Şu bebeği sağlıkla doğurabilecekmiyim

Yani zaten bu kinle allah korusun bebeğe zarar verebilir zaten iki saniye yalnız bıraksan kafayı yersin belki bişe yapmıcak ama yaptı mı naptı die psikolojin bozulur eşin senin için en büyük nimet adam ailesini korumaya çalışıyo bu ara bence sessiz kal haklısın zaten eşine ne yaparsan yanındayım de ve yorum yapma kendi kendini dibe çekecek kv zaten

İşte baştan beri burada yazan bir tip arkadaş vardı.. Merak ettiği için girmiştir, oğlumun parasını çantaya mı verdin demiştir, çantaya basmamış, itmiştir Vs vs.. Umarım oğluna torunu için dediği cümleyi iyi okumuştur.. Hiçbir anne evladının canı yansın istemez.. Dediği çok çok ağır.. Demek ki çantayı iten, tekmeleyen insana da zarar verebilir.. Nitekim Psikoloji denilen birşey var.. İnsanlar kağıt üzerine yapılan çizimlerden bile ne manalar çıkarıyorlar..

Göster bence annesine toz kondurmayan adam görsün annesini.

Şu forumda şaşırmayacağım diyorum her seferinde şaşıracağım bir konu daha çıkıyor.
Konu ayrı şaşırtıcı bu kayınvalide bozuntusunun aklanmaya çalışılması ayrı şaşırtıcı.
Yaşadığınız mide bulandırıcı.
Bu olayı normalleştirenler de aynı potansiyele sahiptir ancak.
Yoksa kimse böyle bir şeyi sakin karşılayamaz.
Yerinizde olsam kişisel ürünlerimi çöpe atardım ben de aynı sizin gibi. Evi kırklayasım gelirdi.
Lisede yurtta başka kızın şampuanına tüküren duymuştum aklıma getirdi bu konu

Arkadaşlar gezerken konuya denk geldim. Bırakın kayınvalidenin gelininin odasını karıştırmasını, annesi bile karıştıramaz. Bu hareket gelinini birey olarak kabul etmediğini gösterir. Ve saygı duymadığını da. Doğru düzgün insan odanın içine bile bakmaz oğlunun mahreminin. Ben kayinvalidemle arkadaş gibiyim. Her şeyimi bilir, odamda da yardımına ihtiyacım olduğu zaman cekmecemden bir şey alırken seslenir şurayı açıyorum diye. Asla ve asla sahibi evde yokken o odaya da girilmez, dolabı da açılmaz. Çantayı yere atmak ne demek hem. Sizler oğlunuza ya da kızınıza evliyken böyle bir şey yapma hakkı kendinizde bulur musunuz?

Kayınvalidemi öpmek istiyorum şu an ya..
İzletin eşinize.
Kırılıyor mu dökülüyor mu boşverin

Üşenmedim bütün sayfaları okudum.Allah kurtarmış sizi böyle insan müsveddesinden.

Off ne konuydu o öyle
Asla yapacağım bir şey değil ama gidip kayinvalidemi öpesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…