- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
Ruh halini iyi anliy abiliyorum insan böyle durumlarda kacip gidip yeni huzurlu hayat baslamak istiyor..
Ama cocuklarin var en mantiklisni düsünmelisin.
O sana git bosancam deyince, sen de ki ben kadinim hic bir yere gitmiyorum ama bosanma fikri iyi fikir cünkü ben seni cekemiyorum arti, o yüzden bir an önce kenidne kalcak bir yer buk ve git.
Hemen de dava ac de.
Bir kere suskun hic kalma.
Cvp larini hep hazir tut , ona hazir cvp ver.
Senin gibi s.... le duracagima yanlizi huzurlu cocuklairmla yasamayi tercih ederim de.
Sana diyecek nasil yanliz yasayacaksin vs... senin paran yok ailen yok seni cökertmeye calisacak.
Sende deki, millionlarca insan basariyor da benmi basaramicam, merak etme benonuda basaririm, senin gibi adam icin ailemi ezmeyi basardiysam , sensiz huzurlu yasamayi cok daha iyi basaririm.
Senin gibi adami cekmeyi basardiysam senden ayrilmayi hayli hayli basaririm.
Buhüne kadar idare ttiysem cocuklarim babasiz kalmasin diye, ama sen aileyi bile hak etmiyorsun.
Su an da benim huzurm herseyden önemli oldugu icin ben su an istedigimi basaririm.
Sana bir hafta veriyorum ev mi bulcan ne bulcaksan bul git.....
Hatda yeni bir sevgili bulki senden cabuk kurtulayim.
haydiiiii ancak gidersin de....
dayak yersen hemen rapor al polisi cagi ve attir onu evden.
Imdaaaat diye bagir vallaha böyle adamlara böyle olacaksin yoksa cok ezilirsin...
Kolay gelsin canim
allah kurtarsin...
Ama cocuklarin var en mantiklisni düsünmelisin.
O sana git bosancam deyince, sen de ki ben kadinim hic bir yere gitmiyorum ama bosanma fikri iyi fikir cünkü ben seni cekemiyorum arti, o yüzden bir an önce kenidne kalcak bir yer buk ve git.
Hemen de dava ac de.
Bir kere suskun hic kalma.
Cvp larini hep hazir tut , ona hazir cvp ver.
Senin gibi s.... le duracagima yanlizi huzurlu cocuklairmla yasamayi tercih ederim de.
Sana diyecek nasil yanliz yasayacaksin vs... senin paran yok ailen yok seni cökertmeye calisacak.
Sende deki, millionlarca insan basariyor da benmi basaramicam, merak etme benonuda basaririm, senin gibi adam icin ailemi ezmeyi basardiysam , sensiz huzurlu yasamayi cok daha iyi basaririm.
Senin gibi adami cekmeyi basardiysam senden ayrilmayi hayli hayli basaririm.
Buhüne kadar idare ttiysem cocuklarim babasiz kalmasin diye, ama sen aileyi bile hak etmiyorsun.
Su an da benim huzurm herseyden önemli oldugu icin ben su an istedigimi basaririm.
Sana bir hafta veriyorum ev mi bulcan ne bulcaksan bul git.....
Hatda yeni bir sevgili bulki senden cabuk kurtulayim.
haydiiiii ancak gidersin de....
dayak yersen hemen rapor al polisi cagi ve attir onu evden.
Imdaaaat diye bagir vallaha böyle adamlara böyle olacaksin yoksa cok ezilirsin...
Kolay gelsin canim
allah kurtarsin...