• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an evi terketmek istiyorum ne yapmalıyım?

sen niye gidecekmişsin yaaa...
bırak o defolsun ama yine maddi destek lazım..
allah yardım etsin sana..

Çocukların kaç yaşlarında bilmiyorum ama şunu net görüyorum ki o adama katlanmak durumundasın.
Eğer kararlı davranırsan ama üç yıl ama beş yıl sonuçta bitecek bu katlanma sürecin.
Bence bir an önce iş bul.
Gerekirse asgari ücret al yarısını bakıcaya ver ama kendine ait az da olsa paran olsun.
Sonra da şiddetle kilo ver. Senin kendine güvensizliğin bundan ötürü bence.
Kararlı bir kadından daha güçlüsü olamaz!
Namusunu sorgulayan insan sanalda yediği naneleri temizlesin önce.
Allahım ne kadar sinirim bozuldu önceki konunu ve diğer konuya yazdıklarını görünce!

Arkadaslar belki aramizda avkat olanlar vardir onlar daha da iyi bilirler; benim bildigim kadariyla kocanin psikolojik ve sözel siddet uygulamasi da onun 6 ay süreyle evden uzaklastirilmasina sebep oluyor.
Üstelik mahkeme karari olmadan.
Konu sahibi b drmda, belki bir avukat yardimiyla, kocasinin sözel siddet ve baski uyguladigini beyan ederek onu 6 ay evden uzaklastiramaz mi? B süre icin nafaka da baglaniyordu sanirim...

Kendi defolup gitsin hakikaten erkekse çıksın gitsin, atıp tutmasın!
Onlar hiç çocukları düşünmez zaten kadın tek başına yapıyor çocuğu.
Tövbe yarabbim ya sabır!
İki dk da deli oldum gene:ssz:

Eve geldi ve konuşalım dedi konuştuk.

Bu kez de ben senden ayrılmak istemiyorum ve senin zayıflamanıda istemiyorum beni terkedersin o zaman diyor...

Dengesiz mi? Salak mı? anlamadım.

şimdi mutfaga girmiş bana yemek yapacakmış :S yemem diyorum geçimsizlik yapma diyor.

gündüz bu adam benden boşanmayacak mıydı? bu karaktersizlikte ne?

Artık onun zihinsel anlamda sağlıklı biri olduğunu düşünmüyorum.

Akıl işi değil bunlar çünkü :S

Eve geldi ve konuşalım dedi konuştuk.

Bu kez de ben senden ayrılmak istemiyorum ve senin zayıflamanıda istemiyorum beni terkedersin o zaman diyor...

Dengesiz mi? Salak mı? anlamadım.

şimdi mutfaga girmiş bana yemek yapacakmış :S yemem diyorum geçimsizlik yapma diyor.

gündüz bu adam benden boşanmayacak mıydı? bu karaktersizlikte ne?

Artık onun zihinsel anlamda sağlıklı biri olduğunu düşünmüyorum.

Akıl işi değil bunlar çünkü :S

aynen öyle..kocan dengesiz bir kere ve bence gerçekten normal değil..

zayıflamanı istemiyor çünkü başkalarına bakacaksın sanıyor..aşırı bi güven problemi var..

psikoloğa gitmeyi teklif ettin mi?

aynen öyle..kocan dengesiz bir kere ve bence gerçekten normal değil..

zayıflamanı istemiyor çünkü başkalarına bakacaksın sanıyor..aşırı bi güven problemi var..

psikoloğa gitmeyi teklif ettin mi?

Zorla bir kere götürdüm şizofren hapı yazıp gönderdiler.

Her zaman böyle, evde savaş çıkarıyor sonra hiç yapmamış gibi davranıyor.

gündüz boşayacaktı ben de eve gelince yüzüne bakmadım çocuklara yemek verdim ona vermedim sormadım bile aç mısın diye, konuştuktan sonra şimdi domatasi biberi almış menemen yapacakmış bana.

Salak işte...Beni aldığında manken gibiydim o zaman kendine baktım. bunun tespitine göre böyle yapacaksam yine böyle bir dengesize bakardım her halde... Aman aman Allah korusun!

şizofren hapı ne? tanısı neydi ki?

kişilik bozukluğu olabilir mi?

siz psikiyatriste gittiniz sanırım,ilaç verdiğine göre.

Son düzenleme:
şizofren hapı ne? tanısı neydi ki?

kişilik bozukluğu olabilir mi?

İsmini hatırlamıyorum 3 kutu hap yazmışlardı ben de psikologa gittim ama sadece sakinleştirici yazmışlardı ben de merak edip eczaneye sordum bu haplar neden bu kadar fazla diye genelde şizofrenlere yazılır bu ilaçlar dedi.

Sanırım öyle bir sorunu var ben çözemedim bu işi...

işinne gelen yer de cin gibi aldatma deseniz boy boy...

Bu hali ile ya deli ya arsız diye düşünüyorum.

İsmini hatırlamıyorum 3 kutu hap yazmışlardı ben de psikologa gittim ama sadece sakinleştirici yazmışlardı ben de merak edip eczaneye sordum bu haplar neden bu kadar fazla diye genelde şizofrenlere yazılır bu ilaçlar dedi.

Sanırım öyle bir sorunu var ben çözemedim bu işi...

işinne gelen yer de cin gibi aldatma deseniz boy boy...

Bu hali ile ya deli ya arsız diye düşünüyorum.

canım psikolog ilaç veremez böyle bir yetkisi yok,doktor değil çünkü..

e ne yapmayı düşünüyorsun peki?

Araştırma hastanesinin psikiyatri pol. gitmiştik.

dediğinizi dinledim evde kaldım sorunlarımı çözmeye çalışıp ona yol vermeyi düşünüyorum.

en mantıklısını yapmışsın..özellikle çocukları bu adamla yalnız bırakmaman iyi olmuş..sen temkinli olmaya devam et zamanı gelince yol verirsin onu mu çekeceksin ömrün boyunca.

hadi bakalım iyi haberlerini alacağız İnşallah..

bacım lütfen beni yanlış anlama ama anlattıklarına inanmakta güçlük çekiyorum
yani böyle adamlar hakikaten yaşıyor mu :53: :53: :53: :53: :53:
öneriye gelince önce işe girip sonra adamı postalamak lazım

daha önce ki açtığım konuyu biliyorsunuz ve onun gibi daha nice problemlerim var...

biraz önce ben burda sizlerle yazışırken eşim geldi ve ben artık çekemiyorum boşanacağım vs. gibi laflar etti sebebi de Araba bozulmuştu 1000 tl masrafı çıkmış ve ben namuslu yaşamıyor muşum :43: sokakta ki kediyi sevsem ona ilgin mi var? der geçenlerde kadın doğum doçenti bana ''Rahatsızlıkların geçince zayıfla yüzün çok güzel, güzel bi kadın olacaksın'' dedi bu içine dert oldu koskoca doçentin işi gücü yok benim gibi zavallıya bakacak sanki :43: o beni motive etmeye dedi. Benim liseden arkadşlarım olamaz mesela o bile çoktur bana ben erkeklerle konuşursam aman aman namusum gider ona göre... duydunuz mu namussuz olan ben mişim :43:

Çok ağır konuştu evden gidesiöm var çocuklar okulda üzerimde 70 tl para var aile politikaları il müdürlüğüne gideyim diyorum Allah muhafaza birine kaçtın falan der de. Çocuklarım kalacak o sırada burda onları bırakmam, bırakamam çocukları alıp gitsem gücüm yok kızlar ne yapacağımı bilmiyorum çok ağırıma gitti. Şimdi çekip gidince sonrasında ne olacak bilmiyorum önüm bulanık vasıfsızım iş yok güç yok psikolojim alt üst aile deseniz o da yok naparım bilemedim şu an da tek istediğim evi terketmek doğru karar alamıyorum son dönemde belki şu an bile kendimi doğru ifade edemiyorum Allah rızası için bana akıl verin. Çıkmazdayım param pulum olsa ya da bir işim 5 dk durmam gitmek istiyorum kaçmak istiyorum :43:

SLM YAZINI OKUDUM BENİ BİR ABLA GİBİ GÖR EVLİLİKTE SEVGİ KADar sabırda çok önemli. şu an kendini köşeye sıkışmış gibi hissediyorsun haklısın ama ne olursa olsun çocukların için pes etme sabırlı ol ve dua et elbet bunlar geçecek bunu kendi deneyimlerimden biliyorum aynı şeyleri bende yaşadım sabır her şeyin ilacıdır allaha emanet ol

Bu adamın her gün bir şeyleri çıkıyor ve canım sıkılıyor :S

Ben bunu sanalda yakaladıktan sonra artık girmiyor, giriyorsa da iş yerinden giriyordur.

Ama pc le uğraşırken geçmişe dönük illa ki bir pisliğini buluyorum ve çıldırıyorum...

Ay bir de pişkin sormayın!..

Bir de bu yediği haltları mesai saatleri içinde de yapmış bildiğim kadarı ile devlet memurunun yaptığı bu şey suç ve ben de hepsini kayıt altına aldım.

Önce benimle kavga etti sonra da barışmaya çalıştı.

Hem onu terkedeceğimden korkuyor hem de bana rest çekiyor.

Bu adam psikolojik sorunlu mu yoksa altında yatan bir sebep mi var bilemedim.

bu gel gitleri benim de ayarımı kaçırdı.

Eskiden çok sakindim şimdi öfkelenince gözüm dönüyor...

Pisliklerini göre göre geçici bir süreliğine katlanmak ne zormuş :43:

İŞİN AÇIĞI CİNNET GETİRMEKTEN KORKUYORUM!..

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle kavga dövüşle olmaz nekadar haksızlığa uğrasanda hakaret etsede sızın çocuğunuz var onlar için kavga etmeden ayrılmaya bakın bukadar soğudun madem al karşına konuş anladığı kadarıyla tahmın edebılıyorum bu adam bıraz zor anlar ama konuşarak çözün ayrılma işini yada bundan sonrakı hayatınızı

daha önce ki açtığım konuyu biliyorsunuz ve onun gibi daha nice problemlerim var...

biraz önce ben burda sizlerle yazışırken eşim geldi ve ben artık çekemiyorum boşanacağım vs. gibi laflar etti sebebi de Araba bozulmuştu 1000 tl masrafı çıkmış ve ben namuslu yaşamıyor muşum :43: sokakta ki kediyi sevsem ona ilgin mi var? der geçenlerde kadın doğum doçenti bana ''Rahatsızlıkların geçince zayıfla yüzün çok güzel, güzel bi kadın olacaksın'' dedi bu içine dert oldu koskoca doçentin işi gücü yok benim gibi zavallıya bakacak sanki :43: o beni motive etmeye dedi. Benim liseden arkadşlarım olamaz mesela o bile çoktur bana ben erkeklerle konuşursam aman aman namusum gider ona göre... duydunuz mu namussuz olan ben mişim :43:

Çok ağır konuştu evden gidesiöm var çocuklar okulda üzerimde 70 tl para var aile politikaları il müdürlüğüne gideyim diyorum Allah muhafaza birine kaçtın falan der de. Çocuklarım kalacak o sırada burda onları bırakmam, bırakamam çocukları alıp gitsem gücüm yok kızlar ne yapacağımı bilmiyorum çok ağırıma gitti. Şimdi çekip gidince sonrasında ne olacak bilmiyorum önüm bulanık vasıfsızım iş yok güç yok psikolojim alt üst aile deseniz o da yok naparım bilemedim şu an da tek istediğim evi terketmek doğru karar alamıyorum son dönemde belki şu an bile kendimi doğru ifade edemiyorum Allah rızası için bana akıl verin. Çıkmazdayım param pulum olsa ya da bir işim 5 dk durmam gitmek istiyorum kaçmak istiyorum :43:

okuyan erkeklerin daha sorunlu olduğunu duymuştum doğru bu kanı bunan inanıyorum artık paranız olmadığı için evden de gidemiryorsunuz gitsenizde başka bi erkek yaptasını yapiştirirlar bence bi iş bulun ve alın çocukları evden çıkın hiç bi kadın bi adamın kahrını çekmek zorunda değil

Back