• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an evi terketmek istiyorum ne yapmalıyım?

daha önce ki açtığım konuyu biliyorsunuz ve onun gibi daha nice problemlerim var...

biraz önce ben burda sizlerle yazışırken eşim geldi ve ben artık çekemiyorum boşanacağım vs. gibi laflar etti sebebi de Araba bozulmuştu 1000 tl masrafı çıkmış ve ben namuslu yaşamıyor muşum :43:
sokakta ki kediyi sevsem ona ilgin mi var? der geçenlerde kadın doğum doçenti bana ''Rahatsızlıkların geçince zayıfla yüzün çok güzel, güzel bi kadın olacaksın'' dedi bu içine dert oldu koskoca doçentin işi gücü yok benim gibi zavallıya bakacak sanki :43: o beni motive etmeye dedi. Benim liseden arkadşlarım olamaz mesela o bile çoktur bana ben erkeklerle konuşursam aman aman namusum gider ona göre... duydunuz mu namussuz olan ben mişim :43:

Çok ağır konuştu evden gidesiöm var çocuklar okulda üzerimde 70 tl para var aile politikaları il müdürlüğüne gideyim diyorum Allah muhafaza birine kaçtın falan der de. Çocuklarım kalacak o sırada burda onları bırakmam, bırakamam çocukları alıp gitsem gücüm yok kızlar ne yapacağımı bilmiyorum çok ağırıma gitti. Şimdi çekip gidince sonrasında ne olacak bilmiyorum önüm bulanık vasıfsızım iş yok güç yok psikolojim alt üst aile deseniz o da yok naparım bilemedim şu an da
istediğim evi terketmek doğru karar alamıyorum son dönemde belki şu an bile kendimi doğru ifade edemiyorum Allah rızası için bana akıl verin. Çıkmazdayım param pulum olsa ya da bir işim 5 dk durmam gitmek istiyorum kaçmak istiyorum :43:
Canim konunun uzerunden cok uzun zaman gecms ama sana yazmk istedm..ne yaptin bu olaylardan sonra suan ne yapiyorsn.bende uzaklasmak gitmk istiyorun ama korkuyorumda bu durumlari yasams buri olarak ne tavsyr edersn

Back