• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an evi terketmek istiyorum ne yapmalıyım?

ilk önce kendine güven. diğer konunnuda okudum. senin kilonla hiç bir bağlantısı yok yaşadığın olayların. eşin seni aldatma girişiminde bulunmuş yada aldatmış. kendisi yapabildiği için sendende bekleyebiliyor. ve ruh hastası işte...

aile ve sosyal politikalara başvurabilirsin. maaşta bağladıklarını duydum. en azından bilgi alabilirsin. ancak yanlış birşey olmasından korktum. adam hasta.. bilemedim şimdi...

Ne kadar kötü de olsa onlar snein ailen
Birgün herkes el olabilir, ailen her zaman yanında olacaktır
Sana birşey olsa en çok onların canı yanar çünkü

Aileme yanaştım bir sıra ama bana git namusunu temizle dediler :43: bu adamdan ayrılınca namusum gidecekti sanki. Hep 183 ararım ve hep sorarım sesim kaydediliyor mu diye ordan anneme notlar bırakırım ve sorarım sonra eğer ölürsem ailem sesimi dinleyebilir mi diye :43: bu kadar çaresiz bu kadar düşkünüm işte...:43: :43: psikolojim alt üst oldu bir keresinde bakanlık polisi aramış ben şikayetçi olmadığım halde. O bayanı o evden almaya çalışın diye.

evet ruh hastası

geçen çocuklarla sokakta köpek seviyorduk bana '' Sen köpekleri seviyorsun millette sana bakıyor, seviyor'' dedi. Hani fizik düzgün olsa derim ki belki olabilir ama şişman biriyim herkesin işi gücü ben miyim sanki :(

O çok uyanık açmıyor davayı bütün derdi beni bezdirip bana açtırmak ve her kesin karşısında ben boşanmadım kendisi boşadı demek.

En kötü yanı da eşimin görevi toplumun güvenlğini ve huzurunu sağlamak :( Kendinizi böyle bir adama teslim ediyor olmanız sizin için de ne acı değil mi? :43:

manyak ruh hastası sapkın kişi kendinden bilir işi demek kendisi sokakta kadınlara bakıyor içini çekiyor pis mikrop

bu herif boşanmaz sen dava açınca da boşanmak nedir bilmez o yüzden sağlam delillerin olması lazım ki dava uzamasın hakim boşasın sizi. o kadınlarla yazıştıklarını sakla, bir daha da sana el kaldırırsa şikayet et gelsin mesai arkadaşları götürsünler karakola

Aileme yanaştım bir sıra ama bana git namusunu temizle dediler :43: bu adamdan ayrılınca namusum gidecekti sanki. Hep 183 ararım ve hep sorarım sesim kaydediliyor mu diye ordan anneme notlar bırakırım ve sorarım sonra eğer ölürsem ailem sesimi dinleyebilir mi diye :43: bu kadar çaresiz bu kadar düşkünüm işte...:43: :43: psikolojim alt üst oldu bir keresinde bakanlık polisi aramış ben şikayetçi olmadığım halde. O bayanı o evden almaya çalışın diye.

ne namusu ne namus temizlemesi anlamadım

perişan ettin beni ya :14:

düşkün değilsin sadece çok yalnız bırakılmışsın..anne yüreğidir dayanamaz herhal de ya,ne biliyim..

biz sadece buradan konuşabiliyoruz seninle,inan şu anda sana yakın olmayı derdine çare olabilmeyi çok isterdim..

bir mesleğin var mı peki?

sen de bir annesin değil mi? lütfen ailene anlat bunları..onların evladısın elbette affedecekler seni..kim evladını sokağa atar mümükün bu?

hatalar insanlar için ama sen bu hatanı anladın zaten,ailenden korkma..el oğlu gibi sevip de yarı yolda bırakmaz onlar..

ailene,annene anlat bunları..

bunu ben de isterdim :43: :43:

ama iki tane oğlları var birine ev birine son model araba aldılar gözüm yok Allah daha fazla versin.

ben sanki evlatlığım :43:

canım bak herkes sana mantıklı tavsiyeler vermiş. bazılarını denemişsin hatta dayak da yemişsin. geriye kalan tek şey ailene sığınmak oluyor. ağlayarak telefon aç dayak yedim aldatıldım ahlaksızlıkla suçlandım diye yardım edin gidecek hiçbir yerim yok de. senin çocuğun dayak yese bile eve almamazlık yaparmısın? çocuklarının başını sokacakları bi ev olur. annen ev hanımıysa çocuklarını eve bırakıp çalışmaya başlarsın. annenle babana da yük olmazsın, hem kocandan altığın nafaka parası hem de işinden aldığın parayla ailene de bu yaptıklarına karşı minnet ifadesi olarak eve para verirsin. çevremde bunun örneği var canım. bu durumda olan tek bayan sen değilsin. hadi güçlü ol, Allah sabır versin :)

yaaa iki dakika içinde mahvoldum okudukca
bir kadının ne kadar aciz duruma düştüğü psikolojısının bozuldugu bir ülkede yaşıyoruz
kadınlar lütfen duygusallığı bir kenara bırakın ve lütfen akıllı davranmaya çalışın
Rabbim yardımcın olacak senin ama biraz kendini toparla ve öncellikle ağlamayı bırak ve karsısında dik dur ve sana namussuz dediğinde ne yaptım namussuzluk de sen onu sıkıştırmaya çalış sende onu ama sakın cocuklarını bırakıp gitme

bu adam gerçekten hasta..işte o yüzden diyorum çocuklarını o adamla yalnız bırakıp evden gitme diye..

ve lütfen şu kilo takıntını bırak,kendini aşağılamayı bırak.kendine biraz güven nolur :(

adam normal değil ki,ister kilolu ol ister zayıf bu bişeyi değiştirmez.

gurumu çok kırdı ama sizlerden duydum hak kaybettiğimi ona cenneti sunmak istemiyorum şu an da mantığım kal diyor ama kalbim :43:

İhtimal vermek istemesek te böyle anneler de var malesef.
Evladının tüm çaresizliğine rağmen el uzatmak yerine iten, hakettin diyen.
İki abin var onlar yardımcı olamaz mı.
Eziyet ediyor bana desen , el uzatmazlar mı.

çok üzüldüm canım ya keşke elimizden bişey gelse
ne bileyim bir miktar para şimdilik işini görecek olsa bulunur aa ne yapılabilir başka bilemiyorum çözüm için :5:

perişan ettin beni ya :14:

düşkün değilsin sadece çok yalnız bırakılmışsın..anne yüreğidir dayanamaz herhal de ya,ne biliyim..

biz sadece buradan konuşabiliyoruz seninle,inan şu anda sana yakın olmayı derdine çare olabilmeyi çok isterdim..

bir mesleğin var mı peki?

sağolun. Mesleğim olsa ezemezdi beni bu kadar.

gurumu çok kırdı ama sizlerden duydum hak kaybettiğimi ona cenneti sunmak istemiyorum şu an da mantığım kal diyor ama kalbim :43:

canım avukat falan değilim ama ben öyle biliyorum..evi terk eden taraf dezavantajlı sayılıyormuş..ama bilen birileri varsa yazsın lütfen..

ayrıca onu da bırak adam manyağın önde gideni,sana iftira atabilir hatta çocuklara bile zarar verebilir..o yüzden gitme diyorum zaten..mantıklı olmaya çalışıyorum yani..

sitenin hukuk bölümü var,bu konuyu oraya bir sorsan keşke.

İhtimal vermek istemesek te böyle anneler de var malesef.
Evladının tüm çaresizliğine rağmen el uzatmak yerine iten, hakettin diyen.
İki abin var onlar yardımcı olamaz mı.
Eziyet ediyor bana desen , el uzatmazlar mı.

Bir gece dövdü beni ve aileni arayacağım dedi evden çıktı ben de yine kendimi düşündüğümden değil de babamı arar gece gece adam yaşlı kalbine iner yalan yanlış doldurur diye ben aradım ev telefonunu fkardeşim çıktı telefona ve '' o adam ne b.... olduğnu biliyordun bile bile gittin daha beter ol'' dedi kapattı telefonu yüzüme :43: ben de çok gece ağlamışımdır Allahla konuşmuşumdur ''Allah ım dermansız bir hastalık versen, bana acırlarda bir kez olsun sarılamaz mıyım onlara'' diye ağlardım. Hani herkes güzel hayaller kurar ya ben de bu hayalle yaşadım.

Geçen kış 1 ay şiddetli kanama geçirdim ve hastaneye yatırdılar, öncesinde 6 yaşında ki evladım altıma havlu sermeye gayret eder bana ilaç yetiştirirdi :43: Siz düşünün erkek evladı annesinin kadınsal kanaması için çabalıyor ve annem kanıyor diye üzülüyor :43: kanser şüphesi vardı prof yüzüme karşı kansersin sanırım sonuçlara göre başlarız tedavine dedi herkes üzülür ya ben de hemen sevindim annemi aradım anne kanser olma ihtimalim yüksekmiş hastanede yatıyorum dedim belki kardeşlerim de gelirdi, babam da annemde gelirdi sarılacaktım diye :43:

Sonra sonuçlar geldi ve kuşkulu hücre çıktı yani ilerde bir gün gerçekten rahim kanseri olacağım :43:

Bir gece dövdü beni ve aileni arayacağım dedi evden çıktı ben de yine kendimi düşündüğümden değil de babamı arar gece gece adam yaşlı kalbine iner yalan yanlış doldurur diye ben aradım ev telefonunu fkardeşim çıktı telefona ve '' o adam ne b.... olduğnu biliyordun bile bile gittin daha beter ol'' dedi kapattı telefonu yüzüme :43: ben de çok gece ağlamışımdır Allahla konuşmuşumdur ''Allah ım dermansız bir hastalık versen, bana acırlarda bir kez olsun sarılamaz mıyım onlara'' diye ağlardım. Hani herkes güzel hayaller kurar ya ben de bu hayalle yaşadım.

Geçen kış 1 ay şiddetli kanama geçirdim ve hastaneye yatırdılar, öncesinde 6 yaşında ki evladım altıma havlu sermeye gayret eder bana ilaç yetiştirirdi :43: Siz düşünün erkek evladı annesinin kadınsal kanaması için çabalıyor ve annem kanıyor diye üzülüyor :43: kanser şüphesi vardı prof yüzüme karşı kansersin sanırım sonuçlara göre başlarız tedavine dedi herkes üzülür ya ben de hemen sevindim annemi aradım anne kanser olma ihtimalim yüksekmiş hastanede yatıyorum dedim belki kardeşlerim de gelirdi, babam da annemde gelirdi sarılacaktım diye :43:

Sonra sonuçlar geldi ve kuşkulu hücre çıktı yani ilerde bir gün gerçekten rahim kanseri olacağım :43:

çok afedersin ama kardeşine .. yemek düşer kardeşliğini yapmıyorsa anne ve babasının ebeveynlik görevini yapmasına mani olamaz. sen tezelden ailenle barış insanın ailesi kızsa da laf söylese de elalemin herifinin yaptığı kadar batmaz insana

çok üzüldüm canım ya keşke elimizden bişey gelse
ne bileyim bir miktar para şimdilik işini görecek olsa bulunur aa ne yapılabilir başka bilemiyorum çözüm için :5:

Benim böyle bir beklentim yok teşekkür ederim düşünmenizde yeterli.

Üzerime kayıtlı 15 bin tl değerinde araba var onu satıp ameliyat olacak kalanını da çocuklara eğitim sigortası yaptıracaktım ne olacağım belirsiz çünkü.

Şimdi ameliyat fikrim askıda kaldı gibi. 15 bin de yeni bir hayat kurmaya yeter mi bilmiyorum tabi onu da sattırırsa :(

Bildiğim kadarı ile evi ilk terkeden dezavantajlı olur ama fekat kadının şiddet,hayati tehlikesi var iken ilk terkeden olması dezavantaj filan olmaz.
ayrıca siz ailenizi unutun, maalesef herkes anne, baba, kardeş olamaz.
benim ablam boşanma aşamasında , ablam bi telefon açtı midem kötü fenayım diye , 15 dakika sonra kapısındaydım, hastaneye götürdüm, diğer ablam hemen yetişti ,abime telefon açtım ki abi ile mesafeliyimdir.
Abi böle böle böle , ablamın zarar görmesini istemiyom , gel bi erkek olarak konuş şu adamla diye , abim şehır dışında telefonu kapadı ve yola çıktı.
akşamına istanbuldaydı.
bizim yaptığımız normaliydi , sizinkiler anormaller.
Allah yardımcınız olsun ama benim tavsiyem sivil toplum kuruluşları, kadınlar için olanlar.

Bildiğim kadarı ile evi ilk terkeden dezavantajlı olur ama fekat kadının şiddet,hayati tehlikesi var iken ilk terkeden olması dezavantaj filan olmaz.
ayrıca siz ailenizi unutun, maalesef herkes anne, baba, kardeş olamaz.
benim ablam boşanma aşamasında , ablam bi telefon açtı midem kötü fenayım diye , 15 dakika sonra kapısındaydım, hastaneye götürdüm, diğer ablam hemen yetişti ,abime telefon açtım ki abi ile mesafeliyimdir.
Abi böle böle böle , ablamın zarar görmesini istemiyom , gel bi erkek olarak konuş şu adamla diye , abim şehır dışında telefonu kapadı ve yola çıktı.
akşamına istanbuldaydı.
bizim yaptığımız normaliydi , sizinkiler anormaller.
Allah yardımcınız olsun ama benim tavsiyem sivil toplum kuruluşları, kadınlar için olanlar.

İyice emin olmam gerek suçlu duruma düşmek istemem haklıyken :(

canım Allah korusun sana bişey olsa, 6 yaşında evladın ne yapar annesiz.
hasta olmak için dua edilir mi hiç
evladın için ayakta durman lazım.
yaşadıklarına çok üzüldüm.Allah sabır versin.
keşke bir işin olsa da kendine ve evladına ayrı bir hayat kursan.

Back