Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

iyi çok şükür canım:)
ya bişi dicem .yumurta döllendikten sonra ağrı bişi olması lazım dimi .ben de bi ağrı sızı yok demekkiii ...olmadı
hemen olumsuza bağladım:26:

ya bişi dicem .yumurta döllendikten sonra ağrı bişi olması lazım dimi .ben de bi ağrı sızı yok demekkiii ...olmadı

bunu ben de merak ediyorum..döllendikten sonra hemen ne oluyor kızlarr:44::44::44:

Son düzenleme:
karnımın özellikle sol tarafında ve belime doğru sancılar varr içeride ne oluyor acaba :44::44:

canım bende aynı durumdayım adetim yok ama testler negatif eğer adetim gelirse sıkı bir çalışma içine gireceğim çok üzgün bir haldeyim bu arada aranıza yeni katıldım tek başıma kafayı yemektense sizle paylaşmak daha iiii gelcek sanki bana

hoş geldin cnm üzme tatlı canını umut bitmez unutma...Hem Allah var o ne büyüktür!!

Sen takıl bize inan mutlu olacaksın

hoşgeldin canım.beraber dertleşiriz burda.ee adetine ne kadar var senin?

yok cnm döllendikten sonra ağrı olack diye bişey yok.sadece çatlayınca akıntı gelir.bazılarındada kasık ağrısı olur. ağrı olmaması normal.hem şuanda hamile olsan bile ağrılarla belli etmesi bence mümkün değil.rahat ol yani

hamilelik takvimi ekleyince coşturmuşum milleti :)) kızlar alıntı nasıl yapılıyor bilmiyorum. çok güzel şeyler yazmışsınız.inşallah dediğiniz gibidir. hamileyimdir.

hamilelik takvimi ekleyince coşturmuşum milleti :)) kızlar alıntı nasıl yapılıyor bilmiyorum. çok güzel şeyler yazmışsınız.inşallah dediğiniz gibidir. hamileyimdir.

sen takvimini ekleyince heyecan yaptık biz de:) ya bukadar nasıl emin ooldun .belirtilerini yazsana kardeş ve de ne zamandan beri belirti yaşıyosun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…