- 12 Mart 2011
- 307
- 23
-
- Konu Sahibi PrensesPeri
şükürler olsun dün akşam 650 yaptım.ohh be vicdanım rahatlisteyi yarın akşam yada pazartesi toplarım.tüm haftayı hepinize iyi haftasonları dilerim
ya başarı öyküleri hep kandırmaca o zaman. çok uygun gibi gelmişti de hem eve de yakın bi şubesi varmış. bakalım bir ay deneyeceğim zaten ancak kasımda başlayabilirim.olmazsa düzgün bir spor salonu bakarım. çok teşekkür ederim canım ilgin için. :)
3. haftamdayım canım ben.benim doktorum hiçbir konuda uyarmadı.sanki onu içmiyormusum gibi kafama göre hareket ediyorumamann bi tane kolayla duramıyorsan sıkıntı tatlım.cebine zarar o ayrı vucuduna daha çok zarar.mümkün oldugunca uzaklaş videolarını aksatma güzel sonuçlar alırsın
kızlar bu sabah ölçtüm kendimi ve kalçamla bacaklarım 2cm incelmiş! o kadar sevinçliyim ki.. 5cm kalçadan 7cm bacaktan gitse süper olucakkk
20/09----> 1350 adım
gunaydın canım cok tebrık ederım senı darısı başımıza
canım bir soru sormak istiyorum bu incelmeleri ne kadar zamanda verdın ve ne kadar sure yapıyorsun
kızlar bugün daha önce yapmaya karar veripte yapmadığım tibetin 5 gençlik hareketi yine karşıma çıktı, yorumlara göz attım ve bayağı şevklendim bundan sonra stepperda ısındıktan sonra yapmaya karar verdim hatta eşimide buna dahil edicem. siz de bi okuyun bence selülitten sıkışmaya ve daha nelere nelere iyi geliyormuş..stepperla birlikte onuda yaparız.
gerçekten insan yapamadığında vicdanı rahatsız oluyor dimi canım:) nasıl ciddiye alıyosak.. ama iyi oluyor,hep bakıyorum topikler açılmış 2010dan beri kimse yazmamış bütün gruplar sonuçsuz ayrılmış çok üzülüyorum görünce bile
canım ben 28/08den beri yapıyorum ama hem düzenli değil hemde azdı 17/09dan berl en az 15dk yapıyorum ondan sonra lnceldim ve eskisine göre çok toparlandım.
canım yedıklerıne dıkkat edıyormusun veya bır recım uyguluyormusun
ınanılmaz guzel ıncelmıssın bende bır o kadar ıncelsem yetıcekte artıcak umut olucak azım yapıcak
o yuzden bıran once ıncelmek ıstıyorum
juliette tebrik ederim seni canım harikasın
ben dun hıc yapamadım((((
24 eylül 0 adet
slm kızlar bende grubunuza katılabilrmiyim