Stepper yaparak form tutalım

tşk ederim hoşbuldum :) stepper gunlukmu haftalıkmı tablo yapıyorsunuz biraz bilgi alabilrmiyim..:KK8:

bu arada 1 ayı geçti ama biz neden tanışmıyoruz :44:

ben başlayayım :KK42: :KK42:

ismim reyhan.bekarım.konyada kardeşimle yaşıyorum.27 yaşındayım.koyu kk taraftarıyım :KK9:

bu arada 1 ayı geçti ama biz neden tanışmıyoruz :44:

ben başlayayım :KK42: :KK42:

ismim reyhan.bekarım.konyada kardeşimle yaşıyorum.27 yaşındayım.koyu kk taraftarıyım :KK9:

doğru söylüyorsun canım :) benim adımda memnune, kuşadasında yaşıyorum 26 yaşındayım geçen mayısta evlendim. benim eşim konyalı ama pek gitmişliği yok açıkcası.. memnun oldum :KK16:

hoşgeldin canım aramıza :KK9: bayılıyoruz grubun büyümesine:KK52::KK52::KK52::KK52: ne zamandır stepper yapıyorsun ve faydasını gördün mü bilgi verebilir misin?

hoşbulduk canım:KK34: bu yaz başladım , çok düzenli yapmadım ama gerçekten çok fark ediyor. bende kilo açısından fark olmadı, diyet yapmadım ama vucudum sıkılaştı. bu aralar pek yapmadım bi halsizlik var üstümde :KK43: sizde stepperin etkisi nasıl oldu kızlar kilo veren varmı :KK16: tavsiyeleriniz neler, günde kaç kez yapıyorsunuz

hoşbulduk canım:KK34: bu yaz başladım , çok düzenli yapmadım ama gerçekten çok fark ediyor. bende kilo açısından fark olmadı, diyet yapmadım ama vucudum sıkılaştı. bu aralar pek yapmadım bi halsizlik var üstümde :KK43: sizde stepperin etkisi nasıl oldu kızlar kilo veren varmı :KK16: tavsiyeleriniz neler, günde kaç kez yapıyorsunuz

günaydın cnm aynen bende de sıkılaşma oldu farkedilir biçimde ama sadece 1 kg verebildim. bacaklarım inceldi süre alsada tamamen şekle girene kadar böyle devam edicem inşallah :)

günaydın kızlar :KK3:
25/09----> 1300 adım

sabahta yapıcaktım ama şu bahsettiğim kitabı aldım onu okurken kaldı,zaten sonrada 15 dk kestirdim :26: şimdi sersem gibiyim..

doğru söylüyorsun canım :) benim adımda memnune, kuşadasında yaşıyorum 26 yaşındayım geçen mayısta evlendim. benim eşim konyalı ama pek gitmişliği yok açıkcası.. memnun oldum :KK16:

bende memnun oldum canım :KK16::KK16: eşinlede hemşeri çıkmısız :KK9:

birazda diyet yaparsan süper olur gider :KK16: topiğin etkisi büyük işim var ama yinede yapmadan çıkmak istemiyorum evden.sorumlu hissediyor insan :KK34:

Ben de almak istıyorum marka ve önerılerınız var mı arkadaşlar :26:

benim bir önerim yok tatlım..

25.09.2012 500

kızlar hiç stepperini yağlayan oldumu?benim yağlanması gerekiyor sanırım.orta ayardayken bile baya sert oluyor :44:

günaydın kızlar,

26/09----> 0:KK25: yine bi halsizlik başladı gidiyor :KK43: regli öncesi halim gerçi bu benim hayattan kopuk mutsuz,ruhsuz,şiş :KK14: olsamda kurtalsam hemen..

X