- 5 Eylül 2012
- 906
- 4
- Konu Sahibi PrensesPeri
tşk ederim hoşbuldum :) stepper gunlukmu haftalıkmı tablo yapıyorsunuz biraz bilgi alabilrmiyim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim hoşbuldum :) stepper gunlukmu haftalıkmı tablo yapıyorsunuz biraz bilgi alabilrmiyim..
bu arada 1 ayı geçti ama biz neden tanışmıyoruz :44:
ben başlayayım
ismim reyhan.bekarım.konyada kardeşimle yaşıyorum.27 yaşındayım.koyu kk taraftarıyım
slm kızlar bende grubunuza katılabilrmiyim
hoşgeldin canım aramıza bayılıyoruz grubun büyümesine ne zamandır stepper yapıyorsun ve faydasını gördün mü bilgi verebilir misin?
hoşbulduk canım bu yaz başladım , çok düzenli yapmadım ama gerçekten çok fark ediyor. bende kilo açısından fark olmadı, diyet yapmadım ama vucudum sıkılaştı. bu aralar pek yapmadım bi halsizlik var üstümde sizde stepperin etkisi nasıl oldu kızlar kilo veren varmı tavsiyeleriniz neler, günde kaç kez yapıyorsunuz
doğru söylüyorsun canım :) benim adımda memnune, kuşadasında yaşıyorum 26 yaşındayım geçen mayısta evlendim. benim eşim konyalı ama pek gitmişliği yok açıkcası.. memnun oldum
hoşbulduk canım bu yaz başladım , çok düzenli yapmadım ama gerçekten çok fark ediyor. bende kilo açısından fark olmadı, diyet yapmadım ama vucudum sıkılaştı. bu aralar pek yapmadım bi halsizlik var üstümde sizde stepperin etkisi nasıl oldu kızlar kilo veren varmı tavsiyeleriniz neler, günde kaç kez yapıyorsunuz
Ben de almak istıyorum marka ve önerılerınız var mı arkadaşlar :26:
slm kızlar bende grubunuza katılabilrmiyim
Ben de almak istıyorum marka ve önerılerınız var mı arkadaşlar :26:
hoş geldin canım
25.09.2012 500
kızlar hiç stepperini yağlayan oldumu?benim yağlanması gerekiyor sanırım.orta ayardayken bile baya sert oluyor :44:
hoşbuldum canım. Çok halsizim birkaçgün daha yapamam herhalde.tüm gücüm çekildi sanki