Stepper yaparak form tutalım

topiğimiz hayırlı uğurlu olsunn :)) 2 günü boş geçirdim koşturmaktan vaktim olmadı.bugün lahana çorbası da yapıcam inşallah bakalım ne olacakk :))

merhaba topiğiniz hayırlı uğurlu olsun bende stepper yapmaya başladım bu hafta önceden de yapıyordum ama çok ara vermiştim şimdi daha düzenli yapacağım umarım faydasınıda çabuk görürüm

topiğimiz hayırlı uğurlu olsunn :)) 2 günü boş geçirdim koşturmaktan vaktim olmadı.bugün lahana çorbası da yapıcam inşallah bakalım ne olacakk :))

hepimise hayırlı olsun

bende yapmıştım ama o diyetler beni geriye atıyor malesef umarım sende yarar

merhaba topiğiniz hayırlı uğurlu olsun bende stepper yapmaya başladım bu hafta önceden de yapıyordum ama çok ara vermiştim şimdi daha düzenli yapacağım umarım faydasınıda çabuk görürüm

merhaba hoşgeldin

canım liste yapıyoruz.senide eklememizi istermisin umarım sonuçları gönlünce olur

kızlar çok iyi olmuş burası hayırlı olsun..
09/09--> 0 nasıl bi halsizlik vardı hiçbişi yapamadım hatta dünde yapmıcaktım ama sizler geldiniz hep aklıma kalkıp yaptım 10/09 ---> 1000 adım. bu arada sanki pazartesi sabahı bi kilo vermiş gibi görmüştüm kendimi bu sabah yine baktım ama cıkkk gitmemiş duruyo gerçi tam 54ümde denemez bugün dikkat edersem yarın inşallah biraz daha vermiş olurum,keşke dijital baskülüm olsaydı.

sağol canım hepimize hayırlı olsun havalar bir soguk bir sıcak artık.vucut direncin düşmüştür.canın sağolsun bak dün yine yapmıssın

canım kesinlikle dijital baskül al sen veriyorsundur onda farkedemiyorsundur :44: internetten de sipariş verebilirsin almaya vaktin yoksa.15 tl ye falan bulursun

canım benim soruyosun ama sen yapıyo musun bakayım stepper? :44:
hergün 15 dk mı demişti doktor? ha bide yazmışsın 600 adımı 15dkda yapıyorum diye, canım ben 1000 adımı 10 ile 12 dk arasında yapıyorum,çok gevşek değil ama çok çok sıkıda değil benim ayarım ondan olabilir mi fark? bide müzik dinliyorum bazen çoşuyorum sonra yorulup kolluğuna dayanıp yavaşça yapıyorum böyle böyle dönüyor. bide senin ki nasıl önünde tutacak yeri var mı? galiba o da kolaylaştırıyor benim işimi..

günaydın kızlar

nerdesiniz neredeee :44::44: dün kimse step yapmadın mı ama

yaptınmı canım lahana çorbanı?

yaptım canım bahsedildiği kadar kötü gelmedi bana :) dün yapmıştım dayanamadım bi kase içtim hatta :)) bu sabah diyetime başladım kesin olarak.sabah çorbamı içtim. 10.09- 500 adım yapabildim sadece :))

canım bence senin dediğin gibi o kolaylaştırıyor biraz. çünkü en sıkı haliyle 850 adımı 15 dakikada falan yaptım ben.

10.09.2012

juliette09 -1000
PrensesPeri - 600
matematikci45-
aydasu
mytinywood - 500
pumi

Son düzenleme:
merhabalar bende stepper kullanıcısıyım gurubunuza katılabilirmiyim

hoşgeldin aramıza

bende sevmiştim tadını canım aynı tarifmi bilmiyorum ama severek içmiştim hadi bakalım kaç kg gidecek :44:

canım bence senin dediğin gibi o kolaylaştırıyor biraz. çünkü en sıkı haliyle 850 adımı 15 dakikada falan yaptım ben.

anaaa valla süpersiniz siz kızlar ben size bakarak yavaş kalıyorum.pek yormuyorum kendimi öyle oldugu halde deli ter atıyorum

yapıyorum tatlım.dün sabahtan yaptım bugun akşam evdeyim diye akşama bıraktım 10-12 dk 1000 harika önümde tutanacak yerim yok canım müziği açıp 15 dk sonra iniyorum üzerinden

10.09.2012

juliette09 -1000
PrensesPeri - 600
matematikci45-
aydasu
mytinywood - 500
pumi

tatlım 10/09/2012-->1500 yaptım ama bu sabahtan beri ayakta bile duramıyorum,geçen gün belimi incittim zaten fıtığım var valla bugün ayakta dik bile duramadım,bir iki gün dinlensem iyi olacak,kendimi iyi hissettiğim an hemen yeniden çıkacam stepperımın tepesine

bende sevmiştim tadını canım aynı tarifmi bilmiyorum ama severek içmiştim hadi bakalım kaç kg gidecek :44:

herkes anlaşmış gibi bana inat yapıyor yahuu :)) annem hamur kızartması yapmış yemedim,dışarı çıktık normalde dışarda yemek yemeyen arkadaşım tutturdu acıktım diye.karşımda götürdü tavuk ekmek falan,yemedim. ama eve geldim kurabiyeler kekler börekler..dayanamadım 4 kurabiye indirdim mideye ( ama yanında şekersiz kahvemle yarın sebze de yiyebilicem bakalım nasıl olacak. 2 tabak çorba içtim gün boyunca. başta tadı güzel diyordum ama onun dışında bir şey yiyemeyince gına geliyor insana.bi de tatlımsı biraz.. Allah yardımcım olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…