Squat hakkında herşey !!!

çoook :):):) mesleğim gereği hareketsiz yaşama mahkumum.. kendine değer veren seven biriyim. herşey sağlık için. görüntü 2. planda benim için :):) hep birlikte daha iyi olacağız inşallah

GMelan çok güzelsin maşallah
bende şınav yapıyorum tabi yarım olanı değil duvara karşı olanı
hayatımda spor yapmazsam olacağı bu :)
bu aralar kilo alma sürecindeyim
ilk başta korktum belimin inceliği gidicek diye ama tibet ve squats güzel koruyor o bölgeyi :) kollara şınav da ekledim
birde ilerde karın göbeğe bişey yapmam lazım ayakta iken karın düz,otururken hiç güzel değil...göbekten ziyade karın pörtlüyor ya

Değişim harika doğumdan sonra çok kilo aldın bende oğlumu emzime bitince diet cardio 14 kilo verdim görenler şok oldu ama sporu bırakınca 5 kilo aldım ve göbeklendim şimdi yavaş yavaş gidip acelem yok yaza kadar pes etmeden devam inşallah

59 kg aslında çokta bir kilon yokmuş canım ya, 48 kg çok zayıflamışsın..Memnunsan tabi sıkıntı yok.Ama ben yıllardır 48-50 kg de gezdiğim için hep 55 olmak istemişimdir.Bende kilo alamıyorum onun için 48 kg çok zayıf geliyor bana..

ya ben fotoları neden göremiyorum ?

slm herkese pazar gününden beri ısınma eğzersizlerimi tamamlayıp bugün tam anlamıyla basladım baslamamla canımın çıkması bir oldu çok yorucu geçti ama pes etmek yok asla aynen devam

Bende geçenlerde duvar şınavini denedim. Ne kadar kolay gelsede, baya zorlandim. :) karin konusunda ayni bende ama ben yavaş yavaş toparliyor gibiyim. Bu arada göbek yağ oranini bir ölçtur derim eğer fazla cikarsa bol cardio lazim ona.
Bunu herkes diyor ama emin ol hersey kiloda bitmiyor yağ oranimi görsen....m yazarken bile utandım. vücudum bildiğin sallaniyordu.. hersey boy ve kilo orantisinda bitmiyor. Bu işin birde yağ açısından bakin.. görsen 48 kg değil dersin. Çünkü fotoğraflardaki cardio sonrasi ve squata başlamadıgim zamanlar. Şu anda ağırlık ve fitness çalıştığım için sıkı ve kas bedene sahip oldum.
Ramazanda düşünüyor musun peki spor ?

tamam canım öyle yaparım zaten hiç yapmamak daha kötü yapabildiğim kadar yapacam

vücüt yağ oranı % 16.7

Çok yapamam ramazanda anca iftardan sonra bi yarım saat

Iftardan önce sakin spor yapmayın. Bu sağlığınız açısından son derece riskli. Yemeği yer yemezde hemen yatağa atmayın kendininizi. Iftar sonralari yaz havasında yürüyüş iyi gider.
Iftardan önce yaparsam düşer bayılırım zaten çok uzun süre aç susuz kalıyoruz yaz ayına denk geldiği için

Balım ben 6kg ile başladım. Sen kaç kg ile başlayacaksin bilmiyorum. Mesela 2kg varsa iki eline alıp comelip kalkabilirsin. Ben bu şekilde başladım.
aynen bu resimde görüldüğü gibi devam ediyorum.
aa keşke bende direk 4 kg alsaydım böyle tek tutmak daha rahat olurdu sanırım ben 2 2 aldım toplam 4 kg başlıyım demiştim peki ayrı yrı nasıl tutıyım sence farklı yapıyor herkes bide bak bi program buldum ona baslıcam canım atıyım sonra sayfaya

Visenyaa kendime bir program hazırladım omuzlar için

bu 3 aylık bir program tekrarlardan söyle
İlk ay: 2 set, 10 tekrar
İkinci ay: 3 set, 12 tekrar
Üçüncü ay: 4 set, 6 tekrar
Kalçam içinde gene 30 günlük program buldum ama bunları agırlıkla yapıcam oda su

içinde squat,donkey kicks ve lunges var sence sunuda eklesen guzel olur dediğin varmı birde karın egzersizi eklicem senin yaptıgın birşey varmı canım

Canim ben çok önceden başlamıştim fitness a. O yüzden 6 kg bana zor gelmediği için ondan başladım. Yeni başlayanlar için 2kg zaten ideal direkt 6 kg çok zor olur sana. ilk önce 2 kg al eline ve sana attığım resimdeki gibi yap comel kalk. Bunda 50 tane yap. Daha sonra 50 bitince diğer elinede 2 kg al ve iki elindeki ağırlıkla comel kalk iki dambili ortada Tokuşturup comelip kalkmak daha iyi olur.
Programlarını sevdim. Omuz için iyi olacak diğer squatli programlari çoktan geçtim squatin çeşitlerini sakin unutma ozelliklede bacak germe.. Diğer sayfada yazıyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…