgili bir seminere gittim. Adli tip ana bilim baskaninin anlattiklarini dinlerken kanim dondu. Cocuguna torununa zarar vermesi icin dusmanlik beslemesine gerek yokmus. Asiri koruyuculuk da ayni eylemi yaptiriyormus. Cocugu il disi universitede okumasin yaninda dursun diye cocugunun yemeklerine arsenik atiyormus. Kiza da " bak sen hastasin il disinda yalniz kalamazsin gitme diyormus" tabi bu sure boyunca hastanede yatmis kiz. Doktorlar bir sekilde anlamis. Bir de bosanma davasinda velayeti almak icin anne cocugun elini tavada yakip hastaneye gidip rapor almis. Baba yapmis demis. Bunlari duunca Allahim aklimizi koru diye dua ettim.
Elbette öyle. Çocuklarda illa fiziksel bi belirti olmak zorunda da değil. Baskı da bi istismar. E çocuklar bunu anne babadan bile görüyor işte. Allah çocukların yardımcısı olsun asıl.

Benimde psikoloji hocam anlatmıştı bi vakasını. Bi çocuk hastayken babası tarafından tacize uğramış. Kız çocuk. Herkes babaya düşman olmuş, baba öyle bir şey yapmadığını defalarca anlatsa da kendini ispatlayamamış. Sonuç; çocuk yalan söylemiş. Daha sonra itiraf etmiş. Babasını annesinden kıskandığını ve öc almak istediğini söylemiş. O yüzden gördüğün şeyden bile emin olmak için 40 kere düşünmek gerekiyor.

Valla siz eşinize kıyamıyorsunuz ama o size kıyıyor ne diyelim en iyisi susun yine boşuna kendinizi üzmeyin.
Ben olsam bir dakika durmaz al ananın yediği haltları derim. Yarın bir gün çocuğunuzu da size karşı doldurduğunda kötülediğinde ahh dersiniz.

Sonucu lutfen buraya yazin. Insanlar ikiye ayrildi kimi normal kimi anormal buluyor. Ben cok anormal buluyorum bnde bi oglan annesi olcam ve asla bunu yapmam insan iyi niyetli aa duzenli mi temiz mi die biseyleri kontrol edemez kimsede kusura bakmasin. Hele ki yatak odasinda. Yani olur mutfak olur oturma odasi olur pis olurda onda bilr ararsin kizim surayi temizleyim die aramasanda duzenlersin lafinida etmezsin. Yani bunu normal sanan insanlarda demekki ilerde bunu yapabilcek nitelikte olanlar diye düsünüyorm ve kesinde yaparlar :) sonrada gelininin iyi niyetli ona bakan biri olmasini beklerler hı hı oldu canım benimm zaten köleler size ogullari ile evlendiler diyee :)

X