Stepper yaparak form tutalım

bir yerlerden başlamam lazım. bugün gün paramı aldım. hazır elimde para varkende gidip alsam mı bilemedim.
aslında ben yürüyüş yapmak istiyorum ama akşamları eşim eve gelince yorgun oluyor. beni de tek bırakmıyor gideyim.

Buda bir nevi yürüyüş canm hatta yürüyüşten daha etkili 30 dkda attığm teri anlatamam cımcılık oluyorum resmen :)

Tesekkur ederim canim

Malesef dun aldik. Su andada msafirliktetiz. Daha kullanamadim. Dun biraz denemedim corabim vardi ayaklarim kaydi. Sen neyle kullaniyorsun
Canm ayakkabıyla yapılması gerektiğini okumuştum başlarda ayakkabıyla yapıyordum ama şimdi ev terliklerimle yapiyorum :)

ay kızlar selam....
benim stepper öyle duruyor köşesinde garibim.....
aklıma koydum düzenli spor yapmayı...
bu topiği görünce sevindim...
ama uzun zamandır kimse yazmamış...
hadi destek olalım birbirimize ve başlayalım.......

Ben varim benim de stepperim var arada yapiyorum ama ben baska sporlarda yapıyorum ek olarak 10 15 dk stepper yaparim

Ben varim benim de stepperim var arada yapiyorum ama ben baska sporlarda yapıyorum ek olarak 10 15 dk stepper yaparim
canım başlayalım... birbirimize destek oluruz......bende leslie yapıyorum extra yeni başladım......
bende 10 15 dk düşündüm canım....oh erisin yağlar.....

canım başlayalım... birbirimize destek oluruz......bende leslie yapıyorum extra yeni başladım......
bende 10 15 dk düşündüm canım....oh erisin yağlar.....

Olur canım pazartesi evde olcam pazartesi baslarim ben normalde hergün 40 dk pilates 8 dk karin videosu 100 squat deatlift bel haraketleri yapıyorum arti 10 dk da stepper yaparim

Olur canım pazartesi evde olcam pazartesi baslarim ben normalde hergün 40 dk pilates 8 dk karin videosu 100 squat deatlift bel haraketleri yapıyorum arti 10 dk da stepper yaparim
süperrrrrrrrr....çok iyisin....ben platese çok ara verdim vücudum hemen kabul etmedi.....
alışana kadar leslie kardiyo yapacağım canım.....ve stepper......tamam ptesi başlayalım.....

Ya kızlar spor aletlerini araştırıyorum bu Stepperı gördüm eliptik bisiklet düşğnüyodum ama bunun fiyatı daha uygun geldi sizce hangisi etkili zayıflamak için, kas yapmadan incelmek istiyorum düzenli yürüyüş yapamıyorum bu aletlerden birini alsam iyi olacak

Siz kaç dakka yapıyorsunuz kas filan oldu mu inceldinizmi

Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…