Squat Hareketi (Varmsınız?)

Iki gundur bende bu programi uyguluyorum fakat bugun telaslandim bacaklarimi kalinlastirsa diye.. korktum biraz sen sonuc aldinmi yaxarsan sevinirim

Benim bugün 21. günüm ilk başlarda zorlansamda bıkmadan devam ettim şuan alıştım bacak ağrısı cok cektim şimdi yok neyseki
Ben sabahları ve akşamları yapiyorum günlük 50 kerede mekik cekiyorum 1 er kiloluk agirlikla calisiyorum kararliyim yapabildigim kadar yapacagim bakalim ne zamana kadar:))

Kızlar ben bacaklarımı inceltmek istiyorum ama squatta yapıyorum direk kalınlaşır mı yoksa yağlar yerine kas mı olur?

Kızlar ben bacaklarımı inceltmek istiyorum ama squatta yapıyorum direk kalınlaşır mı yoksa yağlar yerine kas mı olur?

ben de bacaklarımı inceltmek istiyorum özellikle iç bacaklardaki fazlalıklar gitsin istiyorum. naçizane edindiğim bilgiler ve deneyimlere dayanarak şunu söyleyebilirim. squatın da çeşitleri var. mesela squat sidekick bacakları kalınlaştırmaz. araştırmanı tavsiye ederim.

Bende kalınlaşsın istiyorum ağırlıklı nası oluyo

bacaklarınızın kalınlaşmasını istiyorsanız 3'er kiloluk dambılı dizlerinizin üzerine koyarak normal squatınızı yapın. aman dikkat ellerinizden kaymasın dambıllar :) 40 tekrar halinde 2 set yaparsanız sonuç alırsınız.

kızlar squat yapın mutlaka poponuzz harıka oluo ama buyuyo yanı erıtecegını sananlar yapmasın kı bence buyuk popo kadını gosterır ama sekıllı

Merhaba kizlar bende o programa basladim 70deyim. ben uzun zamandir spor yaptigim icin pek zorlanmiyorumda ben popomun daha sert birazda büyüsün istiyorum cok zayifimda :)

faydalarini gören varmiii?

benim popom kalkık ama bana göre minnacık ben zayıfım çünkü
eskiden düzensiz olarak yapıyordum ara verdim bugün tekrar başladım öyle hiç dinlenmeden 50 felan yapamma ama gün içinde 25 25 yapa yapa 100 yaparım bakalım bi faydasını görebilecek miyim

aynen bendede öyle formu güzel fakat zayif oldugum icin minicik :) bacaklarim kasli sert, agirlikta calisiyorum kastan büyüsün diye ahaha bakalim :)

ama sende kas büyütmeye calismalisin o yüzden ara ara degil hepsini birden yapman gerekiyor. yanmaya baslayinca kas calisiyor büyüyor cünkü :)

ama sende kas büyütmeye calismalisin o yüzden ara ara degil hepsini birden yapman gerekiyor. yanmaya baslayinca kas calisiyor büyüyor cünkü :)

aynen bendede öyle formu güzel fakat zayif oldugum icin minicik :) bacaklarim kasli sert, agirlikta calisiyorum kastan büyüsün diye ahaha bakalim :)

şey ben bacaklarımda kas olsun istemiyorumm ama tek istediğim kalcam büyüsün sert olsun :44:

kalca bacaktan gecer :) squat yaparken bacaklarinda hissetmiyormusun?
zaten öyle futbolcu bacagi gibi olmasi imkansiz üc bes squattan ama acimasi lazim ki kalcada büyüsün :)

acıyo acıdığı için daha fazla yapamıyorum ara veriyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…