• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an evi terketmek istiyorum ne yapmalıyım?

sen bu hakaretler ve aldatma mevzusundan dolayı tazminat davası açabilirsin. çocuklarına nafaka da bağlayabilirsin. onu evden de atabilirsin

sokaktaki kediyi sevsen ilgin mi var diyecek kadar ruh hastası bu adam!

hayır evini terk etme,orası senin evin..gidecek biri varsa o da eşin olacak insandır..eğer şimdi çıkıp gidersen bu adam sana türlü iftiralar atar.üstelik çocuklarını da o evde yalnız bırakamazsın..eğer seni istemiyonsa yapılacak şey belli; adam gibi açacak davasını bitirecek bu işi..

köle yok karışısında!!

Evi terk eden tazminat bile talep edemiyordu sanırsam
Şu an bunlar düşünülecek şey dğeil belki ama
Ben soğukkanlı olamayacağınızı düşünerek uyarmak istedim

Gidecek yeriniz olmadığı için bu kadar rahat bu kadar pervasız zaten.
Arkanda ailen dağ gibi dursa bunları yapamaz.
Ne olursa olsun ailenizle arayı düzeltmeye çalışın.
Yazık size, aileniz eminim merhamete gelecektir , evlatsınız sizde.

ailenle hiç mi iletişimin yok. bence yavaş yavaş iletişim kurmaya çalış ailenle. evlatlarısın sonuçta bir noktada yumuşayacaklardır. işin gücün yoksa nereye gidiceksin canm yaa :( ağlama herşey olacağına varır. ama bu adamla da ömür geçmez ne yap et ailenle barış bence.

ailemle barışmak zaman alacak :(

ne olursa olsun aileni ara seni sokakta bırakmazlar herhalde sonra bakarsın çaresine boşanmak istiyorsan boşanırsın

onun seni aldatmakla, namussuzukla suçlaması kendi internette yediği nanelerin üstünü örtmek, başka bi derdi yok. benim de çıkmam laızm ama lütfen ağlama hayatta çözümsüz dert yok. bugün olmasa yarın daha iyi bi gün olucak. yani meslek edinebileceğin kurslara yazıl, ailenle iletişime geçmeyi dene. bu halde çekip gitsen sen suçlu duruma düşüceksin evi terk ettiğin için o yüzden aç televizyonda bi film bişeye konsantre ol ve bugünlük unut. yavaş yavaş kendine uzun vadeli bi plan yapmak zorundasın öfkeyle bişey çözmene imkan yok.

evi yıkar başıma o zaman. daha önce yaptım dayak yedim :43:

böyle tipleri eşek sudan gelinceye kadar döveceksin ya..ağızlarını burunlarını kıracaksın öyle dayak atılmaz böyle atılır diyeceksin bu adamlara!

canım sakin ol,mantıklı ol..evi terk edersen sen suçlu konumuna düşersin,lütfen..

ailenle aynı şehirde yaşıyosan zır kapı çık karşılarına ağlaya ağlaya. başka türlü biraz zor olabilir yumuşatmak onları

sokaktaki kediyi sevsen ilgin mi var diyecek kadar ruh hastası bu adam!

hayır evini terk etme,orası senin evin..gidecek biri varsa o da eşin olacak insandır..eğer şimdi çıkıp gidersen bu adam sana türlü iftiralar atar.üstelik çocuklarını da o evde yalnız bırakamazsın..eğer seni istemiyonsa yapılacak şey belli; adam gibi açacak davasını bitirecek bu işi..

köle yok karışısında!!

evet ruh hastası

geçen çocuklarla sokakta köpek seviyorduk bana '' Sen köpekleri seviyorsun millette sana bakıyor, seviyor'' dedi. Hani fizik düzgün olsa derim ki belki olabilir ama şişman biriyim herkesin işi gücü ben miyim sanki :(

O çok uyanık açmıyor davayı bütün derdi beni bezdirip bana açtırmak ve her kesin karşısında ben boşanmadım kendisi boşadı demek.

En kötü yanı da eşimin görevi toplumun güvenlğini ve huzurunu sağlamak :( Kendinizi böyle bir adama teslim ediyor olmanız sizin için de ne acı değil mi? :43:

sen de bir annesin değil mi? lütfen ailene anlat bunları..onların evladısın elbette affedecekler seni..kim evladını sokağa atar mümükün bu?

hatalar insanlar için ama sen bu hatanı anladın zaten,ailenden korkma..el oğlu gibi sevip de yarı yolda bırakmaz onlar..

ailene,annene anlat bunları..

evet ruh hastası

geçen çocuklarla sokakta köpek seviyorduk bana '' Sen köpekleri seviyorsun millette sana bakıyor, seviyor'' dedi. Hani fizik düzgün olsa derim ki belki olabilir ama şişman biriyim herkesin işi gücü ben miyim sanki :(

O çok uyanık açmıyor davayı bütün derdi beni bezdirip bana açtırmak ve her kesin karşısında ben boşanmadım kendisi boşadı demek.

En kötü yanı da eşimin görevi toplumun güvenlğini ve huzurunu sağlamak :( Kendinizi böyle bir adama teslim ediyor olmanız sizin için de ne acı değil mi? :43:

sen kafana fazla taktın bu kilo meselesini..sen zannediyorsun ki kiloluysan kimse seni sevemez, kimse senden holşanamaz. bu bu kadar basit değil. tabiki dış görünüşte önemlidir, önemli değil demiyorum ama bir insanın dış güzelliği kadar sevecenliği, şirinliğide önemli, en azından benim gözümde.

Hemen evi terk etme, haklı iken haksız duruma düşüp
Şu adamdan çocuklarının hakkını almadan gitmemek adına

Ailenle de kesinlikle barış, onlarda özlemiştir de gurur bazen herşeyi engelliyor
Sen küçüksün git kapılarına barış
Hele zor da olduğunu bilse en kötü aile bile çıkar seni alır ordan şimdi

Birgün herkes el olabiliyor, baki olan kan bağın olan ailedir

evet ruh hastası

bu adam gerçekten hasta..işte o yüzden diyorum çocuklarını o adamla yalnız bırakıp evden gitme diye..

ve lütfen şu kilo takıntını bırak,kendini aşağılamayı bırak.kendine biraz güven nolur :(

adam normal değil ki,ister kilolu ol ister zayıf bu bişeyi değiştirmez.

Back