Stepper yaparak form tutalım

tşk ederim hoşbuldum :) stepper gunlukmu haftalıkmı tablo yapıyorsunuz biraz bilgi alabilrmiyim..

bu arada 1 ayı geçti ama biz neden tanışmıyoruz :44:

ben başlayayım

ismim reyhan.bekarım.konyada kardeşimle yaşıyorum.27 yaşındayım.koyu kk taraftarıyım

bu arada 1 ayı geçti ama biz neden tanışmıyoruz :44:

ben başlayayım

ismim reyhan.bekarım.konyada kardeşimle yaşıyorum.27 yaşındayım.koyu kk taraftarıyım

doğru söylüyorsun canım :) benim adımda memnune, kuşadasında yaşıyorum 26 yaşındayım geçen mayısta evlendim. benim eşim konyalı ama pek gitmişliği yok açıkcası.. memnun oldum

hoşgeldin canım aramıza bayılıyoruz grubun büyümesine ne zamandır stepper yapıyorsun ve faydasını gördün mü bilgi verebilir misin?

hoşbulduk canım bu yaz başladım , çok düzenli yapmadım ama gerçekten çok fark ediyor. bende kilo açısından fark olmadı, diyet yapmadım ama vucudum sıkılaştı. bu aralar pek yapmadım bi halsizlik var üstümde sizde stepperin etkisi nasıl oldu kızlar kilo veren varmı tavsiyeleriniz neler, günde kaç kez yapıyorsunuz

günaydın cnm aynen bende de sıkılaşma oldu farkedilir biçimde ama sadece 1 kg verebildim. bacaklarım inceldi süre alsada tamamen şekle girene kadar böyle devam edicem inşallah :)

günaydın kızlar
25/09----> 1300 adım

sabahta yapıcaktım ama şu bahsettiğim kitabı aldım onu okurken kaldı,zaten sonrada 15 dk kestirdim :26: şimdi sersem gibiyim..

doğru söylüyorsun canım :) benim adımda memnune, kuşadasında yaşıyorum 26 yaşındayım geçen mayısta evlendim. benim eşim konyalı ama pek gitmişliği yok açıkcası.. memnun oldum

bende memnun oldum canım eşinlede hemşeri çıkmısız

birazda diyet yaparsan süper olur gider topiğin etkisi büyük işim var ama yinede yapmadan çıkmak istemiyorum evden.sorumlu hissediyor insan

Ben de almak istıyorum marka ve önerılerınız var mı arkadaşlar :26:

benim bir önerim yok tatlım..

25.09.2012 500

kızlar hiç stepperini yağlayan oldumu?benim yağlanması gerekiyor sanırım.orta ayardayken bile baya sert oluyor :44:

günaydın kızlar,

26/09----> 0 yine bi halsizlik başladı gidiyor regli öncesi halim gerçi bu benim hayattan kopuk mutsuz,ruhsuz,şiş olsamda kurtalsam hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…