Squat hakkında herşey !!!

Şu son resımdekı gıbı yapamıyorum yalnız ben ımkanı yok o kadar egılemem salonda hoca bana o kdr eğik göstermedi yere oturur gıbı yalnız ?
Kızlarrrrrr !!!! Bi' sakin olun.
Bu squatin çeşitlerinden bir tanesidir. Sizin şu an yaptığınız doğrusu ve normal squat. Yani buda çeşidi. Zaten squatin çeşitlerinde bundan bahsettim squata başlarken bunu yapmayacaksiniz. 1 ay sonra alisan bacaklar ve normal squat bittikten sonra squatin istediğiniz çeşitlerini seçerek yapmalısınız. Buda squatin cesitlerinden yani. Şimdi normal squat yaptiktan sonra 15 kez full squatta yapabilirsiniz.

Yok ya kaçımız bu kadar becerebilir yapsak bile 25te tıkanırız maxımum bu kız ya bayadır yapıo yada sporcu:)
denedim şimdi bunu 17 yapabildim bide enteresan normal squattan daha rahat yaptım yani bacaklarım dizlerim daha az acıdı niye acaba anlamadım

selam azimli kızlar, hayranım valla size. Bir heves başladım ben de 3 gün önce. Basenlerim ve bacaklarım çok kalın squat bana uygun mu sizce? Bir de o kadar çok ağrım olduki üst baldırlarım berbat halde biraz biraz geçmeye başladı ama merdiven inip çıkamıyordum o derece. Bugün termal havuza gittim sıcak su biraz rahatlattı.

ilk gün bende dayak yemiş gibiydim çok ağrıdı benimde .bacakların çok kalınsa biraz diet ve yürüyüş falan yapsan squatın yanında daha verimli olur sanırım

denedim şimdi bunu 17 yapabildim bide enteresan normal squattan daha rahat yaptım yani bacaklarım dizlerim daha az acıdı niye acaba anlamadım
Full squat çok kolaydır. Diğerinden daha kolaydır. Tabii yine ağırlığı topuklara vererek kalkacaksın. Birde full aşağıya kadar çömelince iç bacak ve kasları inanılmaz çalıştırıyor.
Çok kalınsa önermiyorum. Emin ol ağrılar asla bitmez. Basenlerinizi yok etmek için ilk önce cardıodan başlayınız. Koşun, yürüyün, eliptik bisiklet yapın 30 dakika yağları yok edin yağlarla beraber squatın faydası olmaz. squat eritmez. Sıkılaştırır, şekil verir dikleştirir ama yağ yakımında ilk önce cardıo.

benim 30 günlük squat bitmedi daha bunu arada yapayım yinede diyorum hiç zorlanmadım çünkü.yoksa program bitince mi başlayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…