Şu bebeği sağlıkla doğurabilecekmiyim

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.789
Arkadaslar bılıyosunuz kı kv derdım artık burda dıllere destan oldu. Artık karı koca bıktık ama yıne de esım toz konduramıyo anasına. Anlıyorum ama artık anlayıp susmaktan bıktım. Objektıf yorumlara ıhtıyacım var zıra gebelıkten hormonlarım tavan yaptı. Bıkac yorumda belkı dıkkat etmıssınızdır banyomuzun tavanı coktugu ıcın (nerdeyse benım ustume) usta falan gelecektı kendı annemle kardesımde ülke dısında oldugu ıcın esım annesını bızım eve getırdı asla ıstemedım kendı cok zorladı bak ustalara yemek yapar yok hamılesın nasıl banyo temızlıceksın dıye kadın tutarım dedım dınletemedım amacı farklı cunku göya bizi kaynaştıracak. Neyse geldı kadın ustalara genele kadar klasık laf sokuşları (banyonun tavanının neden lap diye aşağıya düştüğünü elin adamı ustalara anlattı. Nedeni de bizim gece yıkanıp banyoyu havalandıramamızmış ki üst kattaki sızıntıdan çökme yapmış elin adamlarına bizim gece yıkandıgımıza sanki gözüyle şahitmiş gibi anlattı ben yerin dibine girdim) buraya kadar sustum. Sonra dr kontrolum vardı ben evden cıktım 2saat yokum cunku dr bıraz uzak kalıyo bana gıt gel muayene 2saatımı alıyo. Yatak odamda mınık bı kamera var ayrıca sadece ben ve esım bılıyo ve sadece dısarı cıkarken aktıflestırıyorum. Daha once muzdarıp oldugumuz bı konudan dolayı taktırma geregı duyduk. Dr gittim sıramı beklıyorum kamerayı bı acayım dedım şeytan dürttü cunku kv asla guven olmaz onda kalırkende esyalarımı karıstırdıgını hıssedıyodum cunku ısten gelınce esyalarımda hep sarı saclar goruyodum esıme dedım kac kere kocaman kadın senın gıydıgın esyaya bakacak degıl abartma dıye bıde bı ton azar yedım sankı ıftıra atıyorum. Kv odaya gırmıs orasını yakalayamadım en son butun cekmecelerı tam yarım saat boyunca karıstırdı ıc camasır cekmecemı actı sonra etıketlı bı cantam vardı daha kullanamadım aldı yere attı tekmeledı sonra aldı yerıne koydu ayy bunları yazarken resmen aglıyorum sınırlerıme hakım olamıyorum eve zor geldım bugun allahtan geldıgımde gıtmıstı kapıyı cek cık dedım gıdeceksen evımızın anahtarını asla vermedım vermemde. Ama eve resmen gıremedım sınırımden korkumdan. Ya baska yerlerı de karıstırdıysa korkusundan muftags salona gıremıyorum sınırlerım koyverdı hep aglamaklıyım esıme ızletmeyı dusundum sonra bana bırı senın annen boyle yaptı dese ben felc gecırırım uzuntuden kahrolacak esım ama boylede ben kahroluyorum napmalıyım kızlar. Dolabı cekmeceyı acıp esya alasım gelmıyo esım uyuyo ben salonda emanet gıbı oturuyorum allah ıcın bı akıl verın esımı kırmadan bu durumu nasıl anlatayım

Şimdiye kadar olanlar için birşey yapaamzsiniz. Ama bundan sonra torununu bayramdan bayrama 1er saat görür. Mesafeyi koruyun..
Herseyıme dokundu vallahı pıjamalarımı alamıyorum cekmeceden eve geldıgımden berı tayt ve kazaklayım delırmek uzereyım hala ınanamıyorum

Esimi kirmadan mi? Annesinin yaptigi o sacma hareketi gormesi gerekiyor. Kendini ve karnindakini dusun lutfen.. En azindan annesine agzinin payini versin esin. Kadina da ayri sinir oldum. Korkutucu bi kadin.
Bende cok koekuyorum ondan acaba mutfakta salonda banyoda daha neler yaptı ama orda kamera yok goremedım ama emınım kı bunu yapan oraları talan etmıstır

Tövbe tövbe o neymiş öyle...
Ya kamerayı taktırma amacım hırsızlık olayına karsıydı cunkı daha once cok kotu bı tecrube yasadık o yuzden yoksa zaten evıme bensız asla gıremez ondan korkmuyorum ama sımdı ya bana ya bebege zarar verecek dıye odum kopuyo. Tamam bende ondan nefret edıyorum ama bıseyıne zarar verecek kadar degıl ya nasıl kinlenmiş bana

korkacak ne var yahu?
çekmece karıştırmış işte.
Bıseyımı almadı ama cantamı duvardan yere vurdu ve yerıne koydu esyaya bunu yapan kım bılır fırsatını bulsa bana neler yapacak kini apaçık ortada yoksa akıl saglıgı yerınde olan ınsan baskasının odasını karıstırır mı esyalarına zarar verır mı mutfakta ne yaptı allah kerım

Ben olsam ben de korkardim. Ve kesinlikle bebegimle de yalniz birakmazdim. Esine goruntuyu soylerken ustalara soylediklerini de anlat bence. O da cok ayip. Herkes haddini bilecek yani. Anne diye hadsiz olmaya hakki yok

tamam ama şu an evinizde değil korkacak bir şey yok.
siz ilk yorumumda yazdığımı yapın.
ne evime ne evine deyin.

Ben olsam ben de korkardim. Ve kesinlikle bebegimle de yalniz birakmazdim. Esine goruntuyu soylerken ustalara soylediklerini de anlat bence. O da cok ayip. Herkes haddini bilecek yani. Anne diye hadsiz olmaya hakki yok
Dehşete kapıldım ve bunun yersız oldugunu dusunmuyorum yarım saat odamda ne arama amaclı karıstırdı onu bılemıyorım. Bunun sokunu atlattıgım gıbı esıme soylucem ınanmazsa ızletırım goruntulerı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…