Herseyıme dokundu vallahı pıjamalarımı alamıyorum cekmeceden eve geldıgımden berı tayt ve kazaklayım delırmek uzereyım hala ınanamıyorumŞimdiye kadar olanlar için birşey yapaamzsiniz. Ama bundan sonra torununu bayramdan bayrama 1er saat görür. Mesafeyi koruyun..
Bende cok koekuyorum ondan acaba mutfakta salonda banyoda daha neler yaptı ama orda kamera yok goremedım ama emınım kı bunu yapan oraları talan etmıstırEsimi kirmadan mi? Annesinin yaptigi o sacma hareketi gormesi gerekiyor. Kendini ve karnindakini dusun lutfen.. En azindan annesine agzinin payini versin esin. Kadina da ayri sinir oldum. Korkutucu bi kadin.
Ya kamerayı taktırma amacım hırsızlık olayına karsıydı cunkı daha once cok kotu bı tecrube yasadık o yuzden yoksa zaten evıme bensız asla gıremez ondan korkmuyorum ama sımdı ya bana ya bebege zarar verecek dıye odum kopuyo. Tamam bende ondan nefret edıyorum ama bıseyıne zarar verecek kadar degıl ya nasıl kinlenmiş banaTövbe tövbe o neymiş öyle...
+1Tabiki açıp izlet.
Hatta kayınvalidene de görüntüleri whatsapptan at,elinde olduğunu bilsin.
Toz konduramadığı annesinin nasıl bir varlık olduğunu görsün.
Biraz da o yerin dibine girsin,boşver.
Sen bebeğine odaklan.
Bende cok koekuyorum ondan acaba mutfakta salonda banyoda daha neler yaptı ama orda kamera yok goremedım ama emınım kı bunu yapan oraları talan etmıstır
Bıseyımı almadı ama cantamı duvardan yere vurdu ve yerıne koydu esyaya bunu yapan kım bılır fırsatını bulsa bana neler yapacak kini apaçık ortada yoksa akıl saglıgı yerınde olan ınsan baskasının odasını karıstırır mı esyalarına zarar verır mı mutfakta ne yaptı allah kerımkorkacak ne var yahu?
çekmece karıştırmış işte.
Bunu önüne gelen herkese anlatıyo zaten gece yıkanma olayını ruh hastası cunku kendını kucultuyoayrıca çantayı tekmelemesinden daha vahimi ustalara söylediği bence.
Ben olsam ben de korkardim. Ve kesinlikle bebegimle de yalniz birakmazdim. Esine goruntuyu soylerken ustalara soylediklerini de anlat bence. O da cok ayip. Herkes haddini bilecek yani. Anne diye hadsiz olmaya hakki yokBıseyımı almadı ama cantamı duvardan yere vurdu ve yerıne koydu esyaya bunu yapan kım bılır fırsatını bulsa bana neler yapacak kini apaçık ortada yoksa akıl saglıgı yerınde olan ınsan baskasının odasını karıstırır mı esyalarına zarar verır mı mutfakta ne yaptı allah kerım
Bıseyımı almadı ama cantamı duvardan yere vurdu ve yerıne koydu esyaya bunu yapan kım bılır fırsatını bulsa bana neler yapacak kini apaçık ortada yoksa akıl saglıgı yerınde olan ınsan baskasının odasını karıstırır mı esyalarına zarar verır mı mutfakta ne yaptı allah kerım
Dehşete kapıldım ve bunun yersız oldugunu dusunmuyorum yarım saat odamda ne arama amaclı karıstırdı onu bılemıyorım. Bunun sokunu atlattıgım gıbı esıme soylucem ınanmazsa ızletırım goruntulerı artıkBen olsam ben de korkardim. Ve kesinlikle bebegimle de yalniz birakmazdim. Esine goruntuyu soylerken ustalara soylediklerini de anlat bence. O da cok ayip. Herkes haddini bilecek yani. Anne diye hadsiz olmaya hakki yok
Valla ben on yaş çöktüm huzursuz ve tedirginimBi yaşıma daha girdim.