Kullandııııım. Kullanmaz olur muyum? Spor salonundaki hanımlara bel için ilk önerek önerdiğim alet bu. Alet olmasa sağa sola dönme hareketi vs.. Çok düzenli kullanmalısın.hadi inşallah...bu arada bel için twister disk aldım sen kullandın mı işe yarıyor mu?
canım evet karnmı içeri çekiyodum hatta ilk zamanlr surekli içerde tutuyordum ki bu yanlısmıs gmelan söyledi meger salıp içeri çekemk gerekiyomus çömelerken bırakıyodum kalkarken içeri çekyodum dogru pozisyoda oldugunuda ben ayna karısında yapıyodum canım hep öyle yapa yapa çözdum işi sende ayna karsısında dene birde kafan karsıya bakarsan sırıtın duz oluyor zaten 1. sayfada var gmelan yazmıs onlara göz at sonrada ayna karsısında çalıs o şekilde halledersin canımkarnını içeri çekiyo musun yaparken canım ve belinin doğru pozisyonda olduğuna nasıl emin oluyorsun sırtın dik mi filan ben yanlış yapmaktan korkuyorum beceremiyorum gibime geliyo
manşallah eve spor salonu kurmussun vallahibankacıyım maalesef 8 de anca evde oluyorum. Yemek ye topla derken oluyor saat 9açıkçası hal de kalmıyor insanda. Evde koşu bandı eliptik bisiklet twester ve trambolin var ama yapacak insan yok :) kısa zamanda yol almak için kendimvr çakallık yapıyorum ama squat bana gör değil sanırım
manşallah eve spor salonu kurmussun vallahihaklısın ama gerçekten istersen yaparsın bak elinde aletlerinde var şanslısın azimli olmalsın pes etmek yoook
evet yaaa haklısın sabah kalk 8 işe git akşam gel 8 9 eve insan dinlenmek istiyor tabi aslında bu iş saatleri sistemini düzeltmek lazım butun işler saat 10 d baslasa herkes sabahtan sporunu yapıp dusunu alır işine gider böyle rahat uyanmıs bi vaziyettehaklısın balla canım şevke gelir yaparız diye aldık da aldık ama fısss yogaya gittik 1 ay ama yetişmekte zorlanıyorum o da tüm vücudu çalıştırıyor ama gidemiyorum kaç haftadır. En güzeli evde bir şeyler yapmak ama yorgunluk ve zamansızlıktan çok zor
çok teşekkür ederim canım yeni fotolarını bekliyoruz kolay gelsin :)canım evet karnmı içeri çekiyodum hatta ilk zamanlr surekli içerde tutuyordum ki bu yanlısmıs gmelan söyledi meger salıp içeri çekemk gerekiyomus çömelerken bırakıyodum kalkarken içeri çekyodum dogru pozisyoda oldugunuda ben ayna karısında yapıyodum canım hep öyle yapa yapa çözdum işi sende ayna karsısında dene birde kafan karsıya bakarsan sırıtın duz oluyor zaten 1. sayfada var gmelan yazmıs onlara göz at sonrada ayna karsısında çalıs o şekilde halledersin canım
çok teşekkür ederim canım yeni fotolarını bekliyoruz kolay gelsin :)
aynen canım haklısın ben bugun 15 tani yaparak basladım ilk gün için biraz iyiymdim çünkü önceden de bi süre yapmıstım ama sanırım tam anlamıyla düzgün yapmadığım için pek ise yaramamıs . bu sefer herseyiyle yapacam insalhhHırs, cesaret ve kendine güven olduğu sürece yarayacak.
Eki Görüntüle 1395553 Eki Görüntüle 1395555
arkadaşlar programa 01.01.2015 de başladım(üstümde pembe olan başladıgım gün)01.02.2015 program bitti ( üstümde lacivert olan bugun ki halim ) böyle fotodan bakınca farkettim ki azıcık kalkmış yaaa ve sıkılaşma var bacaklarımda söylemiştim 30 days challenge programın bende yarattıgı farklılık bu oldu artık önumuzdeki programlara bakalım o popo dahada kalkacaaaak
teşekkürler şimdi senin fotograflarını bekliyoum canımwooaaw bu çok iyi :)
Harikasın tatlım süperEki Görüntüle 1395553 Eki Görüntüle 1395555
arkadaşlar programa 01.01.2015 de başladım(üstümde pembe olan başladıgım gün)01.02.2015 program bitti ( üstümde lacivert olan bugun ki halim ) böyle fotodan bakınca farkettim ki azıcık kalkmış yaaa ve sıkılaşma var bacaklarımda söylemiştim 30 days challenge programın bende yarattıgı farklılık bu oldu artık önumuzdeki programlara bakalım o popo dahada kalkacaaaak
cok sagol canim :)) herkes iyi seyler yazdi cok mutlu oldum yaHarikasın tatlım süper
Çok iyi :) ben 25 dk zumba yaptım canım çıktı 300 kalori yazıyo nette20 dakika eliptik yaptım 375 kalori yaktım iyi mi
Teşekkürler sevindirin oldum :) sen de süper yapmışsın 25 dk. Çoğu kişi 40 dk önce işe yaramaz falan diyorlar hevesim geçiyor. Gerçekten vakit ayıramıyorum sabah 8 de çıkıp akşam 8 de evde oluyorum yemek yenderken halim kalmıyorÇok iyi :) ben 25 dk zumba yaptım canım çıktı 300 kalori yazıyo nette
Hiçbişey yapmamaktan iyidir bence ve mutlaka işe yarar belki daha uzun sürer ama yarar illakiTeşekkürler sevindirin oldum :) sen de süper yapmışsın 25 dk. Çoğu kişi 40 dk önce işe yaramaz falan diyorlar hevesim geçiyor. Gerçekten vakit ayıramıyorum sabah 8 de çıkıp akşam 8 de evde oluyorum yemek yenderken halim kalmıyorbir yandan da bir şeyler yapmak,istiyorum kısa süreli de olsa...