Kızlar ben de bundan 2 hafta öncesine kdr düzenli squat yapıyordum ama 13.günde falan maalesef üşengeçlikten bıraktım :) az önce yine squatla beraber bazı hareketler yaptıktan sonra foruma bi bakıyım dedim :) benim yaptığım squatın yanındaki bazı hareketler şunlar...
Eki Görüntüle 1022847
Eki Görüntüle 1022848
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar benim bacaklarim cok ince agirlikla birlikte yaparsam kalinlasir mi acaba?
kalınlaşır ama senin setleri kısa tutman lazım bacakların yanana kadar calışmaman lazım ..
Ben 1er kiloluk dambıl aldim hareketlerimi onlarla yapıyorumBende kalınlaşsın istiyorum ağırlıklı nası oluyo
Kızlar ben bacaklarımı inceltmek istiyorum ama squatta yapıyorum direk kalınlaşır mı yoksa yağlar yerine kas mı olur?
Bende kalınlaşsın istiyorum ağırlıklı nası oluyo
kızlar squat yapın mutlaka poponuzz harıka oluo ama buyuyo yanı erıtecegını sananlar yapmasın kı bence buyuk popo kadını gosterır ama sekıllı
ne kadar zamanda fark etti canım?
Merhaba kizlar bende o programa basladim 70deyim. ben uzun zamandir spor yaptigim icin pek zorlanmiyorumda ben popomun daha sert birazda büyüsün istiyorum cok zayifimda :)
faydalarini gören varmiii?
benim popom kalkık ama bana göre minnacık ben zayıfım çünkü
eskiden düzensiz olarak yapıyordum ara verdim bugün tekrar başladım öyle hiç dinlenmeden 50 felan yapamma ama gün içinde 25 25 yapa yapa 100 yaparım bakalım bi faydasını görebilecek miyim
benim popom kalkık ama bana göre minnacık ben zayıfım çünkü
eskiden düzensiz olarak yapıyordum ara verdim bugün tekrar başladım öyle hiç dinlenmeden 50 felan yapamma ama gün içinde 25 25 yapa yapa 100 yaparım bakalım bi faydasını görebilecek miyim
ama sende kas büyütmeye calismalisin o yüzden ara ara degil hepsini birden yapman gerekiyor. yanmaya baslayinca kas calisiyor büyüyor cünkü :)
aynen bendede öyle formu güzel fakat zayif oldugum icin minicik :) bacaklarim kasli sert, agirlikta calisiyorum kastan büyüsün diye ahaha bakalim :)
şey ben bacaklarımda kas olsun istemiyorumm ama tek istediğim kalcam büyüsün sert olsun :44:
kalca bacaktan gecer :) squat yaparken bacaklarinda hissetmiyormusun?
zaten öyle futbolcu bacagi gibi olmasi imkansiz üc bes squattan ama acimasi lazim ki kalcada büyüsün :)
acıyo acıdığı için daha fazla yapamıyorum ara veriyorum zaten..