Şu bebeği sağlıkla doğurabilecekmiyim

canım benim kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin oda senin kamera senin istersen yatak odana yerleştirirsn istersen başka odaya yerleştirirsn buna kimse karışamaz ki. Ayrıca ne iğrenç bi insanmış bütün mahalle gördü ççirkefliqini sen sakın üzme kendini bebeğini düşün artık yanaşamaz sana iyi yanından bak

Hanımefendi yanınızda duran çocuğu bile koruyamayacaksanız doğurmayın zaten. Kaç kere dedim ki çocukla birlikte gider 1-2 saat oturur. E yanınızda çocuğu doldururken ağzınızı açmadan dinleyecek haliniz yok herakde dimi? Kimse size yatıya bırakın çocuğuda gidn demiyor. Çocuk doğacak, büyüyecek de doldurulmayı anlayacak. Hele bi gelin o zamana. İlk fırsatınızda “yok sana torun” diyemezsiniz. He dersenizde kocanızla halletmişsiniz demektir olayı.

Pardon ama size ne oluyor??? neden sürekli tartışma çıkarmaya çalışıyorsunuz? Ha amacınız buysa tartışırız hiç sorun olmaz benim için. yalnız kimse bu konuda size hak vermiyor daha neyin savunmasını yapıyorsunuz????

Yok sana torun derim diyorum... var mı bi itirazınız.?? Çocuk benim çocuğum onun hayatında yanlısı doğruyu iyiyi kötüyü ben öğretecem öyle saldım çayıra Mevlam kayıra büyütemem çocuğumu. Sadece konuşmak için konuşuyorsunuz bi zahmet konu sahibinin son yazdıklarını okuyun bakın kwsi neler yapmış öyle konusun!!!

Arkadaşım benim düşüncemi savunmam için birilerinin bana destek olmasına ihtiyacım mı var? Aklım, fikrim benim bireyselim değil mi? İlginç bi şekilde çocukları alıp kayınvalidelere götürecekmişim gibi savaşıyorsunuz benimle. Biraz özgüven. Konu sahibi hamile, hassas, sizde veriyorsunuz gazı. Daha doğmamış çocuğa çeşit çeşit donlar biçtiniz. İyi çocuk sizinse siz karar veriyorsanız, babanında söz hakkı yoksa bu sizin evliliğinizin dinamiğidir. Banane? Konu sahibi sizlerin yorumlarının aksine kocasını gaza getirmemiş, sakinleştirmiş. “Bundan sonra torununu falan göremez” dememiş adama. Ama kayınvalidesi kendi elleriyle mevzuyu zaten o raddeye getirmiş. Konu sahibini kimse suçlayamaz, eşide dahil. Siz kendi sorunlarınızı kocanızla ve kayınvalidenizle çözün.

Biz gaz mi verdik sanırım siz ya yorumları okumadınız ya da anlamak istediğiniz gibi anladınız? laf ebeliği yapınca olaylar çözülmüyor. Zahmet edip yazdıklarımı okursanız bende benzer şeyler söyledim eşine karışamazsn ama sen görüşme dedim. gerçekten yazdıklarının düşüncelerimin hesabını size verecek değilim biraz haddinizi bilin

Benim kocamla hiçbir sorunum yok olamazda ve olsa bile bu sizi hiç ilgilendirmez gerçekten haddinizi aşan cümleler kuruyorsunuz beni tanıyanlar bilir kimseyle tartışmadım bugüne kadar ama siz zorla beni çileden çıkarıyorsunuz. Benim eşimle kwmle aramda sorunu çözerim çözmem sizi ilgilendirmez çocuğumu kime gösterip göstermeyeceğim sizi ilgilendirmez sizden akıl alacak değilim.

(Yok canım asla öyle düşünme eşinde annesinin ne mal olduğunu anlayacak zaten yani ortada kırılacak bi durum yok kı bence tek kelime etmeden sakince olayı anlat videoyu izlet senin ailen sen görüşmek istersen saygı duyarım ama ben artık görüşmek istemiyorum de olsun bitsin) iyice okuyun bakalım gaz mi vermişim yoksa yatıştırmaya mi çalışmışm? Daha neyin ne olduğunu anlamadan sadece konuşmak için konuşuyorsunuz ama sizi anlıyorum bazıları kötülükten besleniyor normaldir...

Şok oldum ne manyaklar var. Özür dileyip mahçup olacağına daha da arsızlaşmış. Allah sizi ve bebeği korumuş bu manyaktan.
Bu olayı normalleştirmeye çalışanlardada bu potansiyel var bence. Ne demek merak edip eşya karıştırmak. Bu nasıl normalleştirilir. Nasıl şartlarda büyüdünüz ki size normal geliyor. Bir insan anne diye herşeyi yapabilir mi? Haddini bilmeli insan.
Siz artık düşünüp üzülmeyin. Zaten kendini de belli etmiş rezil. Bebeğinize odaklanın stres yapmayın. Kendi ailenize anlatıp annenizi de endişelendirmeyin. Bu sefer sizin ailenize çamur gibi bulaşmaya çalışacaktır. Eşiniz olayı kapatsın.

Ya ne komiksiniz. Yazmışsınız da yazmışsınız. Ne anlattınız 3 etiketlik Allah aşkına? Uğraşamadım vallahi okumakla. Gasp etmeyin daha fazla konuyu. İyi günler size.

böylelikle diger yuzunu gormus oldunuz terbiyesz kadin ya. O gelip özür dilicek emin olun :) özür dilese bile yine ortalık yatisir ama temkinli olursunuz fazla samimi olmazsiniz cok yardim etmesine izij vermezsiniz dogumda falan. Esinizin annesi herseyi demis olabilir ama annesini atamaz sonucta illaki beraber ortamlar olcak seviyeli olursunuz. Esiniz sizede soramaz nie samimi degilsin die sonucta durumu biliyor. Zerre kadar haksiz kadin ama atsan atilmaz satsan satilmaz esinizin annesi diye. O yuzden simdiliik bebeginize odaklanın onun sagligi daha önemli. Kayinvalideniz biraz ayılır bayilir zamanla hersey geçer ilgilenilmeyince :)

Kesinlikle katılıyorum.
Bu eşya karıştırma olayını burada normal görenlerde de bu potansiyel bence de var.

Hasta bu kadın ya bebim kv de de haksız olduğunda sinir krizi geçirir duygu sömürüsü yapar affederiz snr hiç bişe olmamış gibi davranır o krizleri geçiren deliren kadın gider bence iyi olmuş annesi tamam ama bir anne torunu için allah yüzünü size de bana göstermesin ne demek yani insan düşmanına söylemez her işte bir hayır her şerde bin hayır demişler sen ailene bak boşver

Zaten affedecek dahi olsam bebegın yuzunu ne sıze ne bana gostersın dedıgı an benım ıcın bıttı. Onu orda parcalamadıgıma dua etsın

Zaten affedecek dahi olsam bebegın yuzunu ne sıze ne bana gostersın dedıgı an benım ıcın bıttı. Onu orda parcalamadıgıma dua etsın
Konuyu okurken en sonunda kv nin davranislarinda şok üstüne şok yaşadım Allahin sevdigi kuluymussun ki kamera bi vesileyle koulmus ve eşin de sahit olmus olaya yasdigin kotu olay bak sana nasil dönmüş. Esin de annesinin normal olmadigina kanaat getirmiş. Bi fakiri sevindirin bence

Konu sahibi ben size hak verdim. Nefret ederim eşyalarımın karıştırılmasından. Kaldı ki kadın yarım saat karıştırmış. Üstüne mi tükürdü sümüğünü mü attı. Çantayı da tekmelemiş falan. Nasıl düzgün bir ruh halinde olabilir ki. Şu dünyada en kötü duygulardan biri haset etmektir. Kadın hasetinden geberecek. Hemen o videoyu kocanıza izletin. Utansın anasının yaptığından savunmayı da bıraksın bi zahmet.

Aman Allahım bunu şimdi okudum. Gözlerime inanamıyorum. Nasıl bir pislik bu. Ay lütfen bu saatten sonra ne torununu gösterin ne sizi ne oğlunu görsün. Ne evinize gelsin. Lütfen barışmayın sakın. Kocanızda karısına o... diyen çocuğunuzun yüzünü göstermesin diyen annesiyle barışırsa pesssssss. İğrenç laflar bunlar.

Allah biliyor istediğine istediğini anlatsın çok zorlarsa artıkdaha büyük ithamlar iftiralar atarsa bütün akrabalarına tanıdıklarına izleticem videoyu onlarda temkinli olsun ona bebek değil günah bile emanet edilmez. Benım ıcın bunları dusunen kın nefretın ababasını besleyen dogmamıs evladıma laf soyleyen ınsana cocugumu asla gostermem esımde gostermıcekmıs zaten. Adamın aksamdan beri kalbi çarpıyo. Ben dedım annen atsan atılmaz satsan satılmaz sen git gör ama ne dogumuma ne evıme ne hastaneye gelmıcek o zaman sende onunla git dedım. Benı bu halımle o kavgalara kufurlere alet ettı benı degıl kendını rezıl ettı. Benı bırak ne oglunu ne torununu sevıyo. Seven ınsan bunu yapamaz cunku allah yuzunu gostermesın dıyemez. Daha benım aılem bu durumu bılmıyo ıste ozaman olacakları brnde kestıremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…