Stepper yaparak form tutalım

şükürler olsun dün akşam 650 yaptım.ohh be vicdanım rahat :KK76::KK76: listeyi yarın akşam yada pazartesi toplarım.tüm haftayı :KK34: hepinize iyi haftasonları dilerim :KK16::KK16:

gerçekten insan yapamadığında vicdanı rahatsız oluyor dimi canım:) nasıl ciddiye alıyosak.. ama iyi oluyor,hep bakıyorum topikler açılmış 2010dan beri kimse yazmamış bütün gruplar sonuçsuz ayrılmış çok üzülüyorum görünce bile :KK43:

ya başarı öyküleri hep kandırmaca o zaman. çok uygun gibi gelmişti de hem eve de yakın bi şubesi varmış. bakalım bir ay deneyeceğim zaten ancak kasımda başlayabilirim.olmazsa düzgün bir spor salonu bakarım. çok teşekkür ederim canım ilgin için. :)

rica ederim cnm ama sen yine bana bakma eğer içinden gitmek geliyorsa,sonuçta boş oturmaktan iyidir:KK34:

merhaba bende stepper almayı düşünüyorum şuanda 7 aylık hamileyim 9 kilo aldım ve sadece basen bölgem çok genişledi karnım küçük,acaba doğum sonrası kullanmaya başlasam basenlerim erirmi,1.70 boyum belim incecik ama basenlerim çok kötü oldu :KK43:

3. haftamdayım canım ben.benim doktorum hiçbir konuda uyarmadı.sanki onu içmiyormusum gibi kafama göre hareket ediyorum :KK9: amann bi tane kolayla duramıyorsan sıkıntı tatlım.cebine zarar o ayrı vucuduna daha çok zarar.mümkün oldugunca uzaklaş :KK34: videolarını aksatma güzel sonuçlar alırsın :KK34:

inşallah dün bi deniyim sadece bacak hareketlerinin bi kısmını dedim bugün bacaklarımın ön kısmı ağrıyor :)) ah bi inceltsem şunları..

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kızlar bu sabah ölçtüm kendimi ve kalçamla bacaklarım 2cm incelmiş! o kadar sevinçliyim ki.. 5cm kalçadan 7cm bacaktan gitse süper olucakkk :KK9:

20/09----> 1350 adım

gunaydın canım cok tebrık ederım senı darısı başımıza
canım bir soru sormak istiyorum bu incelmeleri ne kadar zamanda verdın ve ne kadar sure yapıyorsun

gunaydın kızlar

ben cumartesi gunu yapamadım cuma gunude yapamadım fakat pzar gunu 2000 adet yaptım işallah yapamadığım günleri telafi eder.

23 eylül 2000 adet

gunaydın canım cok tebrık ederım senı darısı başımıza
canım bir soru sormak istiyorum bu incelmeleri ne kadar zamanda verdın ve ne kadar sure yapıyorsun

canım ben 28/08den beri yapıyorum ama hem düzenli değil hemde azdı 17/09dan berl en az 15dk yapıyorum ondan sonra lnceldim ve eskisine göre çok toparlandım.

5. haftamız

10.09.2012 - 16.09.2012

juliette09 - 10.500 :nazar: :KK9::KK9:
PrensesPeri -1950 :nazar: :KK9::KK9:
matematikci45 - 0 :KK5:
aydasu - 0 :KK5:
mytinywood - 0 :KK5:
pumi - 5000 :nazar: :KK9::KK9:
akakce - 1700 :nazar: :KK9::KK9:

17.09.2012

juliette09 -1450
PrensesPeri -
matematikci45-
aydasu-
mytinywood -
pumi-1000
akakce-350

18.09.2012

juliette09 -2000
PrensesPeri - 600
matematikci45-
aydasu-
mytinywood -
pumi - 1000
akakce-

19.09.2012

juliette09 -1600
PrensesPeri -
matematikci45-
aydasu-
mytinywood -
pumi -
akakce-1000

20.09.2012

juliette09 -1350
PrensesPeri -
matematikci45-
aydasu-
mytinywood -
pumi - 1000
akakce-350

21.09.2012

juliette09 -1600
PrensesPeri -650
matematikci45-
aydasu-
mytinywood -
pumi -
akakce-

22.09.2012

juliette09 -1500
PrensesPeri -
matematikci45-
aydasu-
mytinywood -
pumi -
akakce-

23.09.2012

juliette09 -1000
PrensesPeri -670
matematikci45-
aydasu-
mytinywood -
pumi - 2000
akakce-

Son düzenleme:
kızlar bugün daha önce yapmaya karar veripte yapmadığım tibetin 5 gençlik hareketi yine karşıma çıktı, yorumlara göz attım ve bayağı şevklendim bundan sonra stepperda ısındıktan sonra yapmaya karar verdim hatta eşimide buna dahil edicem. siz de bi okuyun bence selülitten sıkışmaya ve daha nelere nelere iyi geliyormuş..stepperla birlikte onuda yaparız.

başladın mı o hareketlere canım.nasıl gidiyor?

gerçekten insan yapamadığında vicdanı rahatsız oluyor dimi canım:) nasıl ciddiye alıyosak.. ama iyi oluyor,hep bakıyorum topikler açılmış 2010dan beri kimse yazmamış bütün gruplar sonuçsuz ayrılmış çok üzülüyorum görünce bile :KK43:

alalım canım ya.sen olmasan ben çoktan bırakmıstım.senin o kadar inceldiğini görünce bir azim geldi bana daha düzenli yapar oldum.hep katılımla ayakta kalıyor topicler.umarım bizimkide öyle olur :KK34:

matematikci gelmez oldu beli nasıl oldu acaba merak ediyorum :44:

:KK53::KK53::KK53: 10.500 adım,kendime şaşırdım valla!

24/09---> 0 izin günümde stepper yapıcak vakit ve enerji bulamıyorum ya :KK25: üstüne galiba üşüttüm belim ve karnım ağrıyor:KK43:
ama tabi ki bu beni durduramaz az bile olsa akşam yapıcam ve kızlar bırakmayın ben çok memnunum ve arkşlarımın çoğu almaya karar verdi.
prensesperi daha başlamadım kitabını okuyup başlamak istedim açıkcası bugün alıcam zaten 1.si ince birşeymiş hemen okurum ben onu, o hareketleri sabah stepperı akşam yapıcam inşallah ve etkisini görürsem hemen size yazıcam.

canım ben 28/08den beri yapıyorum ama hem düzenli değil hemde azdı 17/09dan berl en az 15dk yapıyorum ondan sonra lnceldim ve eskisine göre çok toparlandım.

canım yedıklerıne dıkkat edıyormusun veya bır recım uyguluyormusun
ınanılmaz guzel ıncelmıssın bende bır o kadar ıncelsem yetıcekte artıcak umut olucak azım yapıcak
o yuzden bıran once ıncelmek ıstıyorum

canım yedıklerıne dıkkat edıyormusun veya bır recım uyguluyormusun
ınanılmaz guzel ıncelmıssın bende bır o kadar ıncelsem yetıcekte artıcak umut olucak azım yapıcak
o yuzden bıran once ıncelmek ıstıyorum

ben rejim olayına girdiğimde acayip çok yemeye başlıyorum canım:26: ama bişiler yapıyorum tabi ki, su içmezdim günde en az 1,5lt içiyorum-elimde 0,5lt şişe ile geziyorum- yeşil çay içmezdim şimdi limonlusunu denedim çok rahat içiyorum sabah 2 dilim tam tahıllı ekmekle kahvaltımı yapıyorum yanında yeşil çayla,acayip doyuruyor. öğlen fastfood yerdim şimdi yemek söylüyorum normal bi pilav et yemeği 10tl iken ben 5-6 liralık ikisinden de azcık alıyorum. akşamları düzene oturtamadım bi onada dikkat etsem daha bile veririm herhalde..

X