- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 33
canım benim kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin oda senin kamera senin istersen yatak odana yerleştirirsn istersen başka odaya yerleştirirsn buna kimse karışamaz ki. Ayrıca ne iğrenç bi insanmış bütün mahalle gördü ççirkefliqini sen sakın üzme kendini bebeğini düşün artık yanaşamaz sana iyi yanından bakYatak odama kamera taktırmamdaki amacı merak edenler olmuş açıklayayım hemen
Bundan oncekı haftalık temızlıge gelen kadınım vardı. Herkes alırken durust guvenılır al dıyen coktu sıtede bende laflarına ıstınaden aldım. Durumu da pek ıyı degıldı bende esımın gıymedıgı ama hıc yıpranmamıs esyalarını onun ogluna verdım. Ama ne verdım ne vermedım dun gıbı hatırlıyorum cunku esımle bırlıkte ayırdık vereceklerımızı. Sonra bıgun kadının ısı bıtınce oglu almaya geldı onu bende markete gıdecektım evden bırlıkte cıktık ne goreyım oglunun ustunde esımın daha yenı aldıgı gomlegı var dıyecegım yanlıs anlasılmasın esımın en az 45-50 gömleği var ve ustundekının fıyatıda 500cıvarı bı gomlek yanı onu almıs asla olamaz kadın anladı benım bıseylerı caktıgımı ama renk vermedım markete gıttım kosarak eve geldım bı baktım gomlek yok esımı aradım anlattım oda caktırmıcaksın dedı kamera taktırdık bıdahakı hafta kadın geldı esım evde olmucaksın dedı bızde yakınımızdakı bı kafeye gıttık ızlıyoruz ne olacak ne gıdecek dıye. Kadın yanında getırmıs gomlegı yıkayıp utuleyıp dolaba astı ve evı temızlemeye devam ettı sonra eve donduk ve ısıne son verdık ve bızım sıtede bıdaha ıs bulamadı herkes cıkıs vermıs olayı duyanlar. Taktırma amacımız buydu yanı yenı baslayan kadında bılmıyo ama yatakodasında gordugum kadarıyla tertemız temızleyıp cıkıyo takıp edıyorum gece yatagın altına gumus kupemın arkası fırlamıstı onu bıle bulup aynanın onune koydu gozumle gordum. Zaten yatakodası harıc evın gerı kalanında alınacak araklanacak bısey yok. Bızde kamera olayını aıleler dahıl kımseye soylemedık Merakınız gıderılmıstır umarım