Şu bebeği sağlıkla doğurabilecekmiyim

Canım hepsini izlet esıne ve hıçbır yorum yapma. Kadın evıne bısey yapmış yada koymus olabilir heryerı dıdıkle.

Nefretde değil severek aşkla kadının çantasını yere atıp tekmeledi o zaman?
Hmm.. Bu da ilginç bir yaklaşım..

Nefretde değil severek aşkla kadının çantasını yere atıp tekmeledi o zaman?
Hmm.. Bu da ilginç bir yaklaşım..
Yani ilginç olan hiçbirinizin kamera kaydını görmeden, kadının sesini duymadan üzerinde tepindiğini, eşyalara zarar verdiğini falan düşünüyor olmanız. Ben aynı kaydı izlesem “kadın ayağıyla itmiş, ne abartıyorsun” diyeceğim bir görüntüye sinirle konu sahibi “benim çantamı attı yere ve tekmeledi” gibi yorumluyor belkide. Karşımızdaki kayınvalide olunca önce tırnaklar çıkıyor sonra konu okunuyor vallahi. Elini vicdanına koyan yok. Buyursun aklınıza uysun çocuğu göstermesin o zaman. 2 gün sonra boşanma konusu açsın ve sizde sırtını sıvazlayın.

Hadi sizin dedginiz gibi olsun
Bu kadin pskopat olmasa neden cantayi yere atıp ayaği ile ittirip alsin yerine koysunki
hemde hırsız gibi odaya girerek bu nasıl mantık aklım almıyor

Hadi sizin dedginiz gibi olsun
Bu kadin pskopat olmasa neden cantayi yere atıp ayaği ile ittirip alsin yerine koysunki
hemde hırsız gibi odaya girerek bu nasıl mantık aklım almıyor
Yahu bunu konu sahibine sorsanıza. Bi şeye bakarken almıştır atmıştır, sinir olmuştur etiketi bile duruyordu demiş konu sahibi. Kimse girsin canım baksın ne var ki demiyor ki. Ama hanginiz kayınvalidenize kefil olabilirsiniz evde tekken bakmayacağı konusunda onu merak ediyorum. Bu restleri kimse kendi evi içinde çekenez.

Bu durumda siz de kamera kaydını görmediniz. Sizin deyiminizle bizim bu olaya ruh hastalığı dememiz ne kadar kötülükse, sizin de etiketli çantayı dolaptan çıkarıp yere bırakıp ayağıyla hafifçe kenara ittiğini düşünmeniz o kadar saflık (kötü anlamda demiyorum)

Orta yolu bulamayacağız belli ki..
Size iyi günler diliyorum.

Konuyu anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz keşke kwsi de sizin düşündüğünüz gibi masumca meraktan dolabı karıştırmış olsaydı. fakat evde kamera olduğunu bilmiyor kwsi. Ve bu yüzden rahatça yatak odasına girip cantayi tekmeliyo. Benim kwme kinim olduğundan değil o Tür kayınvalidelerin neler yapabileceğini bildiğimdn söylüyorum. Tabi yaşamayan bilemez.Sanırım sizin çok iyi bi kwniz var bu yüzden bu kadar iyimser düşünüyorsunuz. Benim eşyama zarar veren bana zarar vermek istiyordur aynı zamanda çocuğuma da zarar verme ihtimalini göz önünde bulundurarak ben asla çocuğumu onunla görüştürmem!!!

Benim kw ben yokken odamı karıştırıyor ve bir çok eşyami çöpe atıyordu. önceleri insan gibi uyardım yok kadın aynen devam edince odadan çıkarken kapıyı kitletip anahtarı yanıma aldım neden kitledgimi sorduğunda neden odamı karıştırıyorsun dedim sonra zaten ayrı evlere çıktık

Öyle bir video yok ki kocasına izletsin.
Olsaydı 1 sn beklemez izletirdi insan. Konu sahibi yalan söylüyor bence.

Kayınvalidemle çok şükür aram iyi, hiçbir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Ama evde yalnız kalsa bence oda bakar. Kesin bakar. Eleştirmek için bakar, denetlemek için bakar, merak eder bakar. Bi sebeple kesin bakar yani. Yatak odası özel bölge/mahrem düşünce yapısı yok zaten. Ben annemlerin odasına bile girmem. He annemde bakar bu arada. Yakalarsam ikisiyle de kavga ederim. Ama torun göstermeme gibi bi şey söz konusu bile olamaz. Yani çok net ispatlarla çocuğu bana karşı doldururlar mesela, çocuğuma yada herhangi birine zarar verirler, istismarcı olurlar göstermem. Bu tarz şeyler dışında asla bu konuşulamaz. Onların görmesi umrumda değil şahsen, ben çocuğumu anneanne-babaanne-dede sevgisinden mahrum edemem, böyle bir hakkım yok. Bazı şeylerin yerini anne-baba bile dolduramaz. Ben böyle inanıyorum. Benim gözetimimde görebilirler. Heralde yanımda kimse çocuğuma zarar veremez değil mi?

Ya siz ne saçmalıyosunuz hanımefendi. Odama gırdı heryerı karıstırmakla kalmadı ustune cantamı duvara attı tekmeledı hıcbısey yokmus gıbı dolaba gerı koydu yarım saat boyunca tum esyalarımı ınıne dıbıne eseledı bu sadece odada yaptıgı sey. Mutfagımda belkı bıseyın ıcıne bısey karıstırdı belkı banyoda hıc olmadık bısey yaptı ıcım huzursuz bıde kaynanamdan daha dengesız ruh halınızle ugrasamam. Normalmiş abartıymış çık git konumdan

Kızlar şu olaya bi açıklık getireyim kamera dolabımın ustundekı bavulda takılı yanı asla goze carpmayan ama odayı tamamen goren bıyerde. Bazı bayanlar burda oyle bı vıdeo yok bılmem ne falan atıp tutuyolar kendınce cantayı alıp yerıne koymadı salak degılım karıstırdı aldı baktı etıketını gordu yanı sadece bu kısmı bıle benım cınnet gecırmeme neden olması ıcın yeterlıyken aldı duvara fırlattı yere dusunce ıkı kere tekme attı sonra dondu dolap ıcındekı cekmecelerı karıstırdı ve cantayı kılıfına sokup cıktı odadan sonradan salonda mutfakta ne yaptıgını bılmıyorum artık yemegın ıcıne mı tukurdu dıs fırcamı alıp tuvaletemı soktu artık herseyı bekledım dogal olarak. Kendı kendınıze sız bunu normal karsıladıysanız ınsallah ama ınsallah en kısa surede aynısı basınıza gelır umarım bu hamıle halımle tek temennım bu. Benım sızden ıstedıgım sey esıme nasıl anlatmalıyım. Yanı gıdıp kv ıle aılecek ılıskımızı kesme amacım olsaydı zaten daha eve gıtmeden yollamıstım o vıdeoyuama benım amacım esım annesıne gıdıp hırlamasın bagını koparmasın sadece ben gorusmucem torununu da gormek ısterse babasının gozetımı altında bayramdan bayrama gorur. Esımın gelmesıne 3saat var. Sadece acıp ızletıcem ve suphelerımı belgelendırmıs olucam kendı ne yaparsa yapsın ama benım evıme yanıma yöreme artık yaklasamaz dıyecegım bu. Ayrıca Aysenaz93 herkesı kendın gibi fake sanma yanımda bana destek olan yorumunu esırgemeyen arkadaslara tesekkurlerımı sunuyorum allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…