- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 33
canım benim kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin oda senin kamera senin istersen yatak odana yerleştirirsn istersen başka odaya yerleştirirsn buna kimse karışamaz ki. Ayrıca ne iğrenç bi insanmış bütün mahalle gördü ççirkefliqini sen sakın üzme kendini bebeğini düşün artık yanaşamaz sana iyi yanından bakYatak odama kamera taktırmamdaki amacı merak edenler olmuş açıklayayım hemen
Bundan oncekı haftalık temızlıge gelen kadınım vardı. Herkes alırken durust guvenılır al dıyen coktu sıtede bende laflarına ıstınaden aldım. Durumu da pek ıyı degıldı bende esımın gıymedıgı ama hıc yıpranmamıs esyalarını onun ogluna verdım. Ama ne verdım ne vermedım dun gıbı hatırlıyorum cunku esımle bırlıkte ayırdık vereceklerımızı. Sonra bıgun kadının ısı bıtınce oglu almaya geldı onu bende markete gıdecektım evden bırlıkte cıktık ne goreyım oglunun ustunde esımın daha yenı aldıgı gomlegı var dıyecegım yanlıs anlasılmasın esımın en az 45-50 gömleği var ve ustundekının fıyatıda 500cıvarı bı gomlek yanı onu almıs asla olamaz kadın anladı benım bıseylerı caktıgımı ama renk vermedım markete gıttım kosarak eve geldım bı baktım gomlek yok esımı aradım anlattım oda caktırmıcaksın dedı kamera taktırdık bıdahakı hafta kadın geldı esım evde olmucaksın dedı bızde yakınımızdakı bı kafeye gıttık ızlıyoruz ne olacak ne gıdecek dıye. Kadın yanında getırmıs gomlegı yıkayıp utuleyıp dolaba astı ve evı temızlemeye devam ettı sonra eve donduk ve ısıne son verdık ve bızım sıtede bıdaha ıs bulamadı herkes cıkıs vermıs olayı duyanlar. Taktırma amacımız buydu yanı yenı baslayan kadında bılmıyo ama yatakodasında gordugum kadarıyla tertemız temızleyıp cıkıyo takıp edıyorum gece yatagın altına gumus kupemın arkası fırlamıstı onu bıle bulup aynanın onune koydu gozumle gordum. Zaten yatakodası harıc evın gerı kalanında alınacak araklanacak bısey yok. Bızde kamera olayını aıleler dahıl kımseye soylemedık Merakınız gıderılmıstır umarım
Hanımefendi yanınızda duran çocuğu bile koruyamayacaksanız doğurmayın zaten. Kaç kere dedim ki çocukla birlikte gider 1-2 saat oturur. E yanınızda çocuğu doldururken ağzınızı açmadan dinleyecek haliniz yok herakde dimi? Kimse size yatıya bırakın çocuğuda gidn demiyor. Çocuk doğacak, büyüyecek de doldurulmayı anlayacak. Hele bi gelin o zamana. İlk fırsatınızda “yok sana torun” diyemezsiniz. He dersenizde kocanızla halletmişsiniz demektir olayı.Ya zaten tutup çocuğa şiddet uygulayacak değil zarar vermeden bahsederken bunu kastetmedik biz. Ben çok şahit oldum kw torununu eltime karşı doldurup annesine karşı çok saygısız terbiyesiz davranmasını sağlıyordu. benim annem 3 ay evimde kaldı asla girmedi yatak odama. Bende asla annemin odasına girmem
Hanımefendi yanınızda duran çocuğu bile koruyamayacaksanız doğurmayın zaten. Kaç kere dedim ki çocukla birlikte gider 1-2 saat oturur. E yanınızda çocuğu doldururken ağzınızı açmadan dinleyecek haliniz yok herakde dimi? Kimse size yatıya bırakın çocuğuda gidn demiyor. Çocuk doğacak, büyüyecek de doldurulmayı anlayacak. Hele bi gelin o zamana. İlk fırsatınızda “yok sana torun” diyemezsiniz. He dersenizde kocanızla halletmişsiniz demektir olayı.
Yok sana torun derim diyorum... var mı bi itirazınız.?? Çocuk benim çocuğum onun hayatında yanlısı doğruyu iyiyi kötüyü ben öğretecem öyle saldım çayıra Mevlam kayıra büyütemem çocuğumu. Sadece konuşmak için konuşuyorsunuz bi zahmet konu sahibinin son yazdıklarını okuyun bakın kwsi neler yapmış öyle konusun!!!Hanımefendi yanınızda duran çocuğu bile koruyamayacaksanız doğurmayın zaten. Kaç kere dedim ki çocukla birlikte gider 1-2 saat oturur. E yanınızda çocuğu doldururken ağzınızı açmadan dinleyecek haliniz yok herakde dimi? Kimse size yatıya bırakın çocuğuda gidn demiyor. Çocuk doğacak, büyüyecek de doldurulmayı anlayacak. Hele bi gelin o zamana. İlk fırsatınızda “yok sana torun” diyemezsiniz. He dersenizde kocanızla halletmişsiniz demektir olayı.
Pardon ama size ne oluyor??? neden sürekli tartışma çıkarmaya çalışıyorsunuz? Ha amacınız buysa tartışırız hiç sorun olmaz benim için. yalnız kimse bu konuda size hak vermiyor daha neyin savunmasını yapıyorsunuz????
Arkadaşım benim düşüncemi savunmam için birilerinin bana destek olmasına ihtiyacım mı var? Aklım, fikrim benim bireyselim değil mi? İlginç bi şekilde çocukları alıp kayınvalidelere götürecekmişim gibi savaşıyorsunuz benimle. Biraz özgüven. Konu sahibi hamile, hassas, sizde veriyorsunuz gazı. Daha doğmamış çocuğa çeşit çeşit donlar biçtiniz. İyi çocuk sizinse siz karar veriyorsanız, babanında söz hakkı yoksa bu sizin evliliğinizin dinamiğidir. Banane? Konu sahibi sizlerin yorumlarının aksine kocasını gaza getirmemiş, sakinleştirmiş. “Bundan sonra torununu falan göremez” dememiş adama. Ama kayınvalidesi kendi elleriyle mevzuyu zaten o raddeye getirmiş. Konu sahibini kimse suçlayamaz, eşide dahil. Siz kendi sorunlarınızı kocanızla ve kayınvalidenizle çözün.Yok sana torun derim diyorum... var mı bi itirazınız.?? Çocuk benim çocuğum onun hayatında yanlısı doğruyu iyiyi kötüyü ben öğretecem öyle saldım çayıra Mevlam kayıra büyütemem çocuğumu. Sadece konuşmak için konuşuyorsunuz bi zahmet konu sahibinin son yazdıklarını okuyun bakın kwsi neler yapmış öyle konusun!!!
Arkadaşım benim düşüncemi savunmam için birilerinin bana destek olmasına ihtiyacım mı var? Aklım, fikrim benim bireyselim değil mi? İlginç bi şekilde çocukları alıp kayınvalidelere götürecekmişim gibi savaşıyorsunuz benimle. Biraz özgüven. Konu sahibi hamile, hassas, sizde veriyorsunuz gazı. Daha doğmamış çocuğa çeşit çeşit donlar biçtiniz. İyi çocuk sizinse siz karar veriyorsanız, babanında söz hakkı yoksa bu sizin evliliğinizin dinamiğidir. Banane? Konu sahibi sizlerin yorumlarının aksine kocasını gaza getirmemiş, sakinleştirmiş. “Bundan sonra torununu falan göremez” dememiş adama. Ama kayınvalidesi kendi elleriyle mevzuyu zaten o raddeye getirmiş. Konu sahibini kimse suçlayamaz, eşide dahil. Siz kendi sorunlarınızı kocanızla ve kayınvalidenizle çözün.
Arkadaşım benim düşüncemi savunmam için birilerinin bana destek olmasına ihtiyacım mı var? Aklım, fikrim benim bireyselim değil mi? İlginç bi şekilde çocukları alıp kayınvalidelere götürecekmişim gibi savaşıyorsunuz benimle. Biraz özgüven. Konu sahibi hamile, hassas, sizde veriyorsunuz gazı. Daha doğmamış çocuğa çeşit çeşit donlar biçtiniz. İyi çocuk sizinse siz karar veriyorsanız, babanında söz hakkı yoksa bu sizin evliliğinizin dinamiğidir. Banane? Konu sahibi sizlerin yorumlarının aksine kocasını gaza getirmemiş, sakinleştirmiş. “Bundan sonra torununu falan göremez” dememiş adama. Ama kayınvalidesi kendi elleriyle mevzuyu zaten o raddeye getirmiş. Konu sahibini kimse suçlayamaz, eşide dahil. Siz kendi sorunlarınızı kocanızla ve kayınvalidenizle çözün.
(Yok canım asla öyle düşünme eşinde annesinin ne mal olduğunu anlayacak zaten yani ortada kırılacak bi durum yok kı bence tek kelime etmeden sakince olayı anlat videoyu izlet senin ailen sen görüşmek istersen saygı duyarım ama ben artık görüşmek istemiyorum de olsun bitsin) iyice okuyun bakalım gaz mi vermişim yoksa yatıştırmaya mi çalışmışm? Daha neyin ne olduğunu anlamadan sadece konuşmak için konuşuyorsunuz ama sizi anlıyorum bazıları kötülükten besleniyor normaldir...Arkadaşım benim düşüncemi savunmam için birilerinin bana destek olmasına ihtiyacım mı var? Aklım, fikrim benim bireyselim değil mi? İlginç bi şekilde çocukları alıp kayınvalidelere götürecekmişim gibi savaşıyorsunuz benimle. Biraz özgüven. Konu sahibi hamile, hassas, sizde veriyorsunuz gazı. Daha doğmamış çocuğa çeşit çeşit donlar biçtiniz. İyi çocuk sizinse siz karar veriyorsanız, babanında söz hakkı yoksa bu sizin evliliğinizin dinamiğidir. Banane? Konu sahibi sizlerin yorumlarının aksine kocasını gaza getirmemiş, sakinleştirmiş. “Bundan sonra torununu falan göremez” dememiş adama. Ama kayınvalidesi kendi elleriyle mevzuyu zaten o raddeye getirmiş. Konu sahibini kimse suçlayamaz, eşide dahil. Siz kendi sorunlarınızı kocanızla ve kayınvalidenizle çözün.
Ya ne komiksiniz. Yazmışsınız da yazmışsınız. Ne anlattınız 3 etiketlik Allah aşkına? Uğraşamadım vallahi okumakla. Gasp etmeyin daha fazla konuyu. İyi günler size.(Yok canım asla öyle düşünme eşinde annesinin ne mal olduğunu anlayacak zaten yani ortada kırılacak bi durum yok kı bence tek kelime etmeden sakince olayı anlat videoyu izlet senin ailen sen görüşmek istersen saygı duyarım ama ben artık görüşmek istemiyorum de olsun bitsin) iyice okuyun bakalım gaz mi vermişim yoksa yatıştırmaya mi çalışmışm? Daha neyin ne olduğunu anlamadan sadece konuşmak için konuşuyorsunuz ama sizi anlıyorum bazıları kötülükten besleniyor normaldir...
Annesine toz konduramayan adama ilk yapacağı görüntüleri izlettirmek olurdu.
Şok oldum ne manyaklar var. Özür dileyip mahçup olacağına daha da arsızlaşmış. Allah sizi ve bebeği korumuş bu manyaktan.
Bu olayı normalleştirmeye çalışanlardada bu potansiyel var bence. Ne demek merak edip eşya karıştırmak. Bu nasıl normalleştirilir. Nasıl şartlarda büyüdünüz ki size normal geliyor. Bir insan anne diye herşeyi yapabilir mi? Haddini bilmeli insan.
Siz artık düşünüp üzülmeyin. Zaten kendini de belli etmiş rezil. Bebeğinize odaklanın stres yapmayın. Kendi ailenize anlatıp annenizi de endişelendirmeyin. Bu sefer sizin ailenize çamur gibi bulaşmaya çalışacaktır. Eşiniz olayı kapatsın.
Hasta bu kadın ya bebim kv de de haksız olduğunda sinir krizi geçirir duygu sömürüsü yapar affederiz snr hiç bişe olmamış gibi davranır o krizleri geçiren deliren kadın gider bence iyi olmuş annesi tamam ama bir anne torunu için allah yüzünü size de bana göstermesin ne demek yani insan düşmanına söylemez her işte bir hayır her şerde bin hayır demişler sen ailene bak boşverKızlar ancak yazabiliyorum tüm detayları yazıcam ve konuyu kapattırıcam.
Eşime videoyu izlettim inanamayıp tam 5kere falan izledi. Şok oldu. Dondu kaldı. Bu kadar ileri gitmiş olamaz dedı oturduk sakınlestırdım konustum. Yoksa bende ateşi harlasam öfkeyle kalkan zararla oturacak bebegım etkılenecek ona bısey olmasın dıye sakınlestırdım dayanamadı sonuna kadar hak verdı (vermeyıp ne yapacaktı apacık ortada yapılan) sonra benı de aldı anasına gıttık sen ınmıceksın arabadan dedı ama duyuyorum konusulanları vıdeoyu ona ızlettı bagırıs cagırıslar. Kadın delırdı terbıyesızler ahlaksızlar o o... senınde ahlakını bozmus yatak odasında ne kamerasıymıs evın baska nerelerıne koydunuz senı evlatlıktan reddedıyorum mırasımı kopege verırım de yıne de sana yedırmem dıye saydırdı. Esımde sen bundan sonra benı de torununu da kulagının arkasında gorursun ozur dıleyıp helallık ısteyecegıne yaptıgın seyı yıyıp yutmamımızı beklıyosun oyle mı dedı. Ne utanacakmısım senın o... karın kım bılır ne yedırdı ıcırdı sana da boyle benı bı kalemde sılıp atıyosun allah cocugunun yuzunu gostermesın ne bana ne sıze dedı. Esım de sen bunu dedın ya ne ölüme ne dirime dedi. Eve donduk komsudan telefon 45dk falan sonra annen balkonlarda delı gıbı bagırıyo gel allah askına sakınlestır mahalle ayaga kalktı polıs cagıracaklar dıye gıttık bu swfer butun mahalleye karsı bu kadın o... bu benım oglumu aldı evımı karıstırdı gördüm kac kere yakaladım dıye yalan yanlıs seyler sımdı hastanedeler benı esımın dayıları eve bıraktı sakınlestırıcı yapmıslar uyuyomus esımde sımdı geldı eve. Kendı aralarında cozemedıler butun mahalle duydu herkesın agzında aa yatak odası mı kameramı dıye konusuyodu ınsanlar bız gıdene kadar bas bas bagırarak herseyı yalan yanlıs anlatmıs ınsanlar bı problem oldugunu bıluyolar ama ben karıstırdım yakalandım dıye bagırmamıs ahlaksızlar yatakodalarına kamera taktırmıs dıye bagırmıs. Ruh hastası ya gercekten. Esımde yarın mahalleye gıdıp usulunle anasının cozuttugunu anlatacak el mecbur. Boyle ıste kızlar tesekkur ederım yardımlarınız ıcın allah razı olsun
Konuyu okurken en sonunda kv nin davranislarinda şok üstüne şok yaşadım Allahin sevdigi kuluymussun ki kamera bi vesileyle koulmus ve eşin de sahit olmus olaya yasdigin kotu olay bak sana nasil dönmüş. Esin de annesinin normal olmadigina kanaat getirmiş. Bi fakiri sevindirin benceZaten affedecek dahi olsam bebegın yuzunu ne sıze ne bana gostersın dedıgı an benım ıcın bıttı. Onu orda parcalamadıgıma dua etsın
Aman Allahım bunu şimdi okudum. Gözlerime inanamıyorum. Nasıl bir pislik bu. Ay lütfen bu saatten sonra ne torununu gösterin ne sizi ne oğlunu görsün. Ne evinize gelsin. Lütfen barışmayın sakın. Kocanızda karısına o... diyen çocuğunuzun yüzünü göstermesin diyen annesiyle barışırsa pesssssss. İğrenç laflar bunlar.Kızlar ancak yazabiliyorum tüm detayları yazıcam ve konuyu kapattırıcam.
Eşime videoyu izlettim inanamayıp tam 5kere falan izledi. Şok oldu. Dondu kaldı. Bu kadar ileri gitmiş olamaz dedı oturduk sakınlestırdım konustum. Yoksa bende ateşi harlasam öfkeyle kalkan zararla oturacak bebegım etkılenecek ona bısey olmasın dıye sakınlestırdım dayanamadı sonuna kadar hak verdı (vermeyıp ne yapacaktı apacık ortada yapılan) sonra benı de aldı anasına gıttık sen ınmıceksın arabadan dedı ama duyuyorum konusulanları vıdeoyu ona ızlettı bagırıs cagırıslar. Kadın delırdı terbıyesızler ahlaksızlar o o... senınde ahlakını bozmus yatak odasında ne kamerasıymıs evın baska nerelerıne koydunuz senı evlatlıktan reddedıyorum mırasımı kopege verırım de yıne de sana yedırmem dıye saydırdı. Esımde sen bundan sonra benı de torununu da kulagının arkasında gorursun ozur dıleyıp helallık ısteyecegıne yaptıgın seyı yıyıp yutmamımızı beklıyosun oyle mı dedı. Ne utanacakmısım senın o... karın kım bılır ne yedırdı ıcırdı sana da boyle benı bı kalemde sılıp atıyosun allah cocugunun yuzunu gostermesın ne bana ne sıze dedı. Esım de sen bunu dedın ya ne ölüme ne dirime dedi. Eve donduk komsudan telefon 45dk falan sonra annen balkonlarda delı gıbı bagırıyo gel allah askına sakınlestır mahalle ayaga kalktı polıs cagıracaklar dıye gıttık bu swfer butun mahalleye karsı bu kadın o... bu benım oglumu aldı evımı karıstırdı gördüm kac kere yakaladım dıye yalan yanlıs seyler sımdı hastanedeler benı esımın dayıları eve bıraktı sakınlestırıcı yapmıslar uyuyomus esımde sımdı geldı eve. Kendı aralarında cozemedıler butun mahalle duydu herkesın agzında aa yatak odası mı kameramı dıye konusuyodu ınsanlar bız gıdene kadar bas bas bagırarak herseyı yalan yanlıs anlatmıs ınsanlar bı problem oldugunu bıluyolar ama ben karıstırdım yakalandım dıye bagırmamıs ahlaksızlar yatakodalarına kamera taktırmıs dıye bagırmıs. Ruh hastası ya gercekten. Esımde yarın mahalleye gıdıp usulunle anasının cozuttugunu anlatacak el mecbur. Boyle ıste kızlar tesekkur ederım yardımlarınız ıcın allah razı olsun