Squat yapacak spor arkadaşları aranıyor

ben 20 ile 30 dk arası yapmaya çalışıcagım ıcın hergun yapmam kaslarıma zarar verır.bu yuzden bir gün yapıp diger gun dınledırmem lazım.birde agırlıklar kullanıcam o yuzden hergun olmaz

ben 20 ile 30 dk arası yapmaya çalışıcagım ıcın hergun yapmam kaslarıma zarar verır.bu yuzden bir gün yapıp diger gun dınledırmem lazım.birde agırlıklar kullanıcam o yuzden hergun olmaz
Bende ağırlık kullanacağım ama benim okuduğum yerde 50 ile başla her gün arttır diyor 20 dk çok değil mi

Beni de alin araniza arkadaslar:mad:
Benim fazla kilom yok ama dogumdan sonra karin ve popom sarkti. Sikilassin istiyorum ama düzenli spor yapamiyorum. Birlikte motive oluruz umarim

Bende ağırlık kullanacağım ama benim okuduğum yerde 50 ile başla her gün arttır diyor 20 dk çok değil mi
şöyle anlatım.3 çeşit farklı squat çeşidi yapıyorum ben.her bir çeşitten 20x3 set yapmaya çalışıyorum.ve her set sonunda 30 sanıyelık dınlenme.her hareket bitinmidede 1 dakıkalk dınleme sonra dıger harekete geçme.bunları yapınca 20 dk felan suruyor bıtmesı

şöyle anlatım.3 çeşit farklı squat çeşidi yapıyorum ben.her bir çeşitten 20x3 set yapmaya çalışıyorum.ve her set sonunda 30 sanıyelık dınlenme.her hareket bitinmidede 1 dakıkalk dınleme sonra dıger harekete geçme.bunları yapınca 20 dk felan suruyor bıtmesı
Süper sen bizi bilgilendir canım . Nasıl etkileri

Liste için özel bir yöntem var mı ben yeniyim de
Öyle çok uğraşma ...
İlk mesajını editleyerek mesela kırmızı renk ile katılanların ismi
Yanında da squat da olduğu sayıyı yazarsın
Her gün topikte rapor verilecek yapsa da yapmasa da
Gerçi ilk mesaj editleniyor mu hala bilgim yok @Mune yardım edersmisin?

Ben squatları akşam yapmayı planlıyorum
Sabah çünkü tibetin 5 hareketini yapıyorum

Kimisi tibet sonrası egzersiz yapılır kimi yapılmaz diyor...o yüzden akşam yaparım
Bu arada tibeti şiddetle tavsiye ederim
Araştırın :)
Tibetin gençlik pınarı diye de geçiyor

Youtube da rebbeca louis in kanali var videolarini muhakkak izleyin victorias secret mankenlerinin kim kardashian in squat hareketlerini herseyi gosteriyor

X