Çok uzun olmuş çok
Merhabalar yeniden daha önce evlilikle alakalı bu konu açıp fikir sormuştum. Şimdi gecenin bu saatinde uykusuz kırgın ve umutsuz bi şekilde yeniden yazıyorum.
Bu mart sonu evlendim ama eşimle aynı evi Eylül başlarında paylaşmaya başladık. Bir gün iyi iki gün kötü düşe kalka bugüne geldik. İkimizde çalışıyoruz. Ama eşim evlenmeden önce çok kez konusmamiza ragmen su an tam tersini yaparak ev işlerinde beni yalnız bırakıyor. Ufak tefek şeyler yemek tepsisi kaldırmak veya balkon yıkamak gibi işleri yapıp yapıyorum işte diyor. Birçok kez iyilikle konuştum bir kez öfkeyle. Ve bugün bana dedi ki ev işleri düzeni kadını ilgilendirir kadın yapar yorulursam veya yardım istersem edermiş. Bundan önce yalnız yaşarken bu işleri sen yapıyordun şimdi neden bana yıktın ev ortak alan ve bende çalışıyorum birlikte yapalım istiyorum dedim. Bir tabak fazla kaldirmak veya makineye onunda camasirlarini atmak bana neden zor geliyormuş nolurmus. Delirdim. Bu sözlerden sonra ne söylesem boş. Ve daha önceki konumda bahsetmistim benimle bi yere zoraki gidiyor orda da zorla geldiğini bi şekilde anliyorum demiştim. Birkac kez de neden böyle yaptığını sorduğumda sen yanlış anliyorsun takiyorsun abartiyorsun tarzı soylemlerle cavap vemisti. Yine bugün tartışmada bu konu açıldı ve ben seninle her hafta bi yere gitmek zorunda mıyım dedi. Şok oldum. Her hafta filan bi yere gitmedik bu arada ama ben vaktimiz var hafta sonumuz var e paramız var gezelim istiyorum söyleyin bu istek abartı mı? Severek evlendik ama sanırım sadece ben sevmişim. Tv telefon düşkünlüğü. Benle muhabbeti sınırlı telofondaki grubuyla makara kukara sohbet. Evde yatayım her iş sare de. Duygu yok samimiyet yok bağ yok. He arada çok iyi anlastiğımız zamanlarimiz oluyor sarılır öper arada aklına eser bir dal gül getirir. Ama aramızda bi sıcaklık yok. Böyle bir adamla ömür geçer mi ? Dedim uğraştım didindim bir seyler güzel olsun istedim olmadı kendi haline bırakıp bi de öyle bakayim. Sonra da işim gücüm aile desteğim var yol yakınken bosanayim diye düşündüm. Yuva kolay kurulmuyor canım yanıyor ama böyle mi olmalı? Ben su an izindeyim o bazı sebeplerle denk getiremedi. Bana izinde şuraya gideceğim surda kalacağım filan planlarindan bahsetti ama seninle de sunu yapalim demedi ki birlikte çıkacaktık izne. Ve suan çıkamadı o izindeyken de ben çalışıyor olacağım. İçimi dökmek istedim yeniden.
Olmaz değil mi olmaz olmaz eş demek bu mudur?