- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
kizlar bugün siparişim geldi ama 9.günde..ruj siparişi vermiştim hiç beklediğim gibi gelmedi fotoda şeker pembeydi bana gelen cook koyu fuşya bide böyle bi rujumda vardı aynı ton şeker pembeye ihtiyacım vardı amaaa :gitme:
parlatıcı ve kolye hediyesi vardı. bakın bakalım kızlar nasıl bu ürünler
ayın 13ünde verdiğim siparişim bugün geldi kızlar hihoyyyt
ayın 16sında verdiğimde en geç pazartesi gelmiş olur sanırım zemuszemus
çok mutlu oldum paketi alınca hihoyyyt
neler aldın :kedi:
anam bıkmadınız mı anlata anlata bitiremedim kaydirigubbakcemile3
diorun rimelini aldım blackout
pazartesi günki siparişimde de estee lauderın maskara + göz kalemi + makyaj temizleyici + göz kremi seti var kaydirigubbakcemile2
ayın 13ünde verdiğim siparişim bugün geldi kızlar hihoyyyt
ayın 16sında verdiğimde en geç pazartesi gelmiş olur sanırım zemuszemus
çok mutlu oldum paketi alınca hihoyyyt
yok ben görmedim valla
diorun blackoutunu ben de istiyorum ama fiyatı daha düşer diye düşünmüştüm :sinifsinif:
rimelleri kullan da fikrini söyle zemuszemus
güle güle kullan pasaklı bende 13 ünde verdim ama hala gelmedi parfüm olduğu için mi acaba
esteeninki mükemmel bi rimel zaten "projectionist" daha önce kullanmıştım onu
blackout'u da qurbaa piiiirensesimiz kermitim çok tavsiye ediyordu ama alamamıştım bi türlü şimdi alabildim
valla 49 TL'ye aldım ben fiyatı gayet uygundu, eğer beğenirsem ve daha da düşerse fiyatı bitane daha alırım zemuszemus
burada 70 TLden aşağı yok o rimeli bulamadım
Bende ilk defa Cameleon far paleti sipariş ettim bugün geldi..
Valla ben çok memnun kaldım.5 günde geldi..
Bildiğimiz kullandığımız markaları ve ürünleri sip.ettiğimizde,çok yararlı olacaktır..
:hulya:Külfete girmeden malz.kapıya kadar geliyor..ohhh.ne rahat..zemuszemus
bende 2 tane camelon far paleti ekledim siparişe nasıl memnunmusun peki üründen ayyyy hemen gelisn istiorumm yaaa meraktan çatlıycam sanıorummmsırnaşık şey
annneeeee kurtarın beni bu çilekten bi alış veriş yapmışım adamlar toptancı fln zannetti galiba benii gümrükten fln almanız gerekebilir die yazı çıktı ekrana sildim hmn bişeyleri gerçi çok fark etmedi bu sefer de 2 ayrı sipariş verdimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama böle yapınca eve kadar teslimat yapacaklar oohhh beeeee
Kızlar bu sitedeki ürünler orijinal, değil mi? İnternetten aldığım kozmetik ürünleri ya sahte çıktı ya da deneme boyu ürünlerle karşılaştım. :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?