-
- Konu Sahibi PrensesPeri
günaydın kızlar
rica ederim bide kendim olsam :44: regl oldum dün yapamadım ama bugun kesin başlıyorum artık.haftaya cumartesi diyetisyen randevum var o zamana vermeliyim başka yolu yok
günaydın kızlar
ben yine 16sı yapamadım ama dün tam 15 dk yaptım
17/09---->1450 adım
bugün itibariylede diyete başladım,sabah güzel bi kahvaltı sonra steppera bindim akşam yine bölmeden 15dk yapıcam. kocam dün yine yeni tesbitlerde bulundudedi ki; kalçam çok küçülmüş bariz belliymiş,bacaklarımda ince duruyomuş ama selülit çoğalmış acaba sıkılaştığı için hepsi bi araya mı toplanıyor sonrada geçicek mi ki diye devam etti tabi buna cevap veremedim..bekleyip görücez ama haklı selülit görünümü arttı bacaklar sıkılaşmış duruyor..sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ben
çok kahve içiyormusun?selülit kilodan çok yediğin içtiğinle alakalı çünkü.çok zayıf insanların bile selülitleri var.diyetin hayırlı olsun.bak sıkılaşıyorsunda eşin farkediyor.durmak yok aynen devam edeceğiz
17/09-- 350.. dün yatmadan az da olsa yapayım dedim hiç yoktan iyidir
bencede azda olsa yapmak lazım 2 gün yapmayıp dün yapınca bugün bütün kalçam acıyorne güzel alışmıştım oysa.
sizede günaydın kızlar :) benimde hiç yapasın yoktu dün ama son bi hamleyle kalkıp geçtim başına,sözde erken yatıcaktım yine 12yi buldu. birde kızlar ben kesintisiz 15 dk yapıorum akşamları, bazende sabahları 6dk yapıp bırakıyorum,sizce zamanla çoğaltmalı mıyım yoksa 15dk da kalmalı mıyım? açıkcası çok çalıştırıp kas yapmaktan korkuyorum..:44:
19/09--->1600 adım
kızlaaaarrr uzun zamandır yazamadımmm. benim stepper maceram üni için şehir değiştirmemle son buldu sanırım. ayrıca köye gittiğim dönemde 3 günde 7.5 litreye yakın kola içerek selülitlerimi devasa boyutlara taşıdım(( kalçalarımda yoktu oralarda bile oluştuuu. moralim bozulduu iyiceee. zaten seviyodum kolayı ama sıkıntıdan biraz abarttım sanırım ( napcam ben yaaa
günaydın canım bu gibi spor aletlerinde yağ yakmaya vucut 20 dakıkadan sonra baslıyor zamanla adet artırmalısın fakat cok kısa surelerde degıl 15 gunde veya ayda
ama adet te degıl vucudunu 20 dakıka ve zamanla 20 dakıkanın uzerınde calıstırmalısın 20 dakıkadan sonra vucudumuz yag yakmaya baslıyor malesef
eger zamanla yavas yavas zamanı ve adeti artırırsan kas yapmıyor canım