Stepper yaparak form tutalım

kızlar bu sabah ölçtüm kendimi ve kalçamla bacaklarım 2cm incelmiş! o kadar sevinçliyim ki.. 5cm kalçadan 7cm bacaktan gitse süper olucakkk

20/09----> 1350 adım

çok sağol canım o zaman bi 15 gün kadar sonra 20 dkya çıkarırım.. sonra bi ay daha geçince 25dk yapıp son 30da bırakırım.istediğim ölçüye gelincede 10-15dk koruma evresine girerim.

evet canım o zaman işe yarıyormuş zamanla zamanı artırmamız lazımmıs

bende öyle yapuyorum şimdi 20 dakıka yapıyorum 1 ay sonra 25 dakıkaya cıkarıcam

kızlar bir şey daha sormak istiyorum, benim bacaklarımda çok çatlak var kilo alıp vermekten sizlerde de olan var mı yada buna bi çare bilen en azından azalması iiçin. gerçi yok diye biliyorum ama vücut sıkılaşınca bi faydası olur mu?

20 eylül 1000 adet yapabildim.

birde arkadaslar spordan sonra 1 şişe sade maden sodası için vucuda kilo veriminde çok yardımcı oluyormus bırde spor esnasında ter ıle attıgımız yararlı mınarellerı vucudumuza tekrar kazandırıyormus.

ben hiç içemem soda ama deneyeyim. birde 3 gündür yeşilçaya başladım normalde hayatta içemem limonlu aldım şekersiz çok rahat içiyorum ve bence çok işe yarıyor. günlük su alımınıda 1,5-2 lt arasına çıkardım.

benımde sadece bacaklarımda degıl ust bolgem dısında hemen hemen her yerımde var fakat bir çaresi yok spor yaparak zayıflarken olmaması gerekıyor fakat oluyorsada badem yagı suruluyor yada lıreac(lirak) diye buyuk magzalarda satılan bır krem var hem olusumunu hemde bır dereceye kadar olanı gecırmeye yarıyor fakat asla olan tamamen gecmıyor

hemen araştırmaya başladım bi dereceye kadar geçsede razıyım canım.. benimde tam bacaklarımın üstünde ve biraz kalçalarımda var belki onlar geçer

17.09.2012

juliette09 -1450
PrensesPeri -
matematikci45-
aydasu-
mytinywood -
pumi-1000
akakce-350

18.09.2012

juliette09 -2000
PrensesPeri - 600
matematikci45-
aydasu-
mytinywood -
pumi - 1000
akakce-

19.09.2012

juliette09 -1600
PrensesPeri -
matematikci45-
aydasu-
mytinywood -
pumi -
akakce-1000

20.09.2012

juliette09 -1350
PrensesPeri -
matematikci45-
aydasu-
mytinywood -
pumi - 1000
akakce-350

canımcım kolayı bırak ne olursun oradada hafif hafif diyet yapasın sıkma canını elbet bulursun bir yolunu.geçen gün seni roaccuatane topiğinde de gördüm.beslenmene de dikkat etmen lazım.sonuçta ağır bir ilaç kullandıgımız

kızlar bu sabah ölçtüm kendimi ve kalçamla bacaklarım 2cm incelmiş! o kadar sevinçliyim ki.. 5cm kalçadan 7cm bacaktan gitse süper olucakkk

20/09----> 1350 adım

işte azmin zaferi harikasın harikaaaaaa çok sevindim valla ya
senin bu sonucun bana da ışık oldu.aksatmayacagım bundan sonra bir toparlayamadım ama senin bu sonucundan sonra öyle yada böyle çıkacagım hergün tepesine

sodayı severim zaten bol da ter atıyorum.yanıyorum zaten dur içeyim

hemen araştırmaya başladım bi dereceye kadar geçsede razıyım canım.. benimde tam bacaklarımın üstünde ve biraz kalçalarımda var belki onlar geçer

oyle kremlerdense aktarlarda satılan doğal yağlardan deneyebilirsin.hangisi iyi geliyor bilmiyorum ama bir bakmak lazım

önceki mesajımda yazdıgım ilacı kullanıyorum.bide demir iğnelerim var.bugunlerde bir yorgunluk hissi var.ilaçtanmı mevsimden mi bilmiyorum :44: sabahları hemen uyanırım normalde ama son birkaç gündür kalkamaz oldum.telefonun saatini erteleyip duruyorum.hep bir uyku hali.stepte yapamıyorum ya :44:

aynen bende öyleyim canım demiştim önceden de,ve bende karar veremedim demir eksikliği mi yoksa mevsimsel mi diye ama artık teli daha erkene kuruyorum erteleye erteleye kalkıyorum ya 6,40ta yada 7,20de kocamın işe gidişine göre,düzenli kahvaltımı yapıyorum suyumu yeşilçayımı içiyorum sadece yemek olayını oturtamadım işte sorun olduğu için kilo veremiyorum bu yüzden ve akşam 7 yada 8de çıkıp eve gidiyorum dünyanın işini yapıp kendimi atıyorum koltuğa ama sonra kendimle savaşa savaşa kalkıp yapıyorum genelde 10dan sonra; sonrasında koca bir bardak suyla mola veriyorum ve duş alıp selülit kremimi sürüyorum ölü gibi uyuyorum hakikaten çok yorucu ama normalde de miskin miskin pineklerdim bence böylesi daha iyi.bide dizi bağımlısı değildim zaten şimdi nerdeyse hiç izlemiyorum tv ya haber yada kocamla film alıp onu izliyoruz. tv başında çok zaman gidiyor ve insan kalkamıyor başından.

valla iyi yetişiyormussun maşallah eski günlerim aklıma geldi seni okudukça Allah yardımcın olsun..

benim yemede sıkıntı yok.2 haftadır öğlenleri salata yiyorum.ama hareket yok işte :44: stepte bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum.onu oturtmam lazım :44:

bende pek dizi izlemem akşamları ne yapıyorum düşündüğümde onuda bulamıyorum günler geçip gidiyor..ama senin sonucu görünce şevk geldi

aa sen de mi roaccutane kullanıyorsun canım? ne kadar zamandır ? benim 3. günüm bitti daha yeniyim :) doktor da kırmızı sebzeler dışında hiçbir uyarı yapmayınca rahat davrandım biraz bundan sonra dikkat edeyim bari.hem artık azaltmak zorundayım kolayı, özel okulda burslu okuyorum ve bi kutu kola 2.5 lira.. yani söyleyince az ama ben bi taneyle durmadığımdann :)) çayıma da ara verdim ay hepten düzenim bozuldu. ama 8 dakikalık videolar buldum canım, benim sorunum kalca ve basen-bacak zaten. onlara yönelik. toplamda 16 dk yapıyor. onları yapmaya calıscam. :) cok gevezelik ettim ama bir de b-fit hakkında bilgisi olan var mı?

günaydın canım, ben iki sene oluyor herhalde gittim b-fit'e ben bi faydasını görmedim açıkcası. çok keyifli bi 30 dk geçiriyorsun ama bi kere gidersen farkedersin zaten mesela stepper binerken nasıl bacaklar zorlanıyor terliyosun orada bi alete biniyosun daha zorlanmadan bırakıp ısınma hareketi yapıyorsun böyle geçiyor. ben bir ay sonunda bi fayda görmediğim için bırakmıştım bide giyiniyosun gidiyosun 30dk bişiler yapıp terlemiyosun bile sonra bi daha üstünü değiş eve git duş al daha çok yoruyordu spordan. normal spor salonunu dene bence eğer istiyorsan.hiç olmadı orda stepper yada airwalker vardır.

ya başarı öyküleri hep kandırmaca o zaman. çok uygun gibi gelmişti de hem eve de yakın bi şubesi varmış. bakalım bir ay deneyeceğim zaten ancak kasımda başlayabilirim.olmazsa düzgün bir spor salonu bakarım. çok teşekkür ederim canım ilgin için. :)

3. haftamdayım canım ben.benim doktorum hiçbir konuda uyarmadı.sanki onu içmiyormusum gibi kafama göre hareket ediyorum amann bi tane kolayla duramıyorsan sıkıntı tatlım.cebine zarar o ayrı vucuduna daha çok zarar.mümkün oldugunca uzaklaş videolarını aksatma güzel sonuçlar alırsın

şükürler olsun dün akşam 650 yaptım.ohh be vicdanım rahat listeyi yarın akşam yada pazartesi toplarım.tüm haftayı hepinize iyi haftasonları dilerim

kızlar bugün daha önce yapmaya karar veripte yapmadığım tibetin 5 gençlik hareketi yine karşıma çıktı, yorumlara göz attım ve bayağı şevklendim bundan sonra stepperda ısındıktan sonra yapmaya karar verdim hatta eşimide buna dahil edicem. siz de bi okuyun bence selülitten sıkışmaya ve daha nelere nelere iyi geliyormuş..stepperla birlikte onuda yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…