Squat hakkında herşey !!!

Harika zaten boyuna göre kilon çok iyi böyle gidersen bomba olursun

Harika zaten boyuna göre kilon çok iyi böyle gidersen bomba olursun
Etim yumuşacık ama ya tamamen sıkılaşmak için gidiyorum sporsuz kilo verince birden sarkma oluyo et yumuşuyor popoyu görsen popo demeye bin şahit ister ağlarsın 21haftanın 13haftası düzenli gittim 3ay gittim de işte ne kadar sürede sert bir etim olur

Ben 2. Doğumdan sonra diet ve cardio ile 3 ayda 12 kilo verdim sonra pilates yapmaya başladım oilatesîn 2. Ayında kaya gibi sertti.ameliyat oldum 5kilo aldım şimdi tekrar başladım

20 dakika eliptik yaptım 375 kalori yaktım iyi mi
Şu eliptik ilaç gibi resmen ya... hem sıkılaştiriyor hem eritiyor hemde fiziği topluyor. Koşu bandinda 20 dakikada 100 kalori anca yakiliyor. Sana günde 370 kalori yakmak yeter artar bile. Zaten sabah 8 akşam 8 günde eminim hareket halindesindir. Insanlar hareket halinde olduğu sürece kilo almaz.
Çok iyi :) ben 25 dk zumba yaptım canım çıktı 300 kalori yazıyo nette
Zumbayi kardeşim yapiyor. Hatta 1 ay oldu başlayalı göbeği nasıl sarkti gormen lazım. Kollari sallanıyor sarkikliktan. Zumba kalori yakiminda düzenli yapılırsa 400 kalori bile yakabiliyorsun.
Hedefine ulaştıktan aonr

Canim ben yıllardır oldum olası spor yapıyorum. Küçükken hep uyumak istediğimde annemin bir bakışıyla korkup hemen kalkip beraber spor yapardık. Ve diyorum ki iyi ki alıştırmis herşeyi öğretmis. Annemin iki çocuğu olmasına rağmen sporla fit bir kadin. Çoğu kişi hamilelik sürecinde ve kilo catlak selülitleriyle beraber umutsuzlasiyor. Erkek arkadaşım bile annemin bacaklarindaki kollarindaki kaslari görünce kendinden utandi. Ben bile bu yaşımda olmama rağmen sporu aksattigim günler oldu sinavlar mi dersin okul mu bunalim mi... sinirden yataklara düşüp kendimi yemege vermem mi.. emin ol sporla neleri yendim bir bilsen.. vücudumdaki yağlar ve catlaklari görsen annem bile utaniyordu benden. Spor sabir ister. hayatinin bir parçası yapacaksin. Etler ve fizik kolay kolay sertlesmiyor benim bile fiziğim kilomdan dolayı yeni yeni toparliyor.
Velhasil kelam sizlere diyeceğim sakin hızlı hizli sertleselim kilo verelim diyet yapip yemeyelim demeyin. En sağlıksızi bu. Hızlı hızlı yapilan hersey kolay kolay alınır ve daha çok obezlige yol açar. Herşey yavaş olacak.. zamana bırakacaksiniz yavaş yaptığınız sürece ideal kilonuzda kalip hep formunuzu koruyacaksiniz.. :)

şimdi...kollara biraz can gelsün istiyorum
yarım şınav düşünuyorum,en etkilisi sanırım...ama göğüsleri küçültüğü doğrumu?...tibetin büyüttüğünü şınav söndürmesin ...

Sinav göğüsleri küçültmez. Aksine diklestirir sarkıkligi onler ve sertlesir ve en güzel özelliği ise şekil verir. Begenmedigim göğüslerim bile kisa sürede şekil aldı.

Ben 2. Doğumdan sonra diet ve cardio ile 3 ayda 12 kilo verdim sonra pilates yapmaya başladım oilatesîn 2. Ayında kaya gibi sertti.ameliyat oldum 5kilo aldım şimdi tekrar başladım
Benimde 3ay oldu iştede sınıftaki kızlar taş gibi oldum gelişme var sertleştin diyorlar ama bana hiç öyle gelmiyor aceba ben direk jenifer lopez gibi olmayı bekledıgım ıcın mı ki ya 68kiloydum 60oldum işte
Koruma evresi çok zor ya :/

canım ne güzel yazmışsın
verdiğin motivasyonlar için çokkkk teşekkürlerrr
sürekli hareket etmek konusudna çok haklısın
sürekli aktif olunca çok kalori yakılıyor
ben de 57 kga düşeyim kendime eliptik alacağım
önerdiğin marka var mı,seninki hangisi

aynen ben de doğum yapalı 8 ay oldu 59 kg oldum ama hiç iyi durumda değilim
doğumdan sonra vucud bir garip oluyor sanki,kendime bakasım gelmiyor

Ben bekarım çok korkuyorum büyük ihtimal evlenmemde öyle birşey olursa vücut eskisi gibi olmuyormuş diyorlar

Canım kaç kilo ile hamile kaldın? Kaç kilo aldın?? Mesleğine dönünce koştur koştur verirsin. Ya ben napayım. Sabah akşam kod yaz dur masa başı

Çok istiyorum başlamayı... Ne yazık ki 10 - 15 ten sonra dizlerime ağrı saplanıyor. :/

Markadan çok, işlevselligine bakın. Eliptikler genelde ucuz olur. Marka konusunda voint önde

Ben bekarım çok korkuyorum büyük ihtimal evlenmemde öyle birşey olursa vücut eskisi gibi olmuyormuş diyorlar
yaşlandıkça da eskisi gibi olmayacak zaten ama biz elimiizden geleni yapalım
bu arada korkma sakın,ben abartmış olabilirim,çünkü hedef vucudum,böyle bir şey:

böyle karın kasım ve vucudum olduğunda ancak durabilirim
hedefim büyük yanii
bu arada Allah nasip ederse bebeğini doğur,kucağına al,kokusunu içine çek,bak umurunda oluyor mu dünya...fiziği yeniden hallederiz sorun değil
hem ben zayıflama,fitleşme olayını da seviyorum..bir şeyleri hedeflemek ve başarmak çokk güzel bir duyguu

Canım kaç kilo ile hamile kaldın? Kaç kilo aldın?? Mesleğine dönünce koştur koştur verirsin. Ya ben napayım. Sabah akşam kod yaz dur masa başı
ben evlendikten sonra baya kilo aldım 61 ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim,71i doğumdan cıktım (normal doğum yaptım) normal doğum yaptığım için hareketliydim ilk haftada 66 kiloya düştüm zaten ama çevre baskısı süt olsun diye,aşırıı yedim 1 ayda yine 71 kilo oldum..sonra lohusalık geçti,kulaklarımı etrafa kapattım,kızımı aldım yürüyüşe gittim(bu arada hamileyken de yürüyordum) 5. aya geldiğimde 66 kg..sonra baktım kilo vermem durdu,cuma zayıflama yarısmasına katıldım,callaneticse başladım spor olarak,şimdi 3 ay geçti 59kga düştüm..şimdi bildiğin sporları yapıyorum,jillian squat...
daha yolum var
bu arada boyum 163 cm
dediğin gibi çalışmaya başlayınca daha hızlı veririm
ama sen cokk iradelisin maşallah
senin ömür boyu spor yapacağına ve sağlıklı ve fit bir yaşam süreceğine inanıyorum
sağlıkla ilgili konulara da hakimsin

Yazını okurken ''Madem öyle zor neden evli mutlu çocuklu mankenler nasıl fit'' diye düşünmeden kendimi alıkoyamadım. Ama şunu söylemeliyim hamilelik sürecinde ve hamilelikten sonra ufak tefek doktor tavsiyeleriyle pilates mükemmel oluyor. Tabii yaşamadım ama bu duyguyu pilates yapanlar doğumu kolay ve ağrısız geçiyormuş. Ve doğum sonrası vücutta sarkma ve kilo derdi olmuyor formu koruyorlar.
Annemde bana hamileyken yürüyüş yapmış, pilates yapmış ''Ne ağrı çektim ne bağırdım çok kolay bir hamilelik geçirdim.'' dedi. Fotoğraftaki hedefe ulaştığınızda cardıo haftada en az 2 kere veya 3 kez yapılmalı geri kalanlar pilates ve fitness olmalı. Çünkü forum pilates ve fitnessle korunur.
Özelliklede 56 yaşında teyzem var. Fizik karın burdaki fotoğrafa taş çıkartır. Ağırlık çalışıyor sık sık şu ana kadar zerre sağlık sorunu çekmedi.
Kilo verme evremde cardıo'yu deli gibi 3-4 ay her hafta içi Pazartesi-Cuma 1,5 saat yaptım. Cumartesi-Pazar dinlendim. Hatta inanır mısın sade ve sadece Koşu, yürüyüş, eliptik. Ne şınav ne squat ne pilates elimi bile süremiyordum yağlardan sanki 3 çocuk annesi oldum da doğumlardan çıkmış gibi sarkmıştım. Sizler gibi zumbalar, jillan egzersizleri yapacak halde bile değildim.
Anneme arkadaşlarım ablan mı diyordu. Tabi bunların böyle demesi beni fena gaza getiriyordu.
Şimdi ''Anasına bak, kızını al'' olduk.

Ah ah... şu siteye üye olacağımı bilseydim, buralara topık açacağımı bilseydim bu zayıflama fitleşme öykümün her fotoğrafımı çeker atardım.
Ama elimden geldiğince cardıo sonraki vucudumda ne kadar kıyafetler olsa yinede paylaşmak istiyorum.
Bu fotoğrafım cardıo'ya başlamadan önceki fotoğrafım; Kollarım ve boynum bağırımdan anlaşılıyor. Birde yağlarım belli olmasın diye tunik hastası olmuştum

Cardıo sonrası 59'dan 48 kg.. 3 ay sonrası fotoğraflarım;

Kızlar son ikisi cardıo sonrası.. ama zayıflığıma bakmayın göbek sarkmış, basenler sarkmış kollar resmen sallanıyordu. Fitlik fitness daha başlamamıştım. Ama amaç zayıflamak ise düzenli aralıksız çalışıldığı sürece 3 ayda verebilirsiniz.

fiziği geçtim(zaten süper incelmişsin),yüzün bile değişmiş
duruşun değişmiş
daha havalı olmuşsun :))))
before after süper
işte zayıflayınca giysiler güzel oluyor, fit olunca vucudun güzel oluyor kesinlikleee
tebrik ederim canım iradenii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…