- 25 Nisan 2019
- 242
- 363
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn. Kahvaltımı şimdi yaptım 1 haşlanmış yumurta 10gr kaşar peynir yeşil çay domates ve salatalıkGünaydınlar. Kahvaltıyı mümkün olduğunca geç saate atacağım yine. Bugün bol su içmeye dikkat edeceğim.![]()
68 i görmek benim ilk hedefim size de kolay gelsin inşallah başaracağızTam ben de akşam yedim yedim şiştim derken kendimi burda buldum,bu bir işaret olabilirben de katıliyorum 68 kiloyum şimdilik 5 kilo versem iyi olur kendimi küçük bir tosun gibi hissediyorum hadi Kolay gelsin sağlıkla giden kilolarimiz olsun
![]()
Ben de öğlen tavuk suyu çorba ve bulgur pilavı yedim. Sabah da kahve. Şimdi de bol su içiyorum.68 i görmek benim ilk hedefim size de kolay gelsin inşallah başaracağız![]()
Benim de ilk hedefim 68Tam ben de akşam yedim yedim şiştim derken kendimi burda buldum,bu bir işaret olabilirben de katıliyorum 68 kiloyum şimdilik 5 kilo versem iyi olur kendimi küçük bir tosun gibi hissediyorum hadi Kolay gelsin sağlıkla giden kilolarimiz olsun
![]()
Akşam yemeğim çok az makarna tavuk suyu çorba bol salata ve ayranBen de öğlen tavuk suyu çorba ve bulgur pilavı yedim. Sabah da kahve. Şimdi de bol su içiyorum.![]()
Ben de akşam biraz geç saate kaldım. Haşlanmış patates ve yoğurt yedim. Sonra canım biraz tatlı istedi bir tane magnum yedimAkşam yemeğim çok az makarna tavuk suyu çorba bol salata ve ayran
Dün bende kaçamak yaptım, 3-4 ısırık çiğköfte dürüm ve meyveli yoğurt yedim pişmanımBen de akşam biraz geç saate kaldım. Haşlanmış patates ve yoğurt yedim. Sonra canım biraz tatlı istedi bir tane magnum yedim![]()
Devam mı oruca ben devam ediyorum. Bakalım perşembe tartı günü ama çok değişti gibi gelmiyor bu haftaDün bende kaçamak yaptım, 3-4 ısırık çiğköfte dürüm ve meyveli yoğurt yedim pişmanım![]()
Devam devam dün akşam misafirlerim vardı biraz kaçırdım ama bende perşembeyi bekliyorum merakla pekte bir değişiklik görmüyorum amaDevam mı oruca ben devam ediyorum. Bakalım perşembe tartı günü ama çok değişti gibi gelmiyor bu hafta![]()
Devam mı oruca ben devam ediyorum. Bakalım perşembe tartı günü ama çok değişti gibi gelmiyor bu hafta![]()
Harika vermişsiniz. Benim bu hafta çok stresim vardi ödem mi oldum nedir bilemiyorum. Dengem saati galiba -300 garm görünüyor.Merhaba bugün tartıldım diyete başlarken 77,9 kgydim 1haftanın sonunda 75,3kg olmuşum giden 2kg 600gr![]()
Pes etmemek en güzeli almaktan iyidir değil mi? Bol eksilerimiz olsun dün kendimi azıcık ödüllendirdimHarika vermişsiniz. Benim bu hafta çok stresim vardi ödem mi oldum nedir bilemiyorum. Dengem saati galiba -300 garm görünüyor.
Yani 70.5 oldum.
Su ve bitki çayı çok içemedim ondan galiba![]()
Hak etmişsiniz vallahi tebriklerPes etmemek en güzeli almaktan iyidir değil mi? Bol eksilerimiz olsun dün kendimi azıcık ödüllendirdim![]()
Bu hafta bakalım neler olacakHak etmişsiniz vallahi tebrikler![]()