Biri özet geçsin.......belden yukarısı fit belden aşağısı balık etli..........ben şimdi squats yapmalı mıyım
Aynı ağırlıktaki yağın hacmi kasın hacminden küçüktür. Bu nedenle protein ağırlıklı beslenerek yağlarımızı uzun uğraşlar sonucu kasa döndürebilirz ve eski halinden daha küçük bir görüntü olacaktır mutlaka. Ama buna ulaşmak o kadar kolay değil ki zaten.. Kalınlaşarak kaslanması için heralde protein tozlarını kafaya dikmek lazım.
şşşşş gel squat yapalım beraber sankı senın toton cok küçük
tembel masci
korkarım ben kaslanır falan
iyi böyle
Kız yanlış yazmışım benAçıklamamı okursan tezatlığı farkedersin dur düzeltiyom.
tembel masci
heee tamam o zaman sorun degıl
la ben jillian yapıyordum
sakatlandım iki hfta belim yamuk gezdm agrıdan
korkuyorum o yüzden şimdi
doktor yüzmeye git bilip bilmediğin şeyleri yapma dedi
yarın yüzmeye yazılcam bakalım.
hımmmm sakatlandıysan yapma tabı:13::13:
Sevgili Tolin
Konu sahibesi olarak Rica etsem bana özet olarak kalnlaştırıyor mu inceltiyor mu bu squat özetler misin
Ben de kilo almak isityorum ama lömbür lömbür yağ değil de güzrl fit vücut için 168 im şu an 45 kiloyum50 kilo olunca mı yapmaya başlasam squat popolarını gördükçe içim gidiyor da
sevgili tiramisu
anladıgım kadarıyla once kalınlaştırıyo sonra inceltiyo ve agırlıkla yapıldıgı zamanda kalınlaştırıyoama bence sen sımdıden basla yaza az bi zaman kaldı şurda
İlkokulda yazdığımız hatıra defterlerşne başlar gibi oldu değil mi bana bu kalbin kadar temz sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim
o zaman ben ağırlıkla başlayayım madem
Ama şöyle bi durum var şimdi zaten zayıfım kilo almamı engellerim diye korkuyorum bu kiloda başlarsam
kilo almanı engelleyecegını sanmıyorum cunku kas yagdan daha agır ama daha fit gorunecegın ıcın daha zayıf gorunebılırsın bak şöyle
Eki Görüntüle 1079013
kilo ve boyumdan anladığın üzere çok bi yağ tabakam yok muhtemelen var olan kasları genişleticem acıcık
pek bi fark olmayacak görüntümde desene
en sağdaki hatun iyimişBenim popo da 90 ama 95 istiyorum bacaklarım acıcık kalınlaşsın bari 46 olayım öyle başlayayım olur mu izin çıktı mı senden
bence olur sana tavsıyem squattan sonra makarna türü yanı karbonhidrat agırlıklı beslenmen o zaman bacakların ve popon kalınlasır
Tamam o zaman anlaştık teşekkür ederim tavsiyeler için
Ha bir de o squat programlarındakş gibi 200 lere çıkıyormuşun yaparken günü geldiğinde?
ben daha o kadar ilerleyemedim
ama alıştıktan sonra cok kolay yapılıyomu sana tavsiyem ilk iki üc gun ısınma hareketlerı yap sadece cunku dırek squatla baslayınca fena agrı yapıyo
ben de daha önce yaptı ama 50-75 civarında seyretti
korkuyoruk olan yağımı da eriticem diye
evet çok fena oluyor titriyordu üst bacak yürürken benim
basen kalça problemi varsa bence en iyi spor yürüyüş . birde bazı hareketler var . ama en önemlisi yürüyüş . sadece squat yaparak incelemezsin . tabi incelmede istediğin bariz bir farksa squat yetmez . kalori yakman gerek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?