- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
sağol canım iyiyim kızları görünce çok heveslendimçok da mutlu oldum bize de çalışmalara devam etmek düşüyor artık
sen nasılsın görüşmeyeli[/QUOTE
iyi çok şükür ,yumurtlama günlerm bu aralar ,bel ağrısı yok inş geçmemiştir günüm:44: ...ya daha var zamanı
ayyy yoksa bu onun yaramazlığı mııı dermişimmmHayırlısı tatlıcım inşallah hepimizin gerçek çizelgeleri olacak allahın izniyle
iyi çok şükür canım:)
ya bişi dicem .yumurta döllendikten sonra ağrı bişi olması lazım dimi .ben de bi ağrı sızı yokdemekkiii ...olmadı
hemen olumsuza bağladım:26:
canım bende aynı durumdayım adetim yok ama testler negatif eğer adetim gelirse sıkı bir çalışma içine gireceğim çok üzgün bir haldeyim bu arada aranıza yeni katıldım tek başıma kafayı yemektense sizle paylaşmak daha iiii gelcek sanki bana
canım bende aynı durumdayım adetim yok ama testler negatif eğer adetim gelirse sıkı bir çalışma içine gireceğim çok üzgün bir haldeyim bu arada aranıza yeni katıldım tek başıma kafayı yemektense sizle paylaşmak daha iiii gelcek sanki bana
hoşgeldin canım.beraber dertleşiriz burda.ee adetine ne kadar var senin?
adetim geçeli 8 gün oldu ama testler negatif eğer gelirse gelecek ay bayağı bi çalışma içine gireceğim
hoşgeldin canım.beraber dertleşiriz burda.ee adetine ne kadar var senin?
hoş geldin cnm üzme tatlı canını umut bitmez unutma...Hem Allah var o ne büyüktür!!
Sen takıl bize inan mutlu olacaksın
canım doktora gitsene sorun ne imiş
iyi çok şükür canım:)
ya bişi dicem .yumurta döllendikten sonra ağrı bişi olması lazım dimi .ben de bi ağrı sızı yokdemekkiii ...olmadı
hemen olumsuza bağladım:26:
canım 8 gün oldu adetimin günü geçti ama testler hep negatif
canım hoşgeldin aramıza.kan testi yaptırdın mı?
evet canım oda negatif
hamilelik takvimi ekleyince coşturmuşum milleti :)) kızlar alıntı nasıl yapılıyor bilmiyorum. çok güzel şeyler yazmışsınız.inşallah dediğiniz gibidir. hamileyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?