- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Daha öncede farklı bir konu da demiştim ya bir başkası ile konuştuğunu sanıp benle konuşuyordu bunlar hep ben de belgeo bana yazdıkça midem kanıyordu sanki
Eki Görüntüle 661971 Eki Görüntüle 661972
Daha öncede farklı bir konu da demiştim ya bir başkası ile konuştuğunu sanıp benle konuşuyordu bunlar hep ben de belgeo bana yazdıkça midem kanıyordu sanki
Eki Görüntüle 661971 Eki Görüntüle 661972
Ha evli olduğunu söylüyor öyle mi? Bu ne pişkinlik?
Bir dalı tutmadan ötekini de bırakmazmış, pess!
heyacan arıyor ha Allah bildiği gibi yapsın mum ışığıyla arasın seni inşallah
ev kendi eviniz mi bilmiyorum ama eğer nikah akdinden sonra alındı ise bildiğim kadarıyla zaten ortak mal sayılıyor... bana kalırsa evinizden ayrılmayın, kovmaya kalkarsa (ki bu kadar vicdansız olur mu bilemiyorum) o evin sizin de eviniz olduğunu hatırlatın... şiddet uygular ise de yardım isteyip, eşinizin evden uzaklaştırılmasını sağlayabilirsiniz... ama ne olursa olsun o ev sizin eviniz ve biri gidecekse eşiniz gitmeli... Allah yardımcınız olsun
canım avukat falan değilim ama ben öyle biliyorum..evi terk eden taraf dezavantajlı sayılıyormuş..ama bilen birileri varsa yazsın lütfen..
ayrıca onu da bırak adam manyağın önde gideni,sana iftira atabilir hatta çocuklara bile zarar verebilir..o yüzden gitme diyorum zaten..mantıklı olmaya çalışıyorum yani..
sitenin hukuk bölümü var,bu konuyu oraya bir sorsan keşke.
selin aileni ara madem boşanmadan namusun temizlenmiyomuş. ben boşanmak istiyorum ama desteğiniz olmadan yapamıyorum bu adam beni evden atmakla tehdit ediyo her gün dövüyo de hastayım de ağla yalvar acındır kendini gerekiyosa ama mutlaka ailenle bir an önce görüş
teyzen dayın amcan kimse yok mu ara bulabilecek ya da sana bi süre kol kanat gerecek ?
e iyi de böyle ne yapabilirsin ki işin yokken. arabayı satsan 15bin lira hazıra dağ dayanmaz bi kaç aya tükenir gider o para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?