• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah Aralikli Oruca başlayıp yeni yıla kadar 4 kilo veriyorum.

Tam ben de akşam yedim yedim şiştim derken kendimi burda buldum,bu bir işaret olabilir 😂 ben de katıliyorum 68 kiloyum şimdilik 5 kilo versem iyi olur kendimi küçük bir tosun gibi hissediyorum hadi Kolay gelsin sağlıkla giden kilolarimiz olsun 💫

Tam ben de akşam yedim yedim şiştim derken kendimi burda buldum,bu bir işaret olabilir 😂 ben de katıliyorum 68 kiloyum şimdilik 5 kilo versem iyi olur kendimi küçük bir tosun gibi hissediyorum hadi Kolay gelsin sağlıkla giden kilolarimiz olsun 💫
68 i görmek benim ilk hedefim size de kolay gelsin inşallah başaracağız 🙏🏻😂

Benim de ilk hedefim 68 ✨ umarım dediğiniz gibi sağlıkla güzel kilolar veririz 🤗 Hoş geldiniz aramiza

Devam mı oruca ben devam ediyorum. Bakalım perşembe tartı günü ama çok değişti gibi gelmiyor bu hafta 🥲
Devam devam dün akşam misafirlerim vardı biraz kaçırdım ama bende perşembeyi bekliyorum merakla pekte bir değişiklik görmüyorum ama 🥲 pkos, haşimato be insülin direncim var bunlarla başarırsam eğer kendimi çok büyük ödüllendireceğim 😂

Merhaba bugün tartıldım diyete başlarken 77,9 kgydim 1haftanın sonunda 75,3kg olmuşum giden 2kg 600gr 💪🏻☺️
Harika vermişsiniz. Benim bu hafta çok stresim vardi ödem mi oldum nedir bilemiyorum. Dengem saati galiba -300 garm görünüyor.
Yani 70.5 oldum.
Su ve bitki çayı çok içemedim ondan galiba 🥲

Harika vermişsiniz. Benim bu hafta çok stresim vardi ödem mi oldum nedir bilemiyorum. Dengem saati galiba -300 garm görünüyor.
Yani 70.5 oldum.
Su ve bitki çayı çok içemedim ondan galiba 🥲
Pes etmemek en güzeli almaktan iyidir değil mi? Bol eksilerimiz olsun dün kendimi azıcık ödüllendirdim 🤫😂

Merhaba ben aralıklı oruç + farklı bir beslenme tarzıyla 3 haftada 8 kilo verdim. 2 öğün beslendim asla kaçamak yapmadım. Sıfır şeker sıfır karbonhidrat ilk öğünde en az 4 -5 yumurta tükettim günlük protein ihtiyacımı kesinlikle tamamladım. 2. Öğünde de ızgara et balık ya da tavuk en az 600 gram olacak şekilde yanında da sadece marul ve salatalık tükettim. Ve her Öğünde de çatlayana kadar yedim hiç aç bırakmadım kendimi. O kadar rahat geçti ki o 3 hafta hiç atıştırmalık aşermedim. Ve ödemim de hiç kalmadı.

Merhaba ben aralıklı oruç + farklı bir beslenme tarzıyla 3 haftada 8 kilo verdim. 2 öğün beslendim asla kaçamak yapmadım. Sıfır şeker sıfır karbonhidrat ilk öğünde en az 4 -5 yumurta tükettim günlük protein ihtiyacımı kesinlikle tamamladım. 2. Öğünde de ızgara et balık ya da tavuk en az 600 gram olacak şekilde yanında da sadece marul ve salatalık tükettim. Ve her Öğünde de çatlayana kadar yedim hiç aç bırakmadım kendimi. O kadar rahat geçti ki o 3 hafta hiç atıştırmalık aşermedim. Ve ödemim de hiç kalmadı.
Candivor diyeti mi yaptınız?

Back