- 23 Mayıs 2007
- 8.601
- 583
- 39
-
- Konu Sahibi PrensesPeri
topiğimiz hayırlı uğurlu olsunn :)) 2 günü boş geçirdim koşturmaktan vaktim olmadı.bugün lahana çorbası da yapıcam inşallah bakalım ne olacakk :))
merhaba topiğiniz hayırlı uğurlu olsun bende stepper yapmaya başladım bu hafta önceden de yapıyordum ama çok ara vermiştim şimdi daha düzenli yapacağım umarım faydasınıda çabuk görürüm
hepimise hayırlı olsun
bende yapmıştım ama o diyetler beni geriye atıyor malesefumarım sende yarar
[
bakalım deneyeceğim :) annemi lahana almaya gönderdim
sadece 4-5 kilo vermek istiyoruum ya çok değil :)) 2-3 bile olur :))
kızlar çok iyi olmuş burasıhayırlı olsun..
09/09--> 0nasıl bi halsizlik vardı hiçbişi yapamadım hatta dünde yapmıcaktım ama sizler geldiniz hep aklıma kalkıp yaptım 10/09 ---> 1000 adım. bu arada sanki pazartesi sabahı bi kilo vermiş gibi görmüştüm kendimi bu sabah yine baktım ama cıkkk gitmemiş duruyo gerçi tam 54ümde denemez bugün dikkat edersem yarın inşallah biraz daha vermiş olurum,keşke dijital baskülüm olsaydı.
günaydın kızlar
nerdesiniz neredeee :44::44: dün kimse step yapmadın mı ama
yaptınmı canım lahana çorbanı?
juliette09
canım benim soruyosun ama sen yapıyo musun bakayım stepper?
hergün 15 dk mı demişti doktor? ha bide yazmışsın 600 adımı 15dkda yapıyorum diye, canım ben 1000 adımı 10 ile 12 dk arasında yapıyorum,çok gevşek değil ama çok çok sıkıda değil benim ayarım ondan olabilir mi fark? bide müzik dinliyorum bazen çoşuyorum sonra yorulup kolluğuna dayanıp yavaşça yapıyorum böyle böyle dönüyor. bide senin ki nasıl önünde tutacak yeri var mı? galiba o da kolaylaştırıyor benim işimi..
merhabalar bende stepper kullanıcısıyım gurubunuza katılabilirmiyim
yaptım canım bahsedildiği kadar kötü gelmedi bana :) dün yapmıştım dayanamadım bi kase içtim hatta :)) bu sabah diyetime başladım kesin olarak.sabah çorbamı içtim. 10.09- 500 adım yapabildim sadece :))
canım bence senin dediğin gibi o kolaylaştırıyor biraz. çünkü en sıkı haliyle 850 adımı 15 dakikada falan yaptım ben.
canım benim soruyosun ama sen yapıyo musun bakayım stepper? :44:
hergün 15 dk mı demişti doktor? ha bide yazmışsın 600 adımı 15dkda yapıyorum diye, canım ben 1000 adımı 10 ile 12 dk arasında yapıyorum,çok gevşek değil ama çok çok sıkıda değil benim ayarım ondan olabilir mi fark? bide müzik dinliyorum bazen çoşuyorumsonra yorulup kolluğuna dayanıp yavaşça yapıyorum böyle böyle dönüyor. bide senin ki nasıl önünde tutacak yeri var mı? galiba o da kolaylaştırıyor benim işimi..
10.09.2012
juliette09 -1000
PrensesPeri - 600
matematikci45-
aydasu
mytinywood - 500
pumi
bende sevmiştim tadını canımaynı tarifmi bilmiyorum ama severek içmiştim hadi bakalım kaç kg gidecek :44:
10.09.2012
juliette09 -1000
PrensesPeri - 600
matematikci45-
aydasu
mytinywood - 500
pumi