Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Levrek sen taksiti duyunca saldırdın galba :gitme:
neler aldın ben de merak ediyorum, fotoğraf falan koy :jeyyar:
valla ben çok merak ettim neler sipariş verdiğini :ecrin_bebek:
canım bak ben ne buldum, o kampanyayla ilgili bilgi
Kampanya Koşulları :
- Axess üye mağaza olsun olmasın, 100 TL ve üstü tüm peşin alışverişlerinizi, hesap kesim tarihinden önce, 4442525'i arayarak taksitlendirebilirsiniz.
- Taksitlendirme faiz oranı %2.70, işlem ücreti taksitlendirilen tutarın %1’idir.
- Ek kartlar da kampanyadan faydalanabilir.
- 15 aya kadar tüm taksit seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.
- Taksit İste’den sadece TL ekstreler yararlanabilmektedir.
- Taksit İste’den yararlanmak için talebinizi alışverişinizin dönem içine yansımasının ardından ve hesap kesim tarihinizden önce iletmeniz gerekmektedir.
bende 2 tane camelon far paleti ekledim siparişe nasıl memnunmusun peki üründen ayyyy hemen gelisn istiorumm yaaa meraktan çatlıycam sanıorummmsırnaşık şey
hehhhh bende ilk önce bu kampanyayı düşünerek alış veriş yaptım ama benim dediğim başkaydı birde vade farksız 3 taksit yapılan kampanyası varmış fısh aradım işlem revizyonda olduğu için henüz bakamıorum ama vade farkı uygulanmadan 3 taksit yapılması gerek dedi çağrı merkezindekiler öle yani cannımKızlar axess kredi kartı kullananınca uygulanan 100 TL üzeri 3 taksit kampanyasının koşullarını buldum sitesinden sizlerde bi inceleyin isterseniz
onları gözden çıkarmıştım ztn cnm belli ufak tefek bişiler olduğuuGüzel..memnun olmayacak gibi değil..Yalnız eyeliner ve maskarası normal olarak çok küçük bişeyler..onlar pek kullanılmaz..elinin içinde kayboluyorlar..
Paketleme çok güzel olmuş..far paleti kutusunu,havalı pakete koymuşlar..ufak bir koliye yerleştirmişler..kolinin altında ve üstünde straforlar vardı..
levrekim vade farksızsa eğer süpermiş valla
paketleme konusunda tereddütünüz olmasın kızlar
süper paketleme yapıyorlar ben ilk gördüğümde şaşırmıştım ama içim rahatladı görünce de
altta üsttü straforlar var paketin boş kalan her yerinde de küçük küçük straforlar var
ürünler paketin içinde orada oraya savrulmasın diye korumaya alınmış süper yani
kızlar bu şekilde yazıyor benim sayfamda
18 Kasım 2009 Sipariş işlemi tamamlandı ve StrawberryNet'den gönderildi.
18 Kasım 2009 Sipariş Gönderildi
18 Kasım 2009 Gönderi Uçuşu gerçekleşti
Tahmini Varış Zamanı 7-10 İş Günü
evet budur kampanya cnmÇok uzun o yüzden paste etmek istemedim ama bunun altında da faizden bahsetmiyor. Pasaklım senin baktığın taksit iste kanpanyası sanırım fisfisfis
Axess’le Yurt Dışı Alışverişlerinize 3 Taksit!
arkadaslar yardımcı olurmusunuz bana bu sitede axsees kartıyla alısveriş olmuyor mu ?
Eregli bence mail atıp bilgi iste, öyle yazması anlamsız :sinifsinif:
oluyor, önceki sayfalarda da bahsettik 100TL üzeri taksit de var. Dediğim gibi önceki sayfaları oku :sinifsinif:
okudum canım onları zaten ama sitede ödeme bilgisine gelince axses yazmıo nasıl yapıcam bilmıorum bide ilk alısveriş yapısım olcak netten.:sinifsinif: