- 28 Şubat 2013
- 469
- 254
- 53
- 41
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
bekara karı boşamaktan kastım bu işte. kimse bayılmıyor bu durumlarda aynı çatı altında kalmayı ama bazısı gerçekten gidemiyo. allah kimsenin başına vermesin. bence sen gitme evden gidecek yeri varsa eşin gitsin.
Bir cilingir cagir anahtari degistir, giremesin iceri manyak. Uzulme ya su s....fsiz yuzunden.
gitmez o.. kalacak yeri ve parası yokmuş. sanki benim var gibi
ailenle hiç mi iletişimin yok. bence yavaş yavaş iletişim kurmaya çalış ailenle. evlatlarısın sonuçta bir noktada yumuşayacaklardır. işin gücün yoksa nereye gidiceksin canm yaaağlama herşey olacağına varır. ama bu adamla da ömür geçmez ne yap et ailenle barış bence.
Bir avukata danisman mumkun degil mi. Bir arkadas, bir akraban? Yok mu kimsen. Benim simdi cikmam lazim. Umarim en kisa zamanda cozume ulastirirsin. Sen degerlisin unutma, seni kimsenin ezmesine de izin verme.
evi yıkar başıma o zaman. daha önce yaptım dayak yedim
ailemle barışmak zaman alacak
sen bu hakaretler ve aldatma mevzusundan dolayı tazminat davası açabilirsin. çocuklarına nafaka da bağlayabilirsin. onu evden de atabilirsin
sokaktaki kediyi sevsen ilgin mi var diyecek kadar ruh hastası bu adam!
hayır evini terk etme,orası senin evin..gidecek biri varsa o da eşin olacak insandır..eğer şimdi çıkıp gidersen bu adam sana türlü iftiralar atar.üstelik çocuklarını da o evde yalnız bırakamazsın..eğer seni istemiyonsa yapılacak şey belli; adam gibi açacak davasını bitirecek bu işi..
köle yok karışısında!!
evet ruh hastası
geçen çocuklarla sokakta köpek seviyorduk bana '' Sen köpekleri seviyorsun millette sana bakıyor, seviyor'' dedi. Hani fizik düzgün olsa derim ki belki olabilir ama şişman biriyim herkesin işi gücü ben miyim sanki
O çok uyanık açmıyor davayı bütün derdi beni bezdirip bana açtırmak ve her kesin karşısında ben boşanmadım kendisi boşadı demek.
En kötü yanı da eşimin görevi toplumun güvenlğini ve huzurunu sağlamakKendinizi böyle bir adama teslim ediyor olmanız sizin için de ne acı değil mi?
evet ruh hastası
geçen çocuklarla sokakta köpek seviyorduk bana '' Sen köpekleri seviyorsun millette sana bakıyor, seviyor'' dedi. Hani fizik düzgün olsa derim ki belki olabilir ama şişman biriyim herkesin işi gücü ben miyim sanki
O çok uyanık açmıyor davayı bütün derdi beni bezdirip bana açtırmak ve her kesin karşısında ben boşanmadım kendisi boşadı demek.
En kötü yanı da eşimin görevi toplumun güvenlğini ve huzurunu sağlamakKendinizi böyle bir adama teslim ediyor olmanız sizin için de ne acı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?