Squat hakkında herşey !!!

herkese mrb bende kendimce spor yapıyordum ama bu squat ın baya baya etkili olduğuna inanmaya basladım. ben de 1 aylık sürecimi bu günden itibaren baslatıyorum umarım ise yarar

Hhahahaha sabah sabah hiç güleceğim yoktu. Kahkaha attım Asilide mi alıyorsun ? Annemin kız arkadaşının küçük yavrusu sürekli bizde. 1 yaşında bende onu ağırlık aracına kullanıyorum. 7,5 kg.
Kucağıma alıyorum çömel kalk derken uyuyakalıyor, sonra gülüyor. Bıraktığımda oda bana bakarak çömeliyor. Şınav çektiğimde sırtıma çıkıyor.

Kızlarrrr !!!!
Dün akşam kuzenimin nişanı vardı. İçeri girdiğim gibi yerimden kalkmayan ben bayanlar salona geçmek istediğinde kalkmamla kuzenlerin ''Oowwww wwaaaoow'' sesleriyle irkildim. Baktım kalçama ve belime bakıyorlar direkt bana ''Sen squat mı yapıyorsun kızzzz?'' diye sorularıyla karşı karşıya kaldım.
Sporla zerre alakası olmayan kuzenlerimin squatı nerden bildiğini düşünmedim değil.
Daha bi' dur 3 ayım bitti demesine rağmen farkettim ki tayt ile son derece meydandaydı resmen. Tayt giymiştim. Tabii bunların gözü oyun nişan görmeyince odaya soktular beni.
Cesaret edememişler, yapmaya çalışsalarda bacakları ağrımış bir ton laf. Birde benim yapmamı istediler bir yapışta 50 bitti ağırlıksız. ''Siz bu egzersizi nereden biliyorsunuz'' dediğimde aldığım cevap; ''JEN SELTER SAĞ OLSUN.'' dediler... ciddi ciddi bu squat benim inek kuzenlerim tarafından biliniyorsa Türkiyede de baya popülerliğini kazanmış o halde.
Yalnız güzel gaz verdim.. nasıl gaz verdiysem kızların nişan boyunca squattan gözü birşey görmedi. Düğüne kadar toparlarlar herhalde.

bak iyi fikirmis comelirkende asili kullaniyim haha yaa bide birsey sorcam sen jen selter in yada yovannan kalca olculerini biliyomsun bide seninki kac cm suan simdi popoyu buyutmeye calsuyiruz olculer buyumelimi bide benim bsen calisnam lazim epey bi ya

Jen selter ile yovanna arasında dağlar kadar fark var. Ikisini ele alirsak, yovanna dolgun büyük kıvrımlı kalcaya sahip. Jen ise yovannanin bir küçük beden kalcasina sahip. Yovannanin lordoz hastalığı yok ve o beli kendisi çalışarak yaptı. Ve kalça boyu 90 i aşıyor. Jen ise orantılı küçük dolgun kalça ama kıvrımlı. Benimkine gelecek olursak bende kalça bile yoktu. 90 olması imkansiz diyordum. Şu an 90 benim.

seninkinin boyutu iyi ya demekki biraz daha dolgunlasinca 90 i geccek o zaman kalca olcusu onemli degil buyuk olmasi benim basenim fazla onu kucultmem lazim bide jen selter egzerszleri daha rahat yapiyo gibu geldu bana yovanna bacaklarnida kalinlastrmis ama kac beden giyiyolar acaba

karnını içeri çekiyo musun yaparken canım ve belinin doğru pozisyonda olduğuna nasıl emin oluyorsun sırtın dik mi filan ben yanlış yapmaktan korkuyorum beceremiyorum gibime geliyo

Birazda genetik tabi bunun yanında genetiğinde popon düzse zaten çokta bişe olmaz ancak 6ay sonra aa fln diye belli olur bnce bu hatunlar 1yıl duzenlı yapmışlardır emınım :)

Birazda genetik tabi bunun yanında genetiğinde popon düzse zaten çokta bişe olmaz ancak 6ay sonra aa fln diye belli olur bnce bu hatunlar 1yıl duzenlı yapmışlardır emınım :)
Ben mümkün değil böyle kalçam olmaz diyordum. Düşünmesi bile imkansız diyordum. Kalçamda çizgi yok dümdüz..
Spor sabır ister. Ben 10 11 ay önce başlamama rağmen ara ara yaptığımda bile faydasıni gördüm. Son 3 ay aralıksız yapıp ve sonuç aldiysam 6 ay sonra ne olacak bakalim. Fotoğraftaki hatunlar açık ve net 1 yil düzenli bu sonuca variyorlar.. ve zaten birakmamak olmaz bıraktığında kalça yine eski şekli alıyor.

karnını içeri çekiyo musun yaparken canım ve belinin doğru pozisyonda olduğuna nasıl emin oluyorsun sırtın dik mi filan ben yanlış yapmaktan korkuyorum beceremiyorum gibime geliyo
Cranial hanim, ilk sayfamda 1. Sayfa. Squat nasıl yapılır?
Nelere dikkat edilir ?
Squatta yanlis ve doğrular neler ?
Vs vs... Herşey yer alıyor dikkatli okuyup denemek yarayabilir. Ve deneyip sorunlarınız olursa iletebilirsiniz.
1. Sayfamda yazdığım resimlere bakarak nasil yapılıyor diyerek uygulamali yapın. Daha kolay olabilir sizin için öğrenmek.

Şu son resımdekı gıbı yapamıyorum yalnız ben ımkanı yok o kadar egılemem salonda hoca bana o kdr eğik göstermedi yere oturur gıbı yalnız ?

Spor salonuna gidiyorum kımse boyle yapmıyor hocada boyle gostermedı bana bu kadar eğilmioz gerek yok ki zaten sol dızım problemlı bu kdr oldugunu sanmıom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…