-
- Konu Sahibi PrensesPeri
günaydın canlar
altına serdim uçlarınıda katlayıp altta kalan kısmı kapladım.paletler direkt gövdeye temas etmiyor.benimki sayıyor acaba seninki neden saymadı :44::44: daha ince bişeyler koy belki sayar.temizlik bezi gibi bide öyle dene istersen
S.a. günaydınn ve kocamaan Merhabaaaa:)
13/09---> 0iki gündür bişiler oluyor bana :44: hiç halim yok,dünde aynı böyleydim hiç zorlamadım sonbahar geliyor ya belki ondan dedim hava değişimi sersemletiyor. ama kararlıyım bugün yarın diyetle birlikte yapıcam ve en kısa sürede 3-4 kiloyu vericem sonra hergün korumak için 1000-1500 adım atarım artık. ama vericem kızlar. çok mutsuzum
dün akşam bende yapamadım canım.o kadar kötüydüm ki bogazım şişmiş.ilaçta alamadım.nefes alamıyordum.yutkunamıyordum.step yapsam ölürdüm herhalde
yapamadım diye hiç üzülme.böyle böyle olacak canımızı sıkmak yok.elbet olacak ama
kızlar 4-5 gündür bel ağrımdan yapamadığım için yorum atmıyorum ama sizi takip ediyorum :13: galiba fıtığımı tetikledim yine iki gün önce iğne vurdurdum ama yine de ayakta uzun süre duramıyom en yakın zamanda döneceğim
16/09-- 0dün çok işim vardı yapamadım yaa bi düzen tuttaramıyorum illa bir iki gün aksıyor :100::100:
16/09-- 0dün çok işim vardı yapamadım yaa bi düzen tuttaramıyorum illa bir iki gün aksıyor :100::100:
benimde aksıyor ama yine de bu topictende steptende kopmayaya çalışıyorumne yapabilirsek kar
pumi çok güzel yapmıssın hafta sonulisteyi ve sayılarını güncelleyeceğim biraz daha bekleyeyim de
teşekkür ederim motive ettin beni canım