- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
ben evlendikten sonra baya kilo aldım61 ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim,71i doğumdan cıktım (normal doğum yaptım) normal doğum yaptığım için hareketliydim ilk haftada 66 kiloya düştüm zaten ama çevre baskısı süt olsun diye,aşırıı yedim 1 ayda yine 71 kilo oldum..sonra lohusalık geçti,kulaklarımı etrafa kapattım,kızımı aldım yürüyüşe gittim(bu arada hamileyken de yürüyordum) 5. aya geldiğimde 66 kg..sonra baktım kilo vermem durdu,cuma zayıflama yarısmasına katıldım,callaneticse başladım spor olarak,şimdi 3 ay geçti 59kga düştüm..şimdi bildiğin sporları yapıyorum,jillian squat...
daha yolum var
bu arada boyum 163 cm
dediğin gibi çalışmaya başlayınca daha hızlı veririm
ama sen cokk iradelisin maşallah
senin ömür boyu spor yapacağına ve sağlıklı ve fit bir yaşam süreceğine inanıyorum
sağlıkla ilgili konulara da hakimsin
Değişim harika doğumdan sonra çok kilo aldın bende oğlumu emzime bitince diet cardio 14 kilo verdim görenler şok oldu ama sporu bırakınca 5 kilo aldım ve göbeklendim şimdi yavaş yavaş gidip acelem yok yaza kadar pes etmeden devam inşallahYazını okurken ''Madem öyle zor neden evli mutlu çocuklu mankenler nasıl fit'' diye düşünmeden kendimi alıkoyamadım. Ama şunu söylemeliyim hamilelik sürecinde ve hamilelikten sonra ufak tefek doktor tavsiyeleriyle pilates mükemmel oluyor. Tabii yaşamadım ama bu duyguyu pilates yapanlar doğumu kolay ve ağrısız geçiyormuş. Ve doğum sonrası vücutta sarkma ve kilo derdi olmuyor formu koruyorlar.
Annemde bana hamileyken yürüyüş yapmış, pilates yapmış ''Ne ağrı çektim ne bağırdım çok kolay bir hamilelik geçirdim.'' dedi. Fotoğraftaki hedefe ulaştığınızda cardıo haftada en az 2 kere veya 3 kez yapılmalı geri kalanlar pilates ve fitness olmalı. Çünkü forum pilates ve fitnessle korunur.
Özelliklede 56 yaşında teyzem var. Fizik karın burdaki fotoğrafa taş çıkartır. Ağırlık çalışıyor sık sık şu ana kadar zerre sağlık sorunu çekmedi.
Kilo verme evremde cardıo'yu deli gibi 3-4 ay her hafta içi Pazartesi-Cuma 1,5 saat yaptım. Cumartesi-Pazar dinlendim. Hatta inanır mısın sade ve sadece Koşu, yürüyüş, eliptik. Ne şınav ne squat ne pilates elimi bile süremiyordum yağlardan sanki 3 çocuk annesi oldum da doğumlardan çıkmış gibi sarkmıştım. Sizler gibi zumbalar, jillan egzersizleri yapacak halde bile değildim.
Anneme arkadaşlarım ablan mı diyordu. Tabi bunların böyle demesi beni fena gaza getiriyordu.
Şimdi ''Anasına bak, kızını al'' olduk.
Ah ah... şu siteye üye olacağımı bilseydim, buralara topık açacağımı bilseydim bu zayıflama fitleşme öykümün her fotoğrafımı çeker atardım.
Ama elimden geldiğince cardıo sonraki vucudumda ne kadar kıyafetler olsa yinede paylaşmak istiyorum.
Bu fotoğrafım cardıo'ya başlamadan önceki fotoğrafım; Kollarım ve boynum bağırımdan anlaşılıyor. Birde yağlarım belli olmasın diye tunik hastası olmuştum
Cardıo sonrası 59'dan 48 kg.. 3 ay sonrası fotoğraflarım;
Kızlar son ikisi cardıo sonrası.. ama zayıflığıma bakmayın göbek sarkmış, basenler sarkmış kollar resmen sallanıyordu. Fitlik fitness daha başlamamıştım. Ama amaç zayıflamak ise düzenli aralıksız çalışıldığı sürece 3 ayda verebilirsiniz.
Yazını okurken ''Madem öyle zor neden evli mutlu çocuklu mankenler nasıl fit'' diye düşünmeden kendimi alıkoyamadım. Ama şunu söylemeliyim hamilelik sürecinde ve hamilelikten sonra ufak tefek doktor tavsiyeleriyle pilates mükemmel oluyor. Tabii yaşamadım ama bu duyguyu pilates yapanlar doğumu kolay ve ağrısız geçiyormuş. Ve doğum sonrası vücutta sarkma ve kilo derdi olmuyor formu koruyorlar.
Annemde bana hamileyken yürüyüş yapmış, pilates yapmış ''Ne ağrı çektim ne bağırdım çok kolay bir hamilelik geçirdim.'' dedi. Fotoğraftaki hedefe ulaştığınızda cardıo haftada en az 2 kere veya 3 kez yapılmalı geri kalanlar pilates ve fitness olmalı. Çünkü forum pilates ve fitnessle korunur.
Özelliklede 56 yaşında teyzem var. Fizik karın burdaki fotoğrafa taş çıkartır. Ağırlık çalışıyor sık sık şu ana kadar zerre sağlık sorunu çekmedi.
Kilo verme evremde cardıo'yu deli gibi 3-4 ay her hafta içi Pazartesi-Cuma 1,5 saat yaptım. Cumartesi-Pazar dinlendim. Hatta inanır mısın sade ve sadece Koşu, yürüyüş, eliptik. Ne şınav ne squat ne pilates elimi bile süremiyordum yağlardan sanki 3 çocuk annesi oldum da doğumlardan çıkmış gibi sarkmıştım. Sizler gibi zumbalar, jillan egzersizleri yapacak halde bile değildim.
Anneme arkadaşlarım ablan mı diyordu. Tabi bunların böyle demesi beni fena gaza getiriyordu.
Ah ah... şu siteye üye olacağımı bilseydim, buralara topık açacağımı bilseydim bu zayıflama fitleşme öykümün her fotoğrafımı çeker atardım.
Ama elimden geldiğince cardıo sonraki vucudumda ne kadar kıyafetler olsa yinede paylaşmak istiyorum.
Bu fotoğrafım cardıo'ya başlamadan önceki fotoğrafım; Kollarım ve boynum bağırımdan anlaşılıyor. Birde yağlarım belli olmasın diye tunik hastası olmuştum
Kızlar son ikisi cardıo sonrası.. ama zayıflığıma bakmayın göbek sarkmış, basenler sarkmış kollar resmen sallanıyordu. Fitlik fitness daha başlamamıştım. Ama amaç zayıflamak ise düzenli aralıksız çalışıldığı sürece 3 ayda verebilirsiniz.
Yazını okurken ''Madem öyle zor neden evli mutlu çocuklu mankenler nasıl fit'' diye düşünmeden kendimi alıkoyamadım. Ama şunu söylemeliyim hamilelik sürecinde ve hamilelikten sonra ufak tefek doktor tavsiyeleriyle pilates mükemmel oluyor. Tabii yaşamadım ama bu duyguyu pilates yapanlar doğumu kolay ve ağrısız geçiyormuş. Ve doğum sonrası vücutta sarkma ve kilo derdi olmuyor formu koruyorlar.
Bende geçenlerde duvar şınavini denedim. Ne kadar kolay gelsede, baya zorlandim. :) karin konusunda ayni bende ama ben yavaş yavaş toparliyor gibiyim. Bu arada göbek yağ oranini bir ölçtur derim eğer fazla cikarsa bol cardio lazim ona.GMelan çok güzelsin maşallah
bende şınav yapıyorum tabi yarım olanı değil duvara karşı olanı
hayatımda spor yapmazsam olacağı bu :)
bu aralar kilo alma sürecindeyim
ilk başta korktum belimin inceliği gidicek diye ama tibet ve squats güzel koruyor o bölgeyi :) kollara şınav da ekledim
birde ilerde karın göbeğe bişey yapmam lazım ayakta iken karın düz,otururken hiç güzel değil...göbekten ziyade karın pörtlüyor ya
Bunu herkes diyor ama emin ol hersey kiloda bitmiyor yağ oranimi görsen....m yazarken bile utandım.59 kg aslında çokta bir kilon yokmuş canım ya, 48 kg çok zayıflamışsın..Memnunsan tabi sıkıntı yok.Ama ben yıllardır 48-50 kg de gezdiğim için hep 55 olmak istemişimdir.Bende kilo alamıyorumonun için 48 kg çok zayıf geliyor bana..
Ramazanda düşünüyor musun peki spor ?Değişim harika doğumdan sonra çok kilo aldın bende oğlumu emzime bitince diet cardio 14 kilo verdim görenler şok oldu ama sporu bırakınca 5 kilo aldım ve göbeklendim şimdi yavaş yavaş gidip acelem yok yaza kadar pes etmeden devam inşallah
Ağrıların olduğunda devam etme sakin dinlendir.slm herkese pazar gününden beri ısınma eğzersizlerimi tamamlayıp bugün tam anlamıyla basladım baslamamla canımın çıkması bir oldu çok yorucu geçti ama pes etmek yok asla aynen devam
Bende geçenlerde duvar şınavini denedim. Ne kadar kolay gelsede, baya zorlandim. :) karin konusunda ayni bende ama ben yavaş yavaş toparliyor gibiyim. Bu arada göbek yağ oranini bir ölçtur derim eğer fazla cikarsa bol cardio lazim ona.
Bunu herkes diyor ama emin ol hersey kiloda bitmiyor yağ oranimi görsen....m yazarken bile utandım.vücudum bildiğin sallaniyordu.. hersey boy ve kilo orantisinda bitmiyor. Bu işin birde yağ açısından bakin.. görsen 48 kg değil dersin. Çünkü fotoğraflardaki cardio sonrasi ve squata başlamadıgim zamanlar. Şu anda ağırlık ve fitness çalıştığım için sıkı ve kas bedene sahip oldum.
Ramazanda düşünüyor musun peki spor ?
Çok yapamam ramazanda anca iftardan sonra bi yarım saatBende geçenlerde duvar şınavini denedim. Ne kadar kolay gelsede, baya zorlandim. :) karin konusunda ayni bende ama ben yavaş yavaş toparliyor gibiyim. Bu arada göbek yağ oranini bir ölçtur derim eğer fazla cikarsa bol cardio lazim ona.
Bunu herkes diyor ama emin ol hersey kiloda bitmiyor yağ oranimi görsen....m yazarken bile utandım.vücudum bildiğin sallaniyordu.. hersey boy ve kilo orantisinda bitmiyor. Bu işin birde yağ açısından bakin.. görsen 48 kg değil dersin. Çünkü fotoğraflardaki cardio sonrasi ve squata başlamadıgim zamanlar. Şu anda ağırlık ve fitness çalıştığım için sıkı ve kas bedene sahip oldum.
Ramazanda düşünüyor musun peki spor ?
Balım ben 6kg ile başladım. Sen kaç kg ile başlayacaksin bilmiyorum. Mesela 2kg varsa iki eline alıp comelip kalkabilirsin. Ben bu şekilde başladım.Visenyaa canim squat yaparken agirliklari ne sekilde tutmaliyim yardimci olurmusun
Iftardan önce sakin spor yapmayın. Bu sağlığınız açısından son derece riskli. Yemeği yer yemezde hemen yatağa atmayın kendininizi. Iftar sonralari yaz havasında yürüyüş iyi gider.Çok yapamam ramazanda anca iftardan sonra bi yarım saat
Çok fazla değilmiş. O zaman göbeği sıkılaştirmak için güzel oranvücüt yağ oranı % 16.7
Iftardan önce yaparsam düşer bayılırım zaten çok uzun süre aç susuz kalıyoruz yaz ayına denk geldiği içinIftardan önce sakin spor yapmayın. Bu sağlığınız açısından son derece riskli. Yemeği yer yemezde hemen yatağa atmayın kendininizi. Iftar sonralari yaz havasında yürüyüş iyi gider.
aa keşke bende direk 4 kg alsaydım böyle tek tutmak daha rahat olurdu sanırım ben 2 2 aldım toplam 4 kg başlıyım demiştim peki ayrı yrı nasıl tutıyım sence farklı yapıyor herkes bide bak bi program buldum ona baslıcam canım atıyım sonra sayfayaBalım ben 6kg ile başladım. Sen kaç kg ile başlayacaksin bilmiyorum. Mesela 2kg varsa iki eline alıp comelip kalkabilirsin. Ben bu şekilde başladım.aynen bu resimde görüldüğü gibi devam ediyorum.
peki ne yapmalıyım sence karın için ?Çok fazla değilmiş. O zaman göbeği sıkılaştirmak için güzel oran
Canim ben çok önceden başlamıştim fitness a. O yüzden 6 kg bana zor gelmediği için ondan başladım. Yeni başlayanlar için 2kg zaten ideal direkt 6 kg çok zor olur sana. ilk önce 2 kg al eline ve sana attığım resimdeki gibi yap comel kalk. Bunda 50 tane yap. Daha sonra 50 bitince diğer elinede 2 kg al ve iki elindeki ağırlıkla comel kalk iki dambili ortada Tokuşturup comelip kalkmak daha iyi olur.Visenyaa kendime bir program hazırladım omuzlar için
Eki Görüntüle 1401665 Eki Görüntüle 1401666 Eki Görüntüle 1401670 Eki Görüntüle 1401671
bu 3 aylık bir program tekrarlardan söyle
İlk ay: 2 set, 10 tekrar
İkinci ay: 3 set, 12 tekrar
Üçüncü ay: 4 set, 6 tekrar
Kalçam içinde gene 30 günlük program buldum ama bunları agırlıkla yapıcam oda su
Eki Görüntüle 1401675
içinde squat,donkey kicks ve lunges var sence sunuda eklesen guzel olur dediğin varmı birde karın egzersizi eklicem senin yaptıgın birşey varmı canım