Şu an evi terketmek istiyorum ne yapmalıyım?

Ruh halini iyi anliy abiliyorum insan böyle durumlarda kacip gidip yeni huzurlu hayat baslamak istiyor..

Ama cocuklarin var en mantiklisni düsünmelisin.

O sana git bosancam deyince, sen de ki ben kadinim hic bir yere gitmiyorum ama bosanma fikri iyi fikir cünkü ben seni cekemiyorum arti, o yüzden bir an önce kenidne kalcak bir yer buk ve git.
Hemen de dava ac de.
Bir kere suskun hic kalma.
Cvp larini hep hazir tut , ona hazir cvp ver.
Senin gibi s.... le duracagima yanlizi huzurlu cocuklairmla yasamayi tercih ederim de.

Sana diyecek nasil yanliz yasayacaksin vs... senin paran yok ailen yok seni cökertmeye calisacak.

Sende deki, millionlarca insan basariyor da benmi basaramicam, merak etme benonuda basaririm, senin gibi adam icin ailemi ezmeyi basardiysam , sensiz huzurlu yasamayi cok daha iyi basaririm.
Senin gibi adami cekmeyi basardiysam senden ayrilmayi hayli hayli basaririm.

Buhüne kadar idare ttiysem cocuklarim babasiz kalmasin diye, ama sen aileyi bile hak etmiyorsun.
Su an da benim huzurm herseyden önemli oldugu icin ben su an istedigimi basaririm.

Sana bir hafta veriyorum ev mi bulcan ne bulcaksan bul git.....
Hatda yeni bir sevgili bulki senden cabuk kurtulayim.
haydiiiii ancak gidersin de....

dayak yersen hemen rapor al polisi cagi ve attir onu evden.

Imdaaaat diye bagir vallaha böyle adamlara böyle olacaksin yoksa cok ezilirsin...

Kolay gelsin canim
allah kurtarsin...

ne diyeceğimi bilemedim...insan aileden gülmezse kocadan hiç gülmezmiş.ailen hoşt derse elin oğlu köpek der afedersin.eşin eilenin sahip çıkmayacağını bildiği için bu kadar eziyet ediyor zaten sana. arkanda dağ gibi bir ailen olsun bakalım yapabiliyomu ş...siz !!! benden sana tavsiye cnm sakın evden falan gitme ! o defolsun gitsin gidilecekse. git karakola şikayette bulun. hayati tehlikem var de. evden uzaklaştırma cezası verirler gerekirse.sonrada ayrıl gitsin pislik heriften. ailende insansa sahip çıkar,değillersede senin kimseye ihtiyacın yok.girersin bi işe,eşşek gibi nafakanıda ödemek zorunda zaten.az çok geçinir gidersin. yeri geldimi insan tek başına ayakta durmayı bilmeli.iş bulmak kolay değil biliyorum ama insan namusuyla çalışmak ıstedikten sonra aza coga bakmaz calısır.belkide senin güçlü ve kararlı durusun karsısında geri adım atıp kıstırır kuyrugunu.seni gidemez,yapamaz sanıyo cunku şimdi o...

pisliikkk !!!! nasılda kur yapmış ! bunların varya uçkurun kesip eline vereceksin aslında.ya kusura bakmayın ben bozdum kendimi biraz ama cok sinirlendim.cnm bunlar aldattıgına dair belge sayılmaz ama mahkemede.çunku olay teşebbüs aşamasındadır bu durumda. yani herhangi bir eylem söz konusu değil.daha somut deliller isteyebilir hakim.fotgraf v.b.

Ha evli olduğunu söylüyor öyle mi? Bu ne pişkinlik?

Bir dalı tutmadan ötekini de bırakmazmış, pess!

mecbur söyleyecek karşı taraf gerçek olsa iletişime, görüşmeye geçseler para gerek olacak eeee bizimkine bahane lazım günah keçisi biri olmalı ve onu suçlamalı ki kedisini aklasın. İşte benim kocam gibi ş.....lere kanan kadınlar gerçekte varlar. Öbür çıktılarda beni geçmişte sevdiğini ama şimdi ki halimi sevmediğini (manen) işini sağlama alınca boşanacağını vs. yazmış daha neler neler. Az önce bir konu da vardı ya... adam evli, bekar kızı kandırıyor... ibret ve kapak olsun bunlar o kıza.

ev kendi eviniz mi bilmiyorum ama eğer nikah akdinden sonra alındı ise bildiğim kadarıyla zaten ortak mal sayılıyor... bana kalırsa evinizden ayrılmayın, kovmaya kalkarsa (ki bu kadar vicdansız olur mu bilemiyorum) o evin sizin de eviniz olduğunu hatırlatın... şiddet uygular ise de yardım isteyip, eşinizin evden uzaklaştırılmasını sağlayabilirsiniz... ama ne olursa olsun o ev sizin eviniz ve biri gidecekse eşiniz gitmeli... Allah yardımcınız olsun

heyacan arıyor ha Allah bildiği gibi yapsın mum ışığıyla arasın seni inşallah

Amiiiin zaten öyle de olacak. ben hayatından çıkarsam onun bir geleceği olduğunu sanmıyorum. hıııı bir de şöyle bir ayrıntı var ben 2. eşiyim benle tanışmadan önce karısını babası evine atmış ve ondan olan çocuğunu umursamamış o çocuk şimdi 16 yaşında ve babasından nefret ediyor.

Siz siz olun eğer 2. eşseniz erkeğin yalanlarına kanmayın ve gidip boşandığı eşine de sorun!!

ben sormadım hata ettim aşıktım basiretim bağlandı.

Bana hiç anlatmamıştı karısını bir pislikmiş gibi attığını ve öyle boşandığını.

sonradan öğrendim ve içim acıdı kadına ayrılmalarına sebep ben değildim ama yine de üzüldüm.

Kocam, o kadını öyle bi anlattı ki bana... sanki canavar gibi.

İşin aslı öyle değilmiş eskiden kalma bir komidinin içinde kadının notlarını buldum ve okudum kadıncağız her gün dayak yiyen, eve kapatılmış, üstüne başına kıyafet alınmamış, garibanın biriymiş.

DUYUN EY KIZLAR, EVLİ ADAMLARA BAKANLAR... İŞİN RENGİ HİÇ ÖYLE DEĞİL!!!

O Yuva yıkanlarada gelsin bu sözlerim ben yıkmadım ama o kadın hakkında neler düşünmüştüm kocamın lafları ile...

Kocam çulsuzun teki geçmişten borcu harcı ve tazminatı nafakası vs. var. Ev de kira. amin

eğer kesin olarak boşanmayı düşünüyorsan eşini eve alma ama sen sakın evden gitme hem nereye gideceksin ki
bu arada ailenle durumunu paylaş mutlaka senin için birşeyler yapacaklardır
ne diyeceğimi bilemedim kocan ruh hastasıymış Allah yardımcın olsun canım

evet kadesa doğru biliyorsun. Bende avukat değilim ablamda boşanma sürecinde bu süreçte öğrendiğim kadarıyla evi terkederse
bu kadın açısından olumsuz oluyormuş. Eşi dava açar kadın dava açıldığı halde aynı evde kalmaya devam edersede suç sayılıyor.
şöyle olursa dayak yer, koca tarafından evden kovulursa işte o zaman elinde büyük delil olmuş olur. Arkadaşın bu durumda yapacağı şey
ailesiyle irtibata geçmek..Zor durumda olan bir evladı hangi anne baba yoksayar ki!

selin aileni ara madem boşanmadan namusun temizlenmiyomuş. ben boşanmak istiyorum ama desteğiniz olmadan yapamıyorum bu adam beni evden atmakla tehdit ediyo her gün dövüyo de hastayım de ağla yalvar acındır kendini gerekiyosa ama mutlaka ailenle bir an önce görüş

sonuç her zman kapı duvar

teyzen dayın amcan kimse yok mu ara bulabilecek ya da sana bi süre kol kanat gerecek ?

e iyi de böyle ne yapabilirsin ki işin yokken. arabayı satsan 15bin lira hazıra dağ dayanmaz bi kaç aya tükenir gider o para

Bencede evi terketmeyin, sürekli çık git istemiyorum seni diyip tartışın çıkar gider zaten :26:
Diğer türlü çocuklar kaldığın da ileride pişman olursanız, yüzünüze bakmazlar, filmlerden bilmiyor musnuz hiç.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…