Squat hakkında herşey !!!

hadi inşallah...bu arada bel için twister disk aldım sen kullandın mı işe yarıyor mu?
Kullandııııım. Kullanmaz olur muyum? Spor salonundaki hanımlara bel için ilk önerek önerdiğim alet bu. Alet olmasa sağa sola dönme hareketi vs.. Çok düzenli kullanmalısın.

karnını içeri çekiyo musun yaparken canım ve belinin doğru pozisyonda olduğuna nasıl emin oluyorsun sırtın dik mi filan ben yanlış yapmaktan korkuyorum beceremiyorum gibime geliyo
canım evet karnmı içeri çekiyodum hatta ilk zamanlr surekli içerde tutuyordum ki bu yanlısmıs gmelan söyledi meger salıp içeri çekemk gerekiyomus çömelerken bırakıyodum kalkarken içeri çekyodum dogru pozisyoda oldugunuda ben ayna karısında yapıyodum canım hep öyle yapa yapa çözdum işi sende ayna karsısında dene birde kafan karsıya bakarsan sırıtın duz oluyor zaten 1. sayfada var gmelan yazmıs onlara göz at sonrada ayna karsısında çalıs o şekilde halledersin canım

bankacıyım maalesef 8 de anca evde oluyorum. Yemek ye topla derken oluyor saat 9 açıkçası hal de kalmıyor insanda. Evde koşu bandı eliptik bisiklet twester ve trambolin var ama yapacak insan yok :) kısa zamanda yol almak için kendimvr çakallık yapıyorum ama squat bana gör değil sanırım

manşallah eve spor salonu kurmussun vallahi haklısın ama gerçekten istersen yaparsın bak elinde aletlerinde var şanslısın azimli olmalsın pes etmek yoook

manşallah eve spor salonu kurmussun vallahi haklısın ama gerçekten istersen yaparsın bak elinde aletlerinde var şanslısın azimli olmalsın pes etmek yoook
haklısın balla canım şevke gelir yaparız diye aldık da aldık ama fısss yogaya gittik 1 ay ama yetişmekte zorlanıyorum o da tüm vücudu çalıştırıyor ama gidemiyorum kaç haftadır. En güzeli evde bir şeyler yapmak ama yorgunluk ve zamansızlıktan çok zor

evet yaaa haklısın sabah kalk 8 işe git akşam gel 8 9 eve insan dinlenmek istiyor tabi aslında bu iş saatleri sistemini düzeltmek lazım butun işler saat 10 d baslasa herkes sabahtan sporunu yapıp dusunu alır işine gider böyle rahat uyanmıs bi vaziyette Ama genede bahane yok alıştırmak lazım kendimizi

çok teşekkür ederim canım yeni fotolarını bekliyoruz kolay gelsin :)

Hırs, cesaret ve kendine güven olduğu sürece yarayacak.
aynen canım haklısın ben bugun 15 tani yaparak basladım ilk gün için biraz iyiymdim çünkü önceden de bi süre yapmıstım ama sanırım tam anlamıyla düzgün yapmadığım için pek ise yaramamıs . bu sefer herseyiyle yapacam insalhh

huhuu kızçeleerr bende bugün squat programına geçiyorum...alıştırma haftam bitti de geçti bile...
şu qn düzenli olarak tibet yogası ve squat yapıyor olucam..
tşbeti 6aydır yapıyorum gerçi ama 7 tekrara kadar sonra hop salıyorum :)
bu sefer herşey düzenli olcak :)

wooaaw bu çok iyi :)

Harikasın tatlım süper

Aynen of eti sert olan şanslı benım gıbı olan varsa 10ayda anca olur

Çok iyi :) ben 25 dk zumba yaptım canım çıktı 300 kalori yazıyo nette
Teşekkürler sevindirin oldum :) sen de süper yapmışsın 25 dk. Çoğu kişi 40 dk önce işe yaramaz falan diyorlar hevesim geçiyor. Gerçekten vakit ayıramıyorum sabah 8 de çıkıp akşam 8 de evde oluyorum yemek yenderken halim kalmıyor bir yandan da bir şeyler yapmak,istiyorum kısa süreli de olsa...

Hiçbişey yapmamaktan iyidir bence ve mutlaka işe yarar belki daha uzun sürer ama yarar illaki

10dk bantta yürüyorum 10dk bisiklet sürüyorum 10dk eliptik yapıyorum 100 squat yapıyorum 150mekik çekiyorum 30dk pilates yapıyorum 1saatte alet çalışıyorum benim salondaki programımda bu (176yım 60kiloyum) hedef sert et düz karın ve kalkık popo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…