Squat Hareketi (Varmsınız?)

aynen cnm yapıyorum onlarıda hemen sonuç almak ıstyorum herlde:) göbek içinde başlıcam ama cesaret edemıyorum üşengeçlıkten

üşenme valla bende üşeniyorum sonra diyorum içimden kalk hadi boş boş oturucağına en kötü yatakta uzanırken bile yapabilirsin :) kolay gelsin şimdiden istediğin sonucu çabucak alırsın umarım :128:

Canım ben sürekli yapıyorum sıkılaştryor ve dolgun gosteriyor popoyu yapmanı öneririm en azından toparlıyor yanı şekli güzel oluyor.

nasıl bi hareket bu anlamadım hiç, aletmi lazım kaldırmak için,dambıl gibi filan :44::44:

bende başlıycam 90 kilodan 65 kiloya dştüm sporla yani koşu bisiklet falan 1 buçuk senede ama o geniş ama düz popodan kurtulamadım yarın bende başlıyorum hatta spora geri dönüyorum 10 kilo daha versem yeter bana popolar havaya :)

ben bugün başladım 1 kerede 55 yaptım. 1 2 saat sonrada 8 dk kalça egzersizi videosunu yaptım bakalım nolcak resim bie çektim karşılaştırmak için :) 163 boy 57 kiloyum 2 doğum yaptım biri 6 ay önce yaz geliyor artık eşimin yanında şortla gezmek istiyorum onun şikayeti yok ama ben daha iyi olsun istiyorum.. bana katılın hadi. kalçam 93 cm

Bende 1 haftadır squat yapıyorum. 2 gün 50şer yapıorm 3.gun dinlenıyorum. Birde kılotlu corabı ayagımın altından gecırıp bacaklarımı çekiyorum ilk 2 gün bacaklarım tutmadı desem yeri var :) ama pes etmek yok. Bir gün 100 squat yaptgm günlerde gelecektir elbet dmi hanımlar :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba
Squat hareketini bende yapıyorum düzensiz bir şekilde
Şu aralar 120 yapıyorum 2 defa dinlenerek
Ama bacaklarım acıyor popoya faydası olduğuna emin misiniz?

Kızlar ben de bundan 2 hafta öncesine kdr düzenli squat yapıyordum ama 13.günde falan maalesef üşengeçlikten bıraktım :) az önce yine squatla beraber bazı hareketler yaptıktan sonra foruma bi bakıyım dedim :) benim yaptığım squatın yanındaki bazı hareketler şunlar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar...
Bu çömelme hareketini günde kaç defa yapmak lazım? Hep aynı hareketi yapmak gerçekten fayda sağlıyor mu?:18::18:

Bende başladım harekete ama bacaklarda ağrı hissediyorum sadece kalçalarda pek bi ağrı hissedemedim harketi yanlış mı yapıyorum acaba. Ama bacakların üst kısmı yanları falan ağrıyor. Daha evvel de 3 ay fitness salonuna gittim ayrıca arada pilates yapmaktayım. Kalçalar bu sebeple ağrımamış olabilir mi

tuvalete gittiğim her zaman 10 tane squat yapıcam, bi yerde okudum mantıklı geldi. günde 40-50 squat olur toplamda.

armut vücut tipine sahip olanların basenleri daha da kalınlaşır mı bu hareketle acaba? yoksa sıkılaşır mı? tam olarak nasıl bir fark yaratıyor?

armut vücut tipine sahip olanların basenleri daha da kalınlaşır mı bu hareketle acaba? yoksa sıkılaşır mı? tam olarak nasıl bir fark yaratıyor?

Sporda fixtir. İlk önce yağlar erir. Daha sonrasında kaslar gelişir. Eğer bölgede yağ varsa ilk onlar eriyecektir.Ciddi bir kalınlaşma olmayacaktır. Ama daha fit bir duruş sergileyecektir.

Kizlar bnde yap.ak istiyorum nolur bni bi aydinlatin kalcamda basrnimde103 santim kalinlasmasini istemiyorum simdjmi baslamaliyim yoksa zayiflayincami nolur bi cvb verin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…